Horoscop 3 mai 2022. O zi de Marți cu surprize

Horoscop 3 mai 2022. O zi de Marți cu surprize

♈ BERBEC

Încearcă să nu acționezi fără să gândești astăzi, dragă Berbec, sau ai putea ajunge să-ți creezi probleme majore, datorită unei conexiuni dure între Luna în Gemeni și pasionalul Marte. Din fericire, o mână de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron, te poate ajuta să te miști dintr-un loc autentic, chiar dacă emoțiile tale sunt la cote înalte. Vibrațiile bune vor continua să curgă între Marte și Uranus, dându-ți permisiunea de a te îndepărta de ceea ce este considerat normal, atâta timp cât rezonează cu cine ești la nivel de bază. Pe măsură ce ziua se apropie de final, caută modalități de a-ți stimula mintea, deoarece creierul tău va fi flămând de informații noi.

♉ TAUR

Încearcă să nu-ți măsori succesul financiar în raport cu ceilalți astăzi, dragă Taurule, deoarece Luna își continuă călătoria prin Gemeni, formând un aspect dur cu primarul Marte. Deși banii sunt o necesitate în această viață, nu-ți va fi de folos să te uiți la ceea ce au alții în timp ce îți dorești să fie al tău. La celălalt capăt al acestui spectru, încearcă să nu fii prea mândru de tine dacă câștigi mai mult decât un prieten sau un membru al familiei, deoarece acest lucru îți va lua cu siguranță din grație. Din fericire, un flux dulce de energie de la asteroidul vindecător, Chiron, te poate ajuta să găsești pacea interioară, atâta timp cât îți păstrezi concentrarea asupra ta.

♊ GEMENI

S-ar putea să trebuiască să te forțezi să mergi la serviciu în această dimineață, dragă Gemeni, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând un pătrat dur cu Marte, planeta acțiunii. Din fericire, discuțiile și râsetele cu colegii tăi te pot ajuta să-ți restabilești starea de spirit, datorită unei mâini de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron. Găsirea unor modalități de a ridica moralul la birou ar putea duce, de asemenea, la surprize și laude neașteptate din partea superiorilor tăi, pe măsură ce intervine revoluționarul Uranus, așa că nu-ți fie teamă să răspândești puțină veselie, chiar dacă îți ia un moment sau două să o găsești mai întâi în interiorul tău.

♋ RAC

Încearcă să nu lași temerile, anxietatea sau stresul să te domine astăzi, dragă Racule, deoarece Luna în Gemeni formează un pătrat dur cu pasionalul Marte. Acest climat cosmic ar putea, de asemenea, să te lase să te simți prost îndrumat de univers, dar încearcă să nu-ți pierzi credința din cauza câtorva hopuri pe drum. Din fericire, o mână de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron, vă poate ajuta să vă scoateți din această situație dificilă, deși s-ar putea să vi se ceară să adoptați temporar o dispoziție pragmatică. Pe măsură ce ziua se apropie de final, încearcă să organizezi o întâlnire improvizată cu prietenii tăi, deoarece Marte și Uranus împart un aspect dulce pe cer.

♌ LEU

Încearcă să nu-i judeci pe ceilalți în legătură cu modul în care își cheltuiesc banii astăzi, dragă Leu, deoarece Luna în Gemeni formează un pătrat dur cu Marte. De asemenea, este posibil să vrei să mergi cu grijă atunci când vine vorba de a da sfaturi financiare, chiar dacă simți că prietenii sau colegii tăi iau decizii financiare proaste. Din fericire, vei avea ocazia să te concentrezi asupra unor subiecte mai semnificative, dacă alegi să o faci, datorită unei mâini de ajutor din partea asteroidului vindecător, Chiron. Între timp, o activitate sau oportunități neașteptate s-ar putea manifesta în cadrul vieții tale profesionale datorită unei alianțe de susținere între pasionalul Marte și plin de surprize, Uranus.

♍ FECIOARĂ

Încearcă să nu lași viața ta amoroasă să te împiedice să lucrezi în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Luna în Gemeni se află în cuadratură cu pasionalul Marte. Acest climat cosmic ar putea, de asemenea, să creeze probleme dacă ai nevoie de un timp de îngrijire de sine, ceea ce face important ca tu să cauți modalități de a te hrăni până când ziua de lucru se va încheia. Din fericire, o conexiune utilă între Marte și Uranus vă poate ajuta să vă scuturați din această depresie, pe măsură ce universul caută modalități de a vă surprinde prin mici binecuvântări, inspirație și sincronicități, așa că nu vă temeți să vă valorificați latura spirituală.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Deschide-te la mesajele de dincolo de văzduh astăzi, dragă Balanță, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Gemeni și prin sectorul spiritual al hărții tale. Acest climat cosmic te va face, de asemenea, să te simți mai intuitivă decât de obicei, așa că nu te teme să-ți urmezi instinctele, dar încearcă să nu acționezi prea impulsiv, deoarece Luna se află în cuadratură cu pasionalul Marte. Din fericire, o conexiune de susținere între Soare și Marte te poate ajuta să navighezi ziua fără incidente, atâta timp cât rămâi cu picioarele pe pământ, organizată și te îndepărtezi de orice persoană sau situație care te-ar putea abate de la curs.

♏ SCORPION

Nu vei avea chef de vorbe mărunte în această dimineață, dragă Scorpionule, deoarece Luna își continuă călătoria prin a opta ta casă solară. Din păcate, un pătrat dur între Luna și Marte, planeta ta guvernatoare, ar putea face ca frustrările să se manifeste, mai ales dacă simți că ceilalți nu îți acordă respectul pe care îl meriți. Deși ar putea fi tentant să îi pui pe cei care urăsc la locul lor, ar fi mai bine să te îndepărtezi, alegând să iei drumul cel bun în loc să te implici în drame mărunte. Din fericire, o conexiune dulce între Soare și Marte îți va reaminti ce este important, mai ales când vine vorba de cei mai apropiați aliați ai tăi.

♐ SĂGETĂTOR

Problemele ar putea să se nască în cadrul vieții tale amoroase în această dimineață, deoarece Luna în Gemeni formează un pătrat dur cu pasionalul Marte, ceea ce te-ar putea lăsa să te simți subevaluat și secătuit din punct de vedere emoțional. Nu-ți fie teamă să îți exprimi nemulțumirea față de partenerul tău, dar încearcă să o faci cu o abordare calmă și diplomatică. Din fericire, aceste vibrații se vor limpezi pe măsură ce după-amiaza se apropie, oferindu-ți ție și iubitei tale ocazia de a vă săruta și de a vă împăca. Vibrațiile bune vor continua să curgă pe măsură ce Soarele împărtășește o conexiune dulce cu Marte, ajutându-te să rămâi concentrată asupra muncii, chiar dacă ziua a început cu un pic de dramă personală.

♑ CAPRICORN

Vocea ta va călători departe astăzi, iar oamenii te vor lua în serios, datorită unei conexiuni dulci între Jupiter expansiv și Pluton, care în prezent campează în semnul tău. Folosiți această energie ca motivație pentru a vă valorifica puterea personală și nu vă fie teamă să preluați controlul asupra situației dvs. acasă sau la serviciu. Între timp, Soarele Taurului împarte un aspect de susținere cu pasionalul Marte, motivându-te să aduci puțină creativitate în cuvintele tale. În cazul în care orice conversație importantă se află pe ordinea de zi pentru tine astăzi, nu-ți fie teamă să aduci perspectiva ta unică în dialog, deoarece oamenii vor fi intrigați de punctul tău de vedere.

♒ VĂRSĂTOR

Deși banii ar putea să vă ardă în buzunar în această dimineață, ar trebui să evitați cumpărăturile în prima parte a zilei, deoarece Luna în Gemeni formează un pătrat dur cu pasionalul Marte. Acest climat cosmic v-ar putea îngreuna respectarea bugetului, mai ales când vine vorba de achiziții impulsive și de reclame țintite. Din fericire, o conexiune dulce între Soarele Taurului și Marte vă poate ajuta să vă mențineți legat de pământ, deși va fi important să căutați modalități de a vă relaxa și de a vă hrăni fără a pune mâna pe cardul de debit.

♓ PEȘTI

Nu te certa cu tine însuți dacă simți că vrei să iei lucrurile încet astăzi, dragă Pești, deoarece Luna în Gemeni aspectează pasionalul Marte și asteroidul vindecător, Chiron. Deși s-ar putea să te simți presat să te ocupi de afacerile tale personale sau profesionale, ar fi mai bine să te concentrezi pe tine și pe ceea ce mintea, corpul și sufletul tău au nevoie în acest moment. Din fericire, o conexiune dulce între Soarele Taurului și Marte te poate ajuta să-ți aduni gândurile, deși s-ar putea să fie nevoie să întocmești o listă de lucruri de făcut pentru restul săptămânii, astfel încât să poți stabili prioritățile pentru ceea ce trebuie făcut astăzi și ceea ce nu poate aștepta până mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.