#dejunELa pentru copii – ziua 2

Acum că am scăpat de emoțiile primei zile de școală, putem spune asumat și liniștit că aventura continuă. Şi începe întotdeauna cu micul dejun, pe care înveți să-l adaptezi din mers preferințelor etern schimbătoare ale oamenilor mici care îți colorează viața în fiecare secundă. Câteodată, însă, tragi cartea norocoasă și o joci cât poți de mult.

Așa cum am făcut eu în această dimineață, când le-am pregătit micuților mei ceva cu care știu că nu dau greș. Şi care se prepară destul de repede, așa că musai trebuie să testați. Este vorba despre:

2-3 tartine cu cremă de brânză, pe care o pregătiți din 50 gr. de brânză de vaci, 10 gr. de smântâna degresata, frunze de mărar și ceapă verde tocată mărunt
2-3 biscuiți cu ovăz (dietetici, cu ingrediente naturale; eu îi cumpăr de la Ana Pan)
Ceai (după gust și preferința)

Iar dacă puteți asezona acestui mic-dejun și câteva dintre personajele preferate ale micuților, atunci totul va fi fără de cusur. Eu știu că mă bazez pe ursulețul roz și pe imbatabila Minnie. Simplu, frumos și bun. Acum 🙂

O zi de poveste să aveți!

fullsizerender1-7627799

FOLLOW ME

0 comentarii pe “#dejunELa pentru copii – ziua 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.