Horoscop 29 iulie 2021. Ziua de joi e plină de pericole


Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele astăzi:

♈ BERBEC

S-ar putea să fiți mai fericit, să aveți o vitalitate interioară care să vă sporească încrederea în sine. Sunteți sfătuit să evitați să întârziați în luarea deciziilor în ceea ce privește finanțele, profesia și studiile universitare. Uneori, s-ar putea să vă confruntați cu probleme de respect de sine cu soțul/soția, sunteți sfătuiți să vă păstrați răbdarea, ceea ce vă poate ajuta să mențineți armonia domestică. Îndrăgostiții pot pleca în călătorii scurte.

♉ TAUR

Joi nu este o zi bună pentru dumneavoastră. Vă puteți simți plictisit și nemulțumit în fiecare moment, puteți fi victima unei conspirații, sunteți sfătuit să fiți atent în ceea ce privește dușmanii și adversarii ascunși. Sunteți sfătuit să evitați să vorbiți dur, altfel vă puteți confrunta cu unele litigii. Ar trebui să evitați să faceți investiții în bunuri riscante.

♊ GEMENI

Puteți deveni fericit, Puteți fi entuziast, Puteți începe un nou Parteneriat, care vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea. seniorii dvs. vă pot aprecia dedicarea față de muncă, Este posibil să aveți o promovare la locul de muncă actual. puteți primi stimulente în termeni de recompense. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot aștepta să obțină un nou loc de muncă. Cei singuri este posibil să își găsească sufletul pereche cu ajutorul rudelor.


♋ RAC

Joi este posibil să fiți ocupat la locul de muncă, Concentrarea dvs. față de obiectivul dvs. poate fi testată de multe ori. Răbdarea dvs. vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele la timp. Dedicarea dvs. pentru muncă poate fi testată de multe ori. Este posibil să obțineți unele recompense ca urmare a muncii asidue. De asemenea, este posibil să faceți investiții în active fixe.

♌ LEU

Destinul vă poate ajuta să obțineți succesul într-un mod ușor. este posibil să vizitați un loc religios pentru a căuta liniște în minte. Este posibil să vă petreceți timpul câștigând niște cunoștințe intelectuale sau oculte. Studenții ar putea avea rezultate mai bune. Celibatarii vor găsi probabil o pereche bună. Păsările îndrăgostite pot lua unele decizii importante în ceea ce privește căsătoria.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♍ FECIOARĂ

Vă puteți simți plictisit, este sfătuit să aveți grijă de adversar și de rivali. sunteți sfătuit să evitați să vă certați cu seniorii. Investițiile în activele fixe sunt sfătuite să le amânați pentru o vreme, s-ar putea transforma în investiții moarte. Iubiții sunt sfătuiți să evite discuțiile pe subiecte fără valoare pentru a menține armonia în relațiile lor.

♎ BALANȚĂ

Vă puteți bucura cu familia. puteți petrece câteva momente romantice cu soțul/soția, ceea ce poate stimula înțelegerea cu soțul/soția. Este posibil să cheltuiți bani pentru cumpărarea unor obiecte sau obiecte de uz casnic pentru a vă renova casa. Este posibil să vă bucurați de petreceri și evenimente. Sunteți sfătuit să citiți cu atenție documentele înainte de a face investiții în mijloace fixe.

♏ SCORPION

E posibil să vă simțiți fericit și plin de energie. Este posibil să vă explorați și să vă analizați, ceea ce vă poate da încredere și să puteți face față oricărui tip de provocări, ceea ce vă poate face neînfricat și curajos. Sunteți sfătuit să vă păstrați răbdarea în luarea unor decizii financiare în afaceri. Pasionații de dragoste se pot bucura de momente fericite.

♐ SĂGETĂTOR

E o zi bună pentru dumneavoastră, entuziasmul dumneavoastră poate fi la cote maxime, trebuie să vă reglați entuziasmul. Analiza de sine vă poate ajuta să căpătați încredere, ceea ce vă poate crește prestigiul în societate. Veți rezolva multe probleme cu ajutorul abilităților de comunicare. Investitorii sunt sfătuiți să evite speculațiile înainte de a face investiții. De asemenea, vă puteți planifica studii superioare pentru o carieră bună.

♑ CAPRICORN

Este posibil să nu vă puteți bucura de viața profesională, precum și de viața de familie. Sunteți sfătuit să evitați aroganța și ego-ul cu soțul/soția, altfel vă poate afecta legătura emoțională. Problemele în parteneriate ar putea fi probabil rezolvate. Celibatarii sunt sfătuiți să evite graba înainte de a lua decizii legate de căsătorie. Cu ajutorul răbdării, s-ar putea să ieșiți din situația încurcată.

♒ VĂRSĂTOR

Sunteți binecuvântat de o Lună pozitivă. S-ar putea să fiți entuziast, Este posibil să începeți unele inovații noi în afaceri, ceea ce vă poate crește afacerea în viitorul apropiat. puteți planifica unele renovări în casă și în birou cu ajutorul creativității dvs. Rețeaua dvs. poate deveni puternică acum.

♓ PEȘTI

E posibil să fiți ocupat cu probleme de familie. Este posibil să auziți niște vești bune de la membrii familiei dvs. De asemenea, este posibil să fiți ocupat cu copiii, să planificați pentru studiile copiilor, sănătatea copiilor ar putea fi probabil sub control. vă sfătuim să fiți politicos cu oamenii din jurul dumneavoastră, altfel vă puteți confrunta cu unele discuții dure.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.