Horoscop 27 aprilie 2022. Surprize mari

♈ BERBEC

În această dimineață, dragă Berbecule, s-ar putea întâmpla evenimente bizare, dar încântătoare, datorită unei conexiuni ușoare între Luna din Pești și Uranus. În timp ce aceste vibrații se vor simți cu siguranță neconvenționale, încearcă să nu pui la îndoială latura excentrică a universului în acest moment, alegând să te bucuri de orice energie ciudată care zboară prin aer. Permiteți-vă o abordare liniștită a zilei, deoarece să vă comportați ca o floare de perete vă va oferi o perspectivă unică asupra lumii din jurul vostru. Rupeți-vă puțin timp pentru a practica autoîngrijirea și apreciați-vă mai târziu în seara asta, când Luna se va apropia de dulcele Venus.

♉ TAUR

Informații ciudate ar putea filtra prin intermediul feed-urilor tale de social media în această dimineață, dragă Taur, deoarece Luna din Pești împarte o conexiune moale cu imprevizibilul Uranus. Nu te simți vinovat dacă vrei să savurezi un pic de bârfă nevinovată cu prietenii tăi chiar acum, atâta timp cât ții negativitatea în afara ecuației. Inima ta se va umple de recunoștință pentru comunitatea ta și pentru cei dragi în această seară, când Luna se apropie de Venus, semnul tău guvernator. Folosește acest climat cosmic ca motivație pentru a da înapoi, sprijinind o afacere locală, donând unei organizații non-profit sau curățând orice gunoi pe care îl întâlnești în cartierul tău.

♊ GEMENI

Surprizele ar putea să te găsească în jurul biroului în această dimineață, dragă Gemeni, deoarece Luna din Pești intră într-o conexiune ușoară cu imprevizibilul Uranus, agitând vibrațiile. Deși ziua s-ar putea simți un pic neregulată, vei lucra bine în haos, ajutându-te să câștigi atenția colegilor și a superiorilor tăi. Deși s-ar putea să simți că eforturile tale la locul de muncă trec uneori neobservate, vei beneficia probabil de unele laude în această după-amiază, când Mercur se conectează cu Jupiter de bun augur. Nu fiți surprins dacă veți primi vești bune despre parcursul dvs. profesional, deoarece universul caută modalități de a vă ridica poziția profesională.

♋ RAC

Ești unul dintre cei mai plini de compasiune și sensibili membri ai zodiacului, dragă Rac. Cu Luna din Pești formând o conexiune dulce cu revoluționarul Uranus în această dimineață, vei avea chef să-ți îmbunătățești comunitatea. În loc să simți că trebuie să rezolvi toate problemele lumii deodată, încearcă să-ți păstrezi obiectivele mai ușor de gestionat, optând să practici acte de bunătate aleatorii pe parcursul zilei. Nu numai că te vei simți bine pentru că îi ajuți pe alții, dar și universul va lua act de faptele tale bune, marcându-ți câteva puncte karma importante cu forțele care există.

♌ LEU

A pleda sau a negocia pentru tine însuți va avea rezultate șocant de pozitive astăzi, dragă Leu, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Pești. O conexiune dulce între Luna și Uranus la începutul acestei dimineți ar putea aduce oportunități profesionale în calea ta, fiind important să fii dispus să accepți orice nouă șansă care apare. O vibrație romantică se va prezenta în această seară, când Luna se va apropia de dulcele Venus, inspirându-te să te deschizi cu iubitul tău la un nivel profund. Dacă în prezent ești singură sau vrei să îți petreci noaptea lucrând la tine, folosește această energie ca un îndemn pentru a practica auto-îngrijirea.

♍ FECIOARĂ

Acordă-ți permisiunea de a te apleca spre partea mai ușoară a vieții astăzi, dragă Fecioară, chiar dacă ai încă multe pe cap de care să te îngrijorezi sau să te stresezi. Cu Luna din Pești activă în sectorul din harta ta care guvernează dragostea, acum ar fi un moment bun pentru a-ți îmbrățișa recunoștința, bucuria și echilibrul personal. Vei avea ocazia să te conectezi cu cineva special la nivel de suflet în această seară, deoarece Luna se apropie de romanticul Venus. În același timp, comunicativul Mercur intră într-un aspect de susținere cu strălucitorul Jupiter. Folosiți această energie ca o scuză pentru a evada din lume, chiar dacă este doar pentru câteva ore.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Deși responsabilitățile tale vor fi din abundență acum, ar trebui să te simți satisfăcut în timp ce te ocupi de ele, deoarece Luna își continuă călătoria prin relaxantul Pești și prin a șasea ta casă solară. Aceste vibrații sunt, de asemenea, ideale pentru a te concentra pe sănătatea ta și pentru a-ți hrăni corpul, deoarece universul te încurajează să mănânci sănătos și să faci multă mișcare. Dacă nivelul tău de tensiune s-a simțit mai ridicat decât de obicei în ultima vreme, promite-ți o baie relaxantă sau o sesiune de meditație în această seară, pe măsură ce Luna se apropie de Venus, oferindu-ți ocazia de a-ți dizolva grijile cu puțină autoîngrijire.

♏ SCORPION

Este în regulă dacă vrei să-ți lași orgoliul să iasă la iveală astăzi, dragă Scorpionule, deoarece o colecție de corpuri cerești te încurajează să te celebrezi! Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru a deveni creativ și pentru a petrece timp cu prietenii, așa că nu te reține dacă te simți inspirat să te implici în vreuna dintre ele. Cele mai apropiate relații ale tale vor beneficia de ceva strălucire cosmică în această seară, când Mercur îi dă un sărut lui Jupiter de bun augur, activându-ți casele solare a cincea și a șaptea. Această energie este excelentă pentru încurajarea reciprocă în cadrul celor mai apropiate parteneriate ale tale, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a-ți încuraja jumătatea semnificativă sau prietenul cel mai bun.

♐ SĂGETĂTOR

Un impuls brusc de a te organiza în casă ar putea apărea în această dimineață, dragă Săgetătorule, deoarece Luna din Pești se conectează cu revoluționarul Uranus. Deși curățenia nu este întotdeauna lucrul tău preferat, ai putea da peste obiecte pierdute de mult timp, a căror dispariție o plângeai, pe măsură ce universul caută modalități de a te surprinde. Acordă-ți permisiunea de a-ți regândi decorul mai târziu în această seară, când Luna se conectează cu luxuriantul Venus și visătorul Neptun. Doar încearcă să nu te lansezi într-o frenezie de cheltuieli pentru a-ți actualiza interiorul dacă există alte domenii ale vieții tale care au nevoie de sprijin financiar în acest moment.

♑ CAPRICORN

Conversația va fi ușoară, aerisită și elevată astăzi, dragă Capricorn, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Pești. De asemenea, vei descoperi că mintea ta este mai limpede decât a fost în ultimele zile, deoarece universul conspiră pentru a te ajuta să vezi adevărul. Atenția ta se va îndrepta spre problemele inimii în această seară, când Luna se va apropia de dulcele Venus. Folosiți acest climat cosmic ca o oportunitate de a flirta puțin, dar nu vă simțiți ca și cum ar trebui să vă dezbrăcați sufletul în fața acelei persoane speciale, deoarece aceste vibrații sunt mai degrabă despre distracție ușoară decât despre declarații serioase.

♒ VĂRSĂTOR

Acordă-ți puțin timp pentru a te inspira din recunoștință și pentru a aprecia lumea care te înconjoară astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece o serie de corpuri cerești activează sectorul din harta ta care guvernează tărâmurile materiale. Ar trebui să te simți în siguranță în interiorul tău și în circumstanțele tale, chiar dacă înțelegi că încă construiești spre viitorul la care visezi. O energie plină de farmec te va înconjura în această seară, deoarece Luna se apropie de visătorul Neptun și de romantica Venus, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a te implica în rutinele tale preferate de înfrumusețare. Această energie este, de asemenea, ideală pentru a vă răsfăța simțurile, așa că nu ezitați să ardeți cea mai elegantă lumânare în timp ce sorbiți un ceai gourmet.

♓ PEȘTI

Lucruri mari s-ar putea întâmpla pentru tine astăzi, dragă Pești, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău, aducând vibrații bune în calea ta. Această energie ar putea aduce schimbări profunde în calea ta în această seară, când Luna se conectează cu nodurile destinului. Folosește acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a comunica cu universul, articulându-ți speranțele și visele și cerând în același timp ajutor pentru astfel de ambiții. Ridică miza aprinzând o lumânare și scriind o listă cu intențiile tale, știind că ești capabil să îți manifești dorințele inimii, deoarece legea atracției lucrează puternic în favoarea ta.

Un comentariu pe “Horoscop 27 aprilie 2022. Surprize mari

  1. Iuliana Pricop says:

    Postati numai prostii, explica clar care sant acele zodii, trebuie sa citeasca omul tot si tot nu specificati, dar ce pretentii sa avem de la asa conducere😒😒😒😒nu mai avansati veci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.