HOROSCOP 4 MAI: GEMENII trăiesc o poveste de iubire frumoasă, RACII au parte de avantaje financiare

HOROSCOP 4 MAI: Berbecii au ocazia să rezolve o problemă mai veche, iar pentru Tauri apare o nouă sură de venit. Un nativ se poate căsători.

HOROSCOP 4 MAI:  BERBEC

Sfera sentimentală este favorizată. Dacă lucrurile nu mergeau perfect, sau dacă aveai dubii, acum relația pare că se îndreptă către ceva stabil, chiar o eventuală căsătorie. Dacă exista o problemă mai veche, acum va fi rezolvată.

HOROSCOP 4 MAI:  TAUR

Se rezolvă problemele financiare. Apare o nouă sursă de bani la momentul potrivit, pentru că s-ar putea să existe o nouă cheltuială pentru o viitoare vacanță. De asemenea, apar noi oportunități pentru dezoltarea ta profesională.

HOROSCOP 4 MAI:  GEMENI

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Poate stabilești o întâlnire cu cineva după muncă, și tot acum e posibil să găsești o persoană pe care o vezi potrivită pentru a începe o relație stabilă.

HOROSCOP 4 MAI:  RAC

Intri în legătură cu cineva prin intermediul căruia poți evolua în carieră și ulterior să îți mărești veniturile sau să obții alte avantaje. De asemenea, pot apărea niște venituri în plus pe care să îi folosești pentru o activitate care îți place.

HOROSCOP 4 MAI: LEU

Niște planuri mai vechi se pot pune acum în practică. Poate fi vorba de o aprobare pentru a pleca în străinătate, fie cu munca fie ceva legat de educație și dezvoltare. Organizezi de asemenea o ieșire în natură cu prietenii.

HOROSCOP 4 MAI:  FECIOARĂ

Dacă nu ai ajuns pe nicăieri de 1 mai, vor apărea acum niște venituri suplimentare care să îți permită să organizezi o plimbare. Pentru moment, astăzi ar fi cel mai bine să te relaxezi alături de cei dragi.

HOROSCOP 4 MAI:  BALANȚĂ

Cineva apropiat se va oferi să te ajute cu cheltuielile curente. Pentru moment, este o inițiativă care să te ajuta să ieși din impas. Dar nu uita că e anul tău și că ar trebui să încerci să îți negociezi beneficiile financiare la locul de muncă.

HOROSCOP 4 MAI:  SCORPION

Ai nevoie să găsești niște timp în care să te ocupi doar de starea ta de sănătate, unele probleme, fie ele minore, nu mai pot aștepta. Activitățile în care i se dă șansa să te implici te pot pune în contact cu niște profesioniști care să te ajuta pe viitor, așa că nu pierde ocazia.

HOROSCOP 4 MAI:  SĂGETĂTOR

O relație amoroasă devine din ce în ce mai serioasă și poate chiar prevestește o căsnicie. E un moment bun să îți pui niște proiecte amânate în practică. Nu evita să le ceri ajutorul celor din jur.

HOROSCOP 4 MAI:  CAPRICORN

Cineva apropiat așteaptă să îi demonstrezi că răspunzi la fel sentimentelor sale pentru a face un pas către o eventuală relație. Pentru moment însă, prioritatea ta este locuința, poate vrei să o schimbi sau să redecorezi interiorul.

HOROSCOP 4 MAI:  VĂRSĂTOR

Poate apărea o nouă sursă de bani și să te bucuri de mărirea veniturilor. Dar pe cât de repede au apărut banii, așa vor fi și cheltuiți, cel mai probabil pe o escapadă turistică zilele acestea. Abia după poți să te stabilizezi din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 4 MAI:  PEȘTI

E un moment bun pentru a face niște achiziții pe care ți le doreai de mult. Fie primești banii care îți lipseau de la cineva, fie te bucuri de anumite reduceri în magazine. Ai grijă însă să mai pui și ceva deoparte pentru a ieși din casă în weekend, ai nevoie să te relaxezi.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.