Horoscop 26 iunie: Zodia care primește o sumă de bani nesperată

Horoscopul zilei de mâine: 26 iunie 2019

Berbec

Este rost de o călătorie de câteva zile prin țară. Este posibil ca norocul să fie cu voi și să vă reîntâkniți cu vechi prieteni.

Taur

Ai în plan să participi la o activitate ce presupune lucrul în echipă. Vei socializa și îți vei face noi cunoștințe.

Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Timpul perfect pentru oficializarea relației, dar și pentru îmbunătățirea situației financiare prin schimbarea locului de muncă sau avansarea în funcție.

Rac

Norocul îți surâde la fiecare pas, așa că reușești să-ți duci proiectele la bun sfârșit. Eforturile depuse acum vor da roade frumoase mai târziu.

Leu

Iei decizii în legătura cu echipa cu care lucrezi. Ai câteva nemulțumiri, astfel încât nu vei mai sta pe gânduri și cauți înlocuitori.

Fecioară

Vrei să îți ieși din zona de confort și să faci niște schimbări în viața ta. Ieși mai mult cu prietenii tăi și chiar îți găsești un job mai bun și mai potrivit pentru tine.

Balanță

Simți nevoia să faci ceva ce nu ai mai făcut de mult timp, și anume voluntariat. Există posibilitatea chiar să primești bani din această acțiune.

Scorpion

Schimbările sunt întotdeauna bine venite, mai ales când este vorba de relația amoroasă. Treceți la etapa următoare cu multă bucurie în suflet și zâmbete pe buze.

Săgetător

Faci planuri pentru vacanța de vară împreună cu oamenii cei mai dragi ție. Ba mai mult, în timpul acestei vacanțe există posibilitatea să-ți întâlnești partenerul ideal.

Capricorn

După un an plin de muncă și stres, prietenii se gândesc la tine și binele tău și te scot în lume. Lasă-i să te răsfețe și profită de aerul curat de munte și tot ce te înconjoară.

Vărsător

Este acea perioadă din an în care trebuie să refaci relațiilepe care le-ai neglijat. În primul rând, relația cu partenerul trebuie refăcută neapărat. În al doilea rând, sudează mai bine relația cu superiorii.

Pești

Chiar dacă e vară și vacanță, muncești în continuare. Ba mai mult, pe lângă jobul stabil pe care îl ai, îți mai iei și ceva part-time.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.