HOROSCOP 27 aprilie: LEILOR le merge din ce în ce mai bine, BERBECII sunt agitați

HOROSCOP 27 APRILIE: Peștii au probleme în planul relațional pentru că se concentrează doar pe interesele proprii, iar Taurilor li se oferă în sfârșit ocazia să lămurească o problemă mai veche.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Programul ți se aglomerează din ce în ce mai tare. Apar sarcini noi la locul de muncă pe care nu le-ai prevăzut și nu țin neapărat de competența ta. Fă-ți ordine în lista de priorități pentru că s-ar putea să fie nevoie să rezolvi niște lucruri pentru casă. Poți cere ajutorul cuiva.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai ocazia să lămurești o situație cu cineva apropiat. Profită de ea și nu te lăsa controlat de instincte. Fii cât mai diplomat și evită să aduci acuze pentru că s-ar putea să nu mai ai șansa să lămurești această situație.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Familia are nevoie de tine iar pentru că nu îți organizezi foarte bine programul s-ar putea să existe câteva tensiuni. Încearcă să fii cât mai organizat și să te implici în lucrurile care contează cu adevărat.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Toată lumea pare că așteaptă ceva de la tine, mai ales în materie de sfaturi. Cel mai bine ar fi să stai cât mai retras și să îți urmezi prioritățile tale. Poate apărea chiar și o călătorie pe o distanță scurtă.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Pot apărea niște schimbări în planul financiar, poate fi legat și de sfera locului de muncă. Astfel, ai grijă să nu faci achiziții noi deocamdată, deși apropiații s-ar putea să te îndemne să o faci.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Datorită unor schimbări, programul tău de zi cu zi poate fi schimbat. E posibil de asemenea să strici legăturile cu unii apropiați. Astfel, stai cât mai retras și bucură-te doar de o plimbare alături de cei dragi pentru că s-ar putea să beneficiezi de informații noi.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ești foarte agitat și tensionat mai ales pentru că nu știi încotro se îndreaptă anumite aspecte ale vieții tale. E un moment bun să încerci să îți limpezești puțin mintea și să vezi ce te neliniștește, pentru a elimina acel lucru din viața ta.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu mai pune totul la suflet. S-ar putea să existe persoane care aparent îți pun bețe în roate, însă, dacă privești imaginea de ansamblu ai ceva de învățat chiar și de la ele. Profită de asta.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Fă ceva pentru dezvoltarea ta intelectuală. Poți întâlni persoane care să conteste calitățile și resursele tale. Nu trebuie să pui la suflet, ci să îți demonstrezi ție de ce ești capabil și în ce direcție te îndrepți.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

E o zi bună pentru a-ți lărgi perspectivele. Vorbește cu alte persoane, vizionează filme sau citește cărți bune. Ferește-te însă de a dezvălui prea multe din viața ta personală.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Apar noi schimbări în plan financiar. Se întrevăd cheltuieli noi și s-ar putea să rămâi fără bani. Cu această ocazie, ai putea să îți faci un plan de cheltuieli mai bine structurat pentru viitor.

HOROSCOP 27 APRILIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Planul relațional nu este foarte bine aspectat. Mulți te acuză că îți urmezi doar interesele proprii. Ai putea să pleci urechea și la ceea ce spun alții pentru că vei avea de învățat.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.