Horoscop 4 februarie 2022. Surprize vineri

Horoscop 2 august 2022. Vești grozave pentru zodii

♈ BERBEC

Încearcă să-ți amintești de visele tale când te trezești în această dimineață, dragă Berbec, deoarece o conexiune dulce între Luna în Pești și Pluton ar putea aduce o perspectivă de dincolo de văzduh, mai ales când vine vorba de calea ta profesională. Vei simți o schimbare atunci când începi ziua, iar Luna intră în semnul tău, înviorându-te în timp ce îți sporește motivația. Între timp, o alianță cosmică între Soare și Saturn îți va cere să te gândești serios la contribuțiile tale la societate, inspirându-te să reduci risipa, să donezi unei organizații de caritate, să te oferi voluntar sau să îți reduci amprenta de carbon în continuare.

♉ TAUR

Munca asiduă pe care o depuneți astăzi nu va rămâne nerecunoscută de către superiorii dvs. la locul de muncă, datorită unei alianțe cosmice între Soare și Saturn. Încercați să vă depășiți în cadrul sarcinilor zilnice, iar acest lucru ar putea duce la oportunități mai mari în viitor, datorită unei conexiuni utile între Marte și Jupiter de bun augur. Între timp, Luna în Berbec va aduce o explozie de energie în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul, inspirându-te să mergi doar după lucrurile care te pasionează. Dacă te simți deconectat de munca ta, acest lucru ar putea fi un indiciu că este timpul pentru o schimbare.

♊ GEMENI

Universul îți va cere să te angajezi din nou într-o practică spirituală astăzi, deoarece Soarele și Saturn, iubitor de structuri, formează o alianță în sectorul din harta ta care guvernează filosofiile personale. Între timp, Luna în Berbec călătorește prin sectorul hărții tale care guvernează comunitatea, ceea ce te-ar putea inspira să te duci la un curs de yoga sau la un cerc de meditație după serviciu. De asemenea, te vei simți atrasă de platformele tale de socializare, dar încearcă să nu lași ca derularea feed-ului să te distragă de la capacitatea ta de a te concentra asupra sarcinilor importante sau de a trăi în momentul prezent. Mai târziu în această seară, Luna intră într-un pătrat dur cu Marte, ceea ce te îndeamnă să te îndrepți spre pat la o oră rezonabilă.

♋ RAC

În această dimineață te vei simți revigorată și pregătită să cucerești ultima zi a săptămânii de lucru, deoarece Luna în Berbec alimentează sectorul din harta ta care guvernează cariera. Între timp, o conexiune de susținere între Marte înflăcărat și Jupiter de bun augur va aduce noroc în viața ta amoroasă și poate puțină pasiune. Dacă ești într-o relație în acest moment, te vei bucura să știi că îți vei vedea iubitul în acest weekend. În timp ce orice Raci singuri de acolo vor beneficia de un impuls pentru aura lor, care cu siguranță va atrage câțiva admiratori, mai ales pentru cei care sunt în căutarea unei noi iubiri.

♌ LEU

Spiritul tău va avea poftă de aventură chiar acum, dragă Leu, pe măsură ce se apropie weekendul și Luna își croiește drum prin Berbecul înflăcărat. Din fericire, o conexiune utilă între Marte pasional și Jupiter optimist te va ajuta să te propulsezi pe parcursul zilei de lucru, permițând orelor să zboare în timp ce te ocupi de sarcinile tale. Căutați modalități de a vă anima rutina în această seară, încercând un nou restaurant sau un cocktail lounge. Doar nu vă forțați să stați afară toată noaptea, deoarece un pătrat dur între Lună și Marte vă va face să vă doriți să vă culcați înainte ca ceasul să bată miezul nopții.

♍ FECIOARĂ

Vei înțelege valoarea schimbului astăzi, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna Berbecului strălucește puternic în a opta ta casă. Chiar dacă nu-ți place domeniul tău actual de muncă, aceste vibrații te vor ajuta să apreciezi faptul că ești angajat și că îți câștigi existența. Asigură-te doar că îți faci timp pentru a te decomprima atunci când ajungi acasă, mai ales că apele tulburi s-ar putea manifesta în această seară, când Luna se va afla în cuadratură cu primatul Marte. Ego-ul tău s-ar putea învineți ușor în acest climat cosmic, dar încearcă să nu reacționezi exagerat dacă cineva te calcă pe bătături, deoarece probabil a fost o greșeală sinceră sau o comunicare greșită.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Încearcă să aduci o anumită structură obiectivelor tale creative astăzi, dragă Balanță, deoarece Soarele și Saturn formează o alianță cosmică în sectorul din harta ta care guvernează exprimarea de sine. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a-ți rafina look-ul sau pentru a-ți strânge cercul de prieteni, așa că nu te reține în niciuna dintre aceste două fațete ale vieții tale. Ferește-te de ape agitate în cadrul vieții tale amoroase în această seară, când Luna în Berbec se află în cuadratură cu pasionalul Marte. Dacă tu sau partenerul tău v-ați simțit neglijați în ultima vreme, v-ați putea trezi într-o ceartă aprinsă, așa că fă-ți o favoare și caută modalități de conectare înainte ca tensiunea să ajungă la apogeu.

♏ SCORPION

Indiferent dacă colegii tăi de cameră își dau seama sau nu, astăzi vei fi capul gospodăriei tale, datorită unei alianțe cosmice între Soare și autoritarul Saturn. Nu-ți fie teamă să iei deciziile acum, dragă Scorpionule, deoarece este puțin probabil ca ideile tale să fie întâmpinate cu provocări. Încearcă doar să nu-ți depășești limitele în această seară, când Luna în Berbec intră într-un pătrat dur cu primarul Marte. Ai putea primi niște împunsături serioase dacă nu ți-ai slăbit controlul asupra afacerilor domestice până la căderea nopții, ceea ce ar putea anula în cele din urmă toate progresele pe care le-ai făcut mai devreme în cursul zilei.

♐ SĂGETĂTOR

Ego-ul tău va dori să iasă la joacă astăzi, pe măsură ce Luna în Berbec face lumină în a cincea ta casă. Nu-ți fie teamă să te „simți tu însuți” acum, dar încearcă să nu pierzi contactul cu grația ta. O alianță cosmică între Soare și Saturn te-ar putea pune într-o dispoziție autoritară, inspirându-te să îți împărtășești opiniile tale puternice. Încearcă doar să nu fii prea încăpățânat în dispoziția ta, sau ai putea ajunge la o ceartă în această seară, datorită unui pătrat dur între Lună și Marte. Fă-ți o favoare și optează pentru a sta liniștit în această seară, în favoarea lucrului la un proiect creativ.

♑ CAPRICORN

Vei fi capabil să faci mișcări financiare inteligente astăzi, dragă Capricorn, deoarece Soarele și Saturn pentru o alianță cosmică în sectorul din harta ta care guvernează banii. Lasă aceste vibrații să te cuprindă, amintindu-ți de puterea ta personală, mai ales când vine vorba de a manifesta acei dolari. Acest climat cosmic este, de asemenea, excelent pentru a efectua puțină magie a banilor, așa că asigură-te că îți stabilești intenții în jurul obiectivelor tale fiscale în acest an. Ferește-te de ape stâncoase acasă în această seară, când Luna formează un pătrat dur cu Marte primar. Dacă se nasc tensiuni între dvs. și colegii de casă, ar fi înțelept să vă retrageți pentru noapte.

♒ VĂRSĂTOR

Imaginea ta va fi ascuțită și rafinată astăzi, dragă Vărsătorule, grație unei alianțe cosmice între Soare și Saturn. Nu te teme să îți impui prezența sau să ocupi spațiu acum, deoarece oamenii te vor respecta fără îndoială. Vei beneficia, de asemenea, de un spirit rapid și de un mod pasional de a vorbi, deoarece Luna în Berbec luminează sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Cu atât de multe lucruri care se întâmplă pentru tine pe cer, va fi important să îți canalizezi atenția acolo unde îți va fi cel mai benefic. Așadar, acum că știi câtă putere ai, ce vei face cu ea?

♓ PEȘTI

Încearcă să nu dai foc prea repede la cartea de credit astăzi, dragă Pești, deoarece Luna în Berbec aduce energie impulsivă în sectorul din harta ta care guvernează banii. Deși este absolut în regulă să te răsfeți pe un capriciu, vei dori să eviți obiectele extravagante de care probabil îți vei pierde interesul mai devreme sau mai târziu. O conexiune dulce între Marte și Jupiter te poate ajuta să-ți extinzi cercul de prieteni, deși va trebui să iei inițiativa când vine vorba de socializare. Încearcă doar să nu rămâi afară prea târziu, deoarece un pătrat dur între Lună și Marte ar putea duce la drame pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.