HOROSCOP 31 mai: RACII trebuie să fie atenți la anturaj, SĂGETĂTORII trebuie să aibă grijă cu banii

Horoscop 31 Mai: Racii ar trebui să fie mai precauți la persoanele din anturaj, iar Săgetătorii trebuie să fie mai cumpătați cu banii

Horoscop 31 Mai 2018 Berbec

Pe plan social stai foarte bine, ba chiar îi impresionezi pe ceilalți cu abilitățile tale de comunicare. Astfel poți să câștigi astăzi noi prieteni sau admirația unor cunoștințe.

Horoscop 31 Mai 2018 Taur

Îți dedici ziua planurilor ce țin de studii. Vrei să participi la un curs, sub îndrumarea unor profesioniști, pentru a te perfecționa într-un domeniu.

Horoscop 31 Mai 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Dacă plănuiești o achiziție importantă nu te grăbi să arunci cu banii. Este recomandat chiar să ceri părerea unui analist financiar. Nu îți divulga planurile nimănui altcuiva decât persoanelor foarte apropiate.

Horoscop 31 Mai 2018 Rac

S-ar putea ca invidia unor persoane pentru succesul tău să îi determine să îți pună bețe în roate. Fii foarte precaut în relațiile cu ceilalți și îndepărtează aceste persoane din anturajul tău.

Horoscop 31 Mai 2018 Leu

Va fi o zi foarte plină, e posibil chiar să fie necesară o călătorie în interes de serviciu și să apară și niște noi sarcini casnice. Reușești să termini tot până la sfârșitul zilei și găsești timp să te relaxezi alături de cei dragi.

Horoscop 31 Mai 2018 Fecioară

Astăzi s-ar putea să încerci activități noi care să se transforme în hobby-uri. Ar fi bine să fii înconjurat de copii ca să îți mai dea din energia lor și poate chiar să te ajute să vezi viața și din altă perspectivă.

Horoscop 31 Mai 2018 Balanță

Astăzi poți deveni un pic nostalgic. Te gândești mai mult la copilăria ta și îți dorești să intri în contact cu oameni care ți-au fost alături în acea perioadă, inclusiv cu rudele tale cu care nu prea ai mai avut timp să te întâlnești.

Horoscop 31 Mai 2018 Scorpion

Ar fi bine să fii cât mai discret în legătură cu planurile de viitor. Dar totodată, ascultă la ceea ce au de zis prietenii tăi în cadrul întâlnirii pentru că s-ar putea să câștigi niște informații valoroase, care te vor ajuta pe viitor.

Horoscop 31 Mai 2018 Săgetător

În această perioadă simți nevoia să îți achiziționezi toate lucrurile pe care le-ai amânat până acum și să cheltui pentru distracții. Ai grijă însă să nu te ia valul pentru că te-ai putea trezi într-un impas financiar. Pune o sumă de bani deoparte.

Horoscop 31 Mai 2018 Capricorn

Sărbătorește astăzi ce ai reușit să obții până acum și fă-o prin a le dărui și celorlalți puțin din entuziasmul tău. Trebuie doar să schimbi ceva la tine, să fii mai optimist, mai vesel și vei avea succesul garantat.

Horoscop 31 Mai 2018 Vărsător

Este în regulă să stai mai retras astăzi și să te gândești la relațiile și evenimentele din viața ta.Poți trage niște concluzii din dialogurile cu prietenii tăi și pe seară retrage-te singur pentru a-ți limpezi gândurile.

Horoscop 31 Mai 2018 Pești

Din punct de vedere social, stai foarte bine. Relațiile cu colegii de muncă devin mai strânse. Niște persoane mai experimentate din segmentul profesional îți vor aduce la cunoștință faptul că trebuie să faci eforturi mai mari pentru a ajunge acolo unde îți dorești, iar acest lucru s-ar putea să te sperie.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.