Bine ai venit pe cel mai citit blog de parenting din România!

Acum patru ani când am început să scriu pe blog nu am visat la premii și audiențe. Mă bucuram să am un loc în care să îmi împărtășesc experențele ca jurnalist și să vorbesc eu, Ela, celor care se întâmpla să mă citească. Anul trecut am avut peste un milion de cititori unici pe lună iar asta mi-a dat aripile de care am avut nevoie să merg mai departe. Blogul este acum o ocupație full time, care mă implică zilnic și mă responsabilizează.

Săptămâna trecută acest proiect care m-a completat cu toul a fost premiat la două dintre cele mai prestigioase evenimente. Am obținut premiul pentru “Vedeta cu cel mai citit blog de parenting din România” în cadrul Galei Performanței și Excelenței 2017. La numai două zile distanță, în cadrul galei Eva.ro am plecat cu premiul pentru “Cel mai îndrăgit blog de vedetă”. Au fost unele dintre cele mai emoționante momente din viața mea pentru că am realizat că ceea ce fac este apreciat iar asta m-a copleșit incredibil de tare.

Privind la tot ce s-a întâmplat în acești ani, am realizat că blogul a devenit mai mult decât un loc în care scriu. Ce înseamnă pentru mine blogul elacraciun.ro?

O ocupație care îmi oferă în fiecare zi o miză reală: să ofer informații de calitate, sfaturi, experiențe, așa cum le percep eu ca mamă, jurnalist și blogger.

Un mijloc de comunicare cu cei care mă citesc. Primesc în fiecare zi zeci de mesaje care mă inspiră și mă motivează.

Un fel de a-mi vedea viața retrospectiv. Mă uit la clipurile filmate cu cei mici și îmi dau seama că ei au crescut pe lângă mine în timp ce am filmat, am povestit sau am participat la evenimente.

Familia mea extinsă. Un blog mare are nevoie de ajutoare iar eu le-am găsit în cei care constribuie cu informații la el. Sunt specialiștii cu care lucrez, medicii, experții în parenting și minunatele mele colaboratoare care mă învață cum să strălucești într-o zi proastă.

Este o un proiect care m-a împins fără voie într-o lume antreprenorială, pentru că a trebuit să învăț să gestionez bugete și proiecte.

Înainte de toate, este locul în care va fi mereu sufletul meu iar cei care au pronit alături de mine în această călătorile au ajuns să mă cunoască și să facă parte din viața mea. elacraciun.ro este dovada faptului că atunci când îți iubești munca, rezultatele vin peste așteptări.

 


PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Hai cu mine pe:

0 comentarii pe “Bine ai venit pe cel mai citit blog de parenting din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.