HOROSCOP 27 ianuarie: BERBECII vor fi câștigați


Horoscop 27 Ianuarie pentru toate zodiile – citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 27 Ianuarie: Berbecii văd în sfârșit roadele muncii lor, iar Peștii obțin multe informații noi. Vezi horoscopul pentru toate zodiile:

Horoscop 27 Ianuarie Berbec

În sfârșit, munca pe care ai depus-o în ultimul timp dă roade. Ești foarte mulțumit de câștigurile obținute, lucru ce te face să te ambiționezi și să îți dorești și mai mult. Nesiguranța financiară te nemulțumește totuși, iar astfel de detalii ar putea umbri fericirea ta. Rezumă-te la cheltuielile care sunt cu adevărat importante. Ai încredere, totul se va rezolva.


 

Horoscop 27 Ianuarie Taur

Te bucuri din plin de viață și simți că tot ceea ce te înconjoară e frumos. Te gândești la cum ai vrea să te dezvolți în viitor și îți faci planuri pentru anii viitori. Visezi cu ochii deschiși și ai o atitudine pozitivă. Vei fi foarte înțelegător cu persoanele din jurul tău și dai dovadă de multă eficiență.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 

Horoscop 27 Ianuarie Gemeni

Deși ești o persoană comunicativă, nu este o zi prielnică pentru socializare. Vrei să stai retras și să ai parte de niște momente  cu tine. Ai nevoie de multă relaxare și odihnă, departe de zgomot și agitație. Deși la început s-ar putea să ți se pară greu, fă-ți timp câteva ore să stai singur și să te gândești la ceea ce vrei să faci.

 

Horoscop 27 Ianuarie Rac

Vești neașteptate din partea prietenilor – atât bune, cât și rele. Ești înconjurat de oameni care vor avea un rol important în dezvoltarea ta. Încearcă să îi ții aproape de tine pentru că vei acumula informații utile în acest mod. Nu face cheltuieli prea mari și evită să iei cadouri scumpe.

 

Horoscop 27 Ianuarie Leu

Vei fi foarte solicitat și îți vei pierde ușor energia. Partea profesională îți ocupă mult timp, iar familia se va simți neglijată. Deși e o perioadă în care ai șanse mari să avansezi, nu pune pe locul doi familia și prietenii și nu uita de cei dragi. Cu puțin efort poți să împletești viața personală cu cea profesională.

 

Horoscop 27 Ianuarie Fecioară

Este  o zi a dezvoltăii personale. Ești atras de subiecte ce vizează dezvoltarea spirituală și liniștea sufletească. Ai șansa să descoperi noi orizonturi și vezi că ai putea urma anumite căi la care nici nu te-ai gândit până acum. Vei încerca să fii cât mai calm, pentru a evita orice conflict.

 

Horoscop 27 Ianuarie Balanță

Apar informații referitoare la o sumă de bani. Ai grijă la cheltuieli și la lucrurile în care investești, pentru că nu îți dorești să ți se micșoreze simțitor veniturile. Primești ajutor de la o persoană la care nu te așteptai și te vei bucura.

 

Horoscop 27 Ianuarie Scorpion

Detașează-te de persoanele toxice sau care nu îți fac bine și fii mai atent la persoanele care țin la tine și-și dau interesul să te ajute. Ai putea începe noi proiecte care îți vor lua mai mult timp, însă sunt toate înspre beneficiul tău. Fii cât mai deschis noilor oportunități!

Horoscop 27 Ianuarie Săgetător

Ziua se anunță a fi destul de agitată. Ești pornit să rezolvi lucrurile și te simți foarte capabil să îndeplinești orice sarcină. Dozează-ți eforturile cât mai bine, pentru a reuși să faci tot ceea ce este necesar și a îndeplini termenele care ți se cer. Ar fi bine să abordezi un stil de viață cât mai sănătos și mai potrivit ție și organismului tău.

Horoscop 27 Ianuarie Capricorn

Există șanse mari să te îndrăgostești  de o persoană care face parte din grupul tău de prieteni și pe care o vedeai, până în prezent, doar ca pe un simplu prieten. Fii atent la ceea ce îți dictează inima și nu îți asuma riscuri care te pot face să suferi.  Fii prudent, temperează-te și spune mereu ceea ce simți!

Horoscop 27 Ianuarie Vărsător

Astăzi muncești mai mult decât ți-ai dori. Spre seară, e posibil să stai alături de familie. Bucură-te de această posibilitate și folosește prilejul pentru a vorbi cu toți. Vei primi susținerea celor dragi.

 

Horoscop 27 Ianuarie Pești

Ești ca un burete și acumulezi o mulțime de informații din partea persoanelor din jurul tău. Subiectele discutate astăzi te fac să îți pui multe întrebări, trezesc în tine dorințe și idei noi și ești gata să îți pui planurile în aplicare. Îți va fi cerut sfatul. Încearcă să te rezumi la ceea ce e cu adevărat necesar.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.