Horoscop 4 mai 2022. O zi de Miercuri foarte norocoasă

Horoscop 4 mai 2022. O zi de Miercuri foarte norocoasă

♈ BERBEC

Luna în Gemeni formează o conexiune de susținere cu responsabilul Saturn în această dimineață, ajutându-te să începi ziua în mod eficient, stabilind în același timp limite sănătoase cu prietenii și platformele de socializare. Din nefericire, s-ar putea face greșeli dacă nu îți supraveghezi atent munca, datorită unei energii dure din partea lui Neptun neclar. Din fericire, lucrurile ar trebui să se așeze la locul lor, chiar dacă vibrația devine puțin dezordonată, deoarece Luna Taur se apropie de Uranus, împărtășind un aspect dulce cu pasionalul Marte. Acest climat cosmic îți va ascuți, de asemenea, instinctele, inspirându-te să faci câteva schimbări, chiar dacă a face acest lucru pare neortodox.

♉ TAUR

Nu vă fie teamă să adoptați o poziție autoritară la locul de muncă astăzi, dragă Taur, deoarece Luna în Gemeni împarte o legătură dulce cu Saturn cel serios. Acest climat cosmic este excelent pentru a depăși limitele profesionale, deși va trebui să îți folosești vocea și să îți exprimi punctul de vedere. Între timp, vibrațiile bune și surprizele plăcute te vor găsi cu siguranță, deoarece Soarele se apropie de Uranus, intrând într-un aspect de susținere cu pasionalul Marte. Acest dans ceresc te-ar putea inspira, de asemenea, să organizezi o întâlnire improvizată cu colegii tăi după serviciu, ceea ce ar putea duce la o relaționare neprețuită și la noi conexiuni.

♊ GEMENI

Încearcă să îți rezervi puțin timp pentru o sesiune de meditație în această dimineață, dragă Gemeni, în timp ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o conexiune dulce cu Saturn. Acest climat cosmic îți poate permite să spargi barierele intuitive, dar va trebui să te dedici practicii spirituale pe care o preferi. Vei observa o schimbare pe măsură ce se lasă seara, iar Luna își croiește drum în hrănitorul Rac, inspirându-te să petreci o seară relaxantă acasă, răsfățându-te în lux. Folosiți această energie ca o scuză pentru a vă deconecta în favoarea unei băi lungi și plăcute cu spumă cu ceaiul cald preferat.

♋ RAC

Dacă te-ai luptat cu drame sau tulburări emoționale în ultima vreme, vei avea ocazia să te eliberezi în sfârșit de astfel de poveri, deoarece Luna în Gemeni se conectează cu Saturn în această dimineață devreme. Nu-ți fie teamă să stabilești limite cu psihicul tău, mai ales dacă ai fost fixat pe oameni sau situații care te-au doborât. O vibrație elevată te va găsi pe măsură ce se lasă seara și Luna intră în semnul tău, sporindu-ți nivelul de energie, intuiția și popularitatea în următoarele două zile. Folosește acest plasament lunar în avantajul tău, îndreptându-te cu îndrăzneală spre obiectivele tale, chiar dacă nu ești sigur cum arată exact linia de sosire.

♌ LEU

Dacă în ultima vreme te-ai lovit de un punct mort în viața ta amoroasă, s-ar putea să începi să vezi cum aceste obstacole se destramă, datorită unei conexiuni dulci între Luna în Gemeni și Saturn. Acest climat cosmic vă va ajuta pe tine și pe iubitul tău să coborâți garda fără să vă simțiți forțați. Energia pozitivă va continua să curgă pe măsură ce Soarele se apropie de revoluționarul Uranus, formând un aspect de susținere cu pasionalul Marte. Aceste vibrații ar putea aduce binecuvântări neașteptate în viața ta profesională, așa că nu-ți fie teamă să faci câteva schimbări, mai ales dacă intră în joc o nouă poziție sau o promovare.

♍ FECIOARĂ

Acordă-ți permisiunea de a-ți urma inima astăzi, dragă Fecioară, pe măsură ce Soarele Taurului se apropie de revoluționarul Uranus, formând o legătură de susținere cu pasionalul Marte. Acest climat cosmic ar putea aduce binecuvântări neașteptate, mai ales dacă operezi dintr-un loc al iubirii. De asemenea, lucrurile s-ar putea încălzi pentru tine în departamentul de romantism, ceea ce face ca aceasta să fie o zi bună pentru o seară de întâlnire improvizată cu iubitul tău. Vei observa o schimbare pe măsură ce se lasă seara și Luna își face loc în Rac, aducând o energie liniștită și sensibilă în calea ta, în timp ce te conectezi intuitiv cu prietenii tăi în următoarele două zile.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

♎ BALANȚĂ

Nu-ți fie teamă să aduci puțină distracție în rutina ta de dimineață astăzi, dragă Balanță, deoarece Luna în Gemeni împarte o conexiune dulce cu Saturn. Deși acest climat cosmic îți va cere să rămâi responsabil și să te ocupi de sarcini, asta nu înseamnă că trebuie să vină în detrimentul moralului tău. Fii cu ochii în patru pentru sincronicități și mici momente de frumusețe, deoarece Soarele Taurului se conectează cu revoluționarul Uranus, formând un aspect util cu pasionalul Marte. Vei simți o schimbare pe măsură ce se lasă seara, iar Luna se mută în hrănitorul Rac, punându-te într-o dispoziție îngrijitoare, dar serioasă.

♏ SCORPION

Surprizele s-ar putea manifesta în cadrul vieții tale amoroase astăzi, dulce Scorpion, deoarece Soarele Taurului se apropie de Uranus, formând o legătură dulce cu Marte, planeta ta guvernatoare. Acest curent cosmic este ideal pentru a te reconecta la prietenia pe care o ai cu iubitul tău, făcând din această zi una excelentă pentru a te descărca cu iubitul tău. Dacă în prezent ești singură, ai putea afla că un prieten are sentimente pentru tine, deschizând ușa către o nouă poveste de dragoste și un potențial amoros. Pe măsură ce seara se manifestă, Luna își face loc în Rac, activând sectorul spiritual al hărții tale și sporindu-ți intuiția în următoarele două zile.

♐ SĂGETĂTOR

Un haos jucăuș ți-ar putea găsi casa astăzi, pe măsură ce Luna în Taur se învecinează cu sălbaticul Uranus, în timp ce formează o legătură dulce cu pasionalul Marte. Deși ar putea duce la un pic de dezordine mai târziu, ar trebui să cauți modalități de a îmbrățișa distracția cu colegii de casă, aducând râsul și bucuria înapoi în spațiu. Din nefericire, prea mult dintr-un lucru bun ar putea să te facă să te simți puțin epuizat în momentul în care după-amiaza se manifestă, iar Luna intră într-un cuadrat dur cu Jupiter, planeta ta guvernatoare. Din fericire, vei avea ocazia să te relaxezi mai târziu în această seară, când Luna își face loc în hrănitorul Rac.

♑ CAPRICORN

Respectarea rutinei tipice îți va aduce un sentiment de satisfacție, siguranță și împlinire în această dimineață, datorită unei conexiuni dulci între Luna în Gemeni și Saturn, planeta ta guvernatoare. Folosește această energie ca o scuză pentru a munci din greu și a te organiza, mai ales dacă ai căzut un pic de pe drumul cel bun în ultima vreme. Deși predictibilitatea îți va aduce o anumită doză de confort, asta nu înseamnă că ziua ta va fi lipsită de surprize, datorită unui dans ceresc între Soare, Uranus și Marte. Acest climat cosmic va anima lucrurile pe plan social și ar putea aduce vești neașteptate în calea ta.

♒ VĂRSĂTOR

Vei avea o ocazie unică de a-ți îmbrățișa latura sălbatică fără a sacrifica rafinamentul în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna Gemenilor îi dă un sărut lui Saturn, planeta ta guvernatoare. Folosește acest climat cosmic ca o scuză pentru a adăuga puțină dramatism la look-ul tău și nu te teme să aduci puțină distracție la birou. O oportunitate financiară neașteptată te-ar putea găsi, deoarece Soarele Taurului se apropie de Uranus, în timp ce formează o legătură dulce cu pasionalul Marte. Aceste vibrații ar putea, de asemenea, să vă ajute să găsiți niște vânzări excelente în timp ce faceți cumpărături, așa că nu vă fie teamă să îmbrățișați un pic de terapie cu amănuntul.

♓ PEȘTI

Conversația va fi plină de viață astăzi, dragi Pești, pe măsură ce soarele Taur, wildcardul Uranus și pasionalul Marte intră într-un dans ceresc sus. Ține-ți urechile ciulite pentru vești neașteptate, oportunități și bârfe suculente, deoarece universul îți aduce neprevăzutul în cale. De asemenea, veți descoperi că sunteți mai iute la minte și mai strălucitor decât de obicei, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a face networking și a vă freca coatele. Vei simți o schimbare pe măsură ce se lasă seara și Luna intră în Rac, punându-te într-un spațiu de gândire artistic în următoarele două zile. Asigurați-vă că ne ștergeți praful de pe materialele de artă, deoarece inspirația este susceptibilă să lovească în orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.