Horoscop 26 iunie: Zodia care primește o sumă de bani nesperată

Horoscopul zilei de mâine: 26 iunie 2019

Berbec

Este rost de o călătorie de câteva zile prin țară. Este posibil ca norocul să fie cu voi și să vă reîntâkniți cu vechi prieteni.

Taur

Ai în plan să participi la o activitate ce presupune lucrul în echipă. Vei socializa și îți vei face noi cunoștințe.

Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Timpul perfect pentru oficializarea relației, dar și pentru îmbunătățirea situației financiare prin schimbarea locului de muncă sau avansarea în funcție.

Rac

Norocul îți surâde la fiecare pas, așa că reușești să-ți duci proiectele la bun sfârșit. Eforturile depuse acum vor da roade frumoase mai târziu.

Leu

Iei decizii în legătura cu echipa cu care lucrezi. Ai câteva nemulțumiri, astfel încât nu vei mai sta pe gânduri și cauți înlocuitori.

Fecioară

Vrei să îți ieși din zona de confort și să faci niște schimbări în viața ta. Ieși mai mult cu prietenii tăi și chiar îți găsești un job mai bun și mai potrivit pentru tine.

Balanță

Simți nevoia să faci ceva ce nu ai mai făcut de mult timp, și anume voluntariat. Există posibilitatea chiar să primești bani din această acțiune.

Scorpion

Schimbările sunt întotdeauna bine venite, mai ales când este vorba de relația amoroasă. Treceți la etapa următoare cu multă bucurie în suflet și zâmbete pe buze.

Săgetător

Faci planuri pentru vacanța de vară împreună cu oamenii cei mai dragi ție. Ba mai mult, în timpul acestei vacanțe există posibilitatea să-ți întâlnești partenerul ideal.

Capricorn

După un an plin de muncă și stres, prietenii se gândesc la tine și binele tău și te scot în lume. Lasă-i să te răsfețe și profită de aerul curat de munte și tot ce te înconjoară.

Vărsător

Este acea perioadă din an în care trebuie să refaci relațiilepe care le-ai neglijat. În primul rând, relația cu partenerul trebuie refăcută neapărat. În al doilea rând, sudează mai bine relația cu superiorii.

Pești

Chiar dacă e vară și vacanță, muncești în continuare. Ba mai mult, pe lângă jobul stabil pe care îl ai, îți mai iei și ceva part-time.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.