Horoscop 3 aprilie 2022. Zodiile norocoase duminică

♈ BERBEC

Ai grijă la luptele profesionale pentru putere în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând un pătrat dur cu Pluton. Aceste vibrații te-ar putea determina, de asemenea, să acționezi impulsiv, așa că încearcă să nu întreprinzi acțiuni care s-ar putea întoarce împotriva ta mai târziu. Din fericire, energia se va domoli în această după-amiază, când Luna își va face loc în stabilizatorul Taur. Folosiți acest climat cosmic ca o scuză pentru a îmbrățișa pe deplin weekend-ul, jurând să vă răsfățați și să vă răsfățați în următoarele două zile cu haine noi, mâncare fantastică și poate un pahar de vin bun.

♉ TAUR

Ferește-te de comportamente sau tipare de gândire obsesive în această dimineață, dragă Taurule, deoarece Luna în Berbec formează o legătură dură cu intensul Pluton. Aceste vibrații ar putea să se joace cu psihicul tău dacă nu ești atent, ceea ce face important să rămâi cu picioarele pe pământ și să te apelezi la logica ta. Din fericire, energia se va schimba în această după-amiază, când Luna se va muta în semnul tău. Acest climat cosmic vă va ajuta să vă simțiți stabil și sigur în următoarele două zile, deoarece universul vă împrumută ceva grație și sprijin. De asemenea, s-ar putea să te simți inspirat să investești și să îți perfecționezi look-ul, așa că nu te reține dacă simți nevoia să schimbi lucrurile din punct de vedere estetic.

♊ GEMENI

Încearcă să nu o iei personal dacă pierzi câțiva adepți pe paginile tale de social media în această dimineață, dragă Gemeni, deoarece Luna în Berbec formează un pătrat dur cu intensul Pluton. Aceste vibrații ar putea inspira oamenii să își curețe feed-urile, iar tu s-ar putea să nu reușești pentru toată lumea. Din fericire, te vei simți mai împăcat cu situația în această după-amiază, când Luna intră în Taur, activându-ți a douăsprezecea casă. Acest climat cosmic vă va reaminti că adevărata încredere vine din interior și că nu aveți nevoie de aprobarea străinilor online pentru a vă cunoaște valoarea.

♋ RAC

Ferește-te de obsesivitate, gelozie sau lupte pentru putere în cadrul relațiilor tale de astăzi, dragă Rac, deoarece Luna în Berbec formează o legătură dură cu Pluton. Aceste vibrații pot scoate la iveală ce este mai rău în oameni, ceea ce face vital să te îndepărtezi de situațiile nesănătoase. Din fericire, aceste vibrații grele se vor disipa după-amiaza, când Luna își va face loc în Taurul împământenit, aducându-ți confort prin intermediul prieteniilor tale. Între timp, Soarele se va apropia de comunicativul Mercur, ajutându-te să aplanezi orice ruptură care s-ar fi putut manifesta la începutul zilei, dar numai dacă atât tu, cât și partenerul tău sunteți dispuși să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile voastre.

♌ LEU

S-ar putea să te simți suprasolicitat și subnutrit astăzi, dragă Leu, datorită unei conexiuni dure între Saturn restrictiv și nodurile destinului. Acest climat cosmic va pune în lumină orice dezechilibru între viața personală, profesională și amoroasă, deoarece universul îți cere să ai mai multă grijă de tine. S-ar putea să trebuiască să iei unele decizii dificile privind canalizarea energiei tale în continuare, ceea ce ar putea implica să petreci mai puțin timp cu iubitul tău pentru a te concentra pe muncă sau invers. Amintiți-vă doar să vă urmați inima și să faceți ceea ce este bine pentru voi, mai degrabă decât să vă străduiți să îi mulțumiți pe alții.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să te simți un pic dezorganizat sau ieșit din tipare astăzi, dragă Fecioară, datorită unui cuadrat în T dur între Saturn și nodurile destinului. Să rămâi în fruntea priorităților tale ar putea părea o corvoadă nesfârșită, ceea ce te-ar putea forța să petreci mai puțin timp ocupându-te de propriile nevoi. Din fericire, vei avea ocazia de a întrerupe orice ciclu autodistructiv care te-a condus pe această cale în primul rând, deoarece Soarele se apropie de planeta ta guvernatoare, Mercur. Folosește această energie ca motivație pentru a face pași spre o existență mai atentă, implementând schimbări mici, ușor de gestionat, care se pot adăuga la schimbări mari în viață în timp.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Fii atentă la dezechilibrele din relația ta în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna în Berbec formează un pătrat dur cu Pluton, activându-ți a patra și a șaptea casă. Aceste vibrații vor exacerba orice sentimente pe care tu sau partenerul tău le puteți avea în legătură cu faptul că sunteți considerați de la sine înțeles, ceea ce face important să oferiți și să faceți schimb de emoții, gesturi și dragoste pe picior de egalitate. Din fericire, vei avea șansa de a ajunge la inima conexiunii tale în această după-amiază, când Luna intră în Taur și în sectorul din harta ta care guvernează legăturile profunde. Fii sincer cu sentimentele tale, astfel încât partenerul tău semnificativ să îți înțeleagă dispoziția.

♏ SCORPION

Cuvintele tale vor tăia adânc în această dimineață, dragă Scorpionule, ceea ce face important să folosești o atingere blândă cu cei dragi, mai ales atunci când vine vorba de a da sfaturi. Din nefericire, s-ar putea să te simți mai nervos decât de obicei, lăsându-te tentat să critici sau să te răstești la cei din jurul tău. Mai degrabă decât să intri în discuții cu familia și prietenii, fă un pas înapoi pentru liniște și introspecție. Te vei simți mai echilibrat și vei avea chef de companie în această după-amiază, când Luna intră în senzualul Taur, deschizându-ți inima. Aceste vibrații sunt, de asemenea, minunate pentru a vă răsfăța cu cele mai fine lucruri din viață, așa că nu vă simțiți vinovat să îmbrățișați un pic de lux.

♐ SĂGETĂTOR

Ego-ul tău ar putea primi o lovitură în această dimineață, dragă Archer, datorită unui pătrat dur între Luna Berbecului și Pluto meditativ. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să te lase să te simți un pic în derivă, făcându-te să te retragi în prima parte a zilei. Din fericire, această ambianță ciudată se va disipa pe măsură ce după-amiaza se manifestă și Luna intră în stabilizatorul Taur. Folosiți acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a vă recăpăta echilibrul, concentrându-vă asupra sănătății fizice și a bunăstării emoționale. Între timp, Soarele și Mercur intră într-o alianță pe cer pe măsură ce se lasă seara, ajutându-vă să vă găsiți stilul unic și vocea creativă.

♑ CAPRICORN

S-ar putea să fii nevoit să tragi câteva linii în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna în Berbec intră în cuadratură cu intensul Pluton, care se află în prezent în semnul tău. Această energie te va împinge să te pui pe primul loc, forțându-i pe ceilalți să se descurce singuri, chiar dacă de obicei se bazează pe tine pentru sfaturi sau sprijin. Între timp, Saturn, planeta ta guvernatoare, va fi prinsă într-un cuadrat dur în T cu nodurile destinului, ceea ce ar putea duce la rupturi în cercul tău de prieteni. Încearcă să nu te implici în nicio dramă care nu-ți aparține și nu-ți fie teamă să te deconectezi dacă cineva nu-ți respectă limitele.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să te afli într-o stare cerebrală în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Berbec împarte o conexiune tensionată cu obsesivul Pluton. Acest climat cosmic ar putea să te lase să te simți stresat în legătură cu drumul care te așteaptă, mai ales dacă ești nemulțumit de profesia ta actuală. Din nefericire, un pătrat în T între Saturn, planeta ta guvernatoare, și nodurile destinului nu va face decât să intensifice aceste vibrații dure, iar tu ai putea începe să te simți blocat în aceste circumstanțe nefericite. Dacă ești cu adevărat nemulțumit de anumite domenii ale vieții tale, fă-ți o favoare și fă-ți un jurământ personal de a găsi o altă cale, făcând pași mici spre schimbare.

♓ PEȘTI

Ferește-te de comportamente nepoliticoase în cercul tău social în această dimineață, dragă Pești, deoarece Luna în Berbec se află în cuadratură cu Pluton, avid de putere. Acest climat cosmic ar putea determina orgoliile nesigure să se dezlănțuie, inspirându-i potențial să facă câteva săgeți pe seama ta. Nu-ți oferi energia nimănui care nu te ridică și nu ezita să stabilești limite ferme cu persoanele care nu au nimic frumos de spus. Din fericire, o alianță cosmică între Soare și Mercur poate aduce lumină acolo unde există întuneric. Cu toate acestea, va trebui să îți schimbi atenția spre cei care cred în tine și te ridică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.