HOROSCOP 4 MAI: GEMENII trăiesc o poveste de iubire frumoasă, RACII au parte de avantaje financiare


HOROSCOP 4 MAI: Berbecii au ocazia să rezolve o problemă mai veche, iar pentru Tauri apare o nouă sură de venit. Un nativ se poate căsători.

HOROSCOP 4 MAI:  BERBEC

Sfera sentimentală este favorizată. Dacă lucrurile nu mergeau perfect, sau dacă aveai dubii, acum relația pare că se îndreptă către ceva stabil, chiar o eventuală căsătorie. Dacă exista o problemă mai veche, acum va fi rezolvată.

HOROSCOP 4 MAI:  TAUR


Se rezolvă problemele financiare. Apare o nouă sursă de bani la momentul potrivit, pentru că s-ar putea să existe o nouă cheltuială pentru o viitoare vacanță. De asemenea, apar noi oportunități pentru dezoltarea ta profesională.

HOROSCOP 4 MAI:  GEMENI

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Poate stabilești o întâlnire cu cineva după muncă, și tot acum e posibil să găsești o persoană pe care o vezi potrivită pentru a începe o relație stabilă.

HOROSCOP 4 MAI:  RAC

Intri în legătură cu cineva prin intermediul căruia poți evolua în carieră și ulterior să îți mărești veniturile sau să obții alte avantaje. De asemenea, pot apărea niște venituri în plus pe care să îi folosești pentru o activitate care îți place.

HOROSCOP 4 MAI: LEU

Niște planuri mai vechi se pot pune acum în practică. Poate fi vorba de o aprobare pentru a pleca în străinătate, fie cu munca fie ceva legat de educație și dezvoltare. Organizezi de asemenea o ieșire în natură cu prietenii.

HOROSCOP 4 MAI:  FECIOARĂ

Dacă nu ai ajuns pe nicăieri de 1 mai, vor apărea acum niște venituri suplimentare care să îți permită să organizezi o plimbare. Pentru moment, astăzi ar fi cel mai bine să te relaxezi alături de cei dragi.

HOROSCOP 4 MAI:  BALANȚĂ

Cineva apropiat se va oferi să te ajute cu cheltuielile curente. Pentru moment, este o inițiativă care să te ajuta să ieși din impas. Dar nu uita că e anul tău și că ar trebui să încerci să îți negociezi beneficiile financiare la locul de muncă.

HOROSCOP 4 MAI:  SCORPION

Ai nevoie să găsești niște timp în care să te ocupi doar de starea ta de sănătate, unele probleme, fie ele minore, nu mai pot aștepta. Activitățile în care i se dă șansa să te implici te pot pune în contact cu niște profesioniști care să te ajuta pe viitor, așa că nu pierde ocazia.

HOROSCOP 4 MAI:  SĂGETĂTOR

O relație amoroasă devine din ce în ce mai serioasă și poate chiar prevestește o căsnicie. E un moment bun să îți pui niște proiecte amânate în practică. Nu evita să le ceri ajutorul celor din jur.

HOROSCOP 4 MAI:  CAPRICORN

Cineva apropiat așteaptă să îi demonstrezi că răspunzi la fel sentimentelor sale pentru a face un pas către o eventuală relație. Pentru moment însă, prioritatea ta este locuința, poate vrei să o schimbi sau să redecorezi interiorul.

HOROSCOP 4 MAI:  VĂRSĂTOR

Poate apărea o nouă sursă de bani și să te bucuri de mărirea veniturilor. Dar pe cât de repede au apărut banii, așa vor fi și cheltuiți, cel mai probabil pe o escapadă turistică zilele acestea. Abia după poți să te stabilizezi din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 4 MAI:  PEȘTI

E un moment bun pentru a face niște achiziții pe care ți le doreai de mult. Fie primești banii care îți lipseau de la cineva, fie te bucuri de anumite reduceri în magazine. Ai grijă însă să mai pui și ceva deoparte pentru a ieși din casă în weekend, ai nevoie să te relaxezi.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.