Horoscop 5 aprilie 2022 – ce zodii au noroc

Horoscop pentru săptămâna viitoare - ce zodii au noroc

♈ BERBEC

Deși s-ar putea să te simți puțin nesigur în comparație cu unii dintre prietenii tăi, un sentiment de pace și optimism interior îți va permite să ai încredere în calea ta, deoarece Luna Taurului se conectează cu Jupiter de bun augur și Neptun visător în această dimineață. Din fericire, vei avea șansa de a-ți valorifica puterea la locul de muncă mai târziu în cursul după-amiezii, deoarece Luna îi dă un sărut lui Pluton, ajutându-te să faci schimbări pozitive în carieră și în remunerație. Un vibe ușor și vorbăreț va umple aerul pe măsură ce se lasă seara și Luna se mută în Gemeni, încurajându-vă să socializați cu familia și prietenii.

♉ TAUR

În timp ce stresul profesional sau incertitudinea ar putea amenința să vă pună bețe în roate, ar trebui să puteți depăși aceste temeri iminente pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul dumneavoastră! Din fericire, un val uriaș de sprijin din partea prietenilor și colegilor tăi te poate ajuta să depășești orice anxietate profesională care te chinuie, deoarece ești capabil să recunoști și să te folosești de dragostea aliaților tăi apropiați. Fiți atenți la sincronicități și semne mai târziu în această după-amiază, când Luna se conectează cu Pluton, subțiind vălul dintre dvs. și puterile care sunt. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a face o sesiune de meditație, deoarece acest lucru te poate ajuta să rezolvi orice emoții inconfortabile prin care treci în prezent.

♊ GEMENI

S-ar putea să te simți puțin neinspirat în rutina ta zilnică astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna Taur intră într-un cuadrat dur în T cu Saturn și nodurile destinului. Acest climat cosmic te-ar putea duce la concluzia că este timpul pentru o șansă. Cu toate acestea, să-ți dai seama cum arată aceasta ar putea fi o provocare. Din fericire, vibrațiile bune vor curge de la Jupiter de bun augur și Neptun visător, ajutându-te să te gândești cum o schimbare în carieră ar putea să-ți însuflețească drumul. Nu vă fie teamă să vă doriți circumstanțe mai interesante, dar nu uitați că va trebui să luați măsuri concrete pentru a le transforma în realitate.

♋ RAC

Vei ști cine sunt oamenii tăi astăzi, pe măsură ce Luna în Taur face o serie de conexiuni pe cer, evidențiind atât lucrurile bune, cât și cele rele din viața ta. Pe de o parte, te vei simți recunoscător și sprijinit de tovarășii tăi „ride or die”, care te ajută să treci prin viață cu mult sprijin și cu un loc sigur unde să te descarci. Din nefericire, ai putea deveni frustrat de prezența și acțiunile colegilor sau cunoștințelor tale, ceea ce amenință să te pună pe jar. Acordă-ți permisiunea de a te îndepărta de oricine îți provoacă suferință și nu te teme să le trimiți un mesaj celor mai bune prietene pe parcursul zilei, mai ales dacă ai nevoie de un râs.

♌ LEU

Astăzi, Luna își continuă călătoria prin Taur, punând în evidență sectorul din harta ta care guvernează chestiunile profesionale, în timp ce formează aspecte pozitive și negative pe cer. Aceste vibrații te-ar putea face să te simți neliniștită, așa că ai putea dori să îți amesteci rutina de lucru, mai ales dacă ai operat de la distanță. Dacă munca ta este destul de structurată, fără prea mult loc de schimbare, asigură-te că faci ceva diferit în timpul pauzelor pentru a te ajuta să aduci entuziasm în ziua ta. Mai târziu în această seară, Luna intră în Gemeni social, inspirându-vă să vă apropiați de familie și de prieteni pentru o discuție.

♍ FECIOARĂ

Încearcă să nu te agăți prea rigid de ordine și de rutina ta tipică astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna Taur intră într-un cuadrat dur în T cu Saturn și cu nodurile destinului. Din fericire, vibrațiile bune vor curge de la Jupiter strălucitor și Neptun visător, ajutându-te să te simți împăcată printre haos, în timp ce universul te împinge să îmbrățișezi aventura. Căutați modalități de a ieși din rutina voastră tipică chiar acum pentru a găsi frumusețea în lumea care vă înconjoară. Pe măsură ce se lasă seara și Luna intră în Gemeni, vei simți o schimbare, ajutându-te să te reconectezi cu organizarea ta.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Gravitează spre structurile care au sens pentru tine astăzi, dragă Balanță, mai degrabă decât spre regulile și agendele care ți-au fost impuse. Vei descoperi că a te mișca pe parcursul zilei în termenii tăi este eliberator și te aduce într-un loc mai eficient. O conexiune dulce între Luna Taurului și Pluton în această seară te-ar putea inspira să te ascunzi acasă, mânat de promisiunea unei pijamale confortabile și a emisiunii tale preferate. Asigură-te doar că îți decupezi puțin timp pentru practicile tale spirituale înainte de culcare, deoarece Luna își începe călătoria prin Gemeni și prin a noua ta casă solară.

♏ SCORPION

Fie că ești singur sau într-o relație serioasă, te vei simți inspirat de dragoste astăzi, deoarece Luna în Taur se conectează cu Jupiter optimist și Neptun visător. Acest climat cosmic te poate ajuta să te conectezi cu calitățile care te fac să fii iubit, ajutându-te să îți ridici încrederea și sentimentul de sine. Conversații profunde în jurul problemelor de suflet se pot manifesta pe măsură ce se lasă seara, iar Luna îi dă un sărut lui Pluto, planeta ta guvernatoare. Nu vă fie teamă să vă dezveliți sufletul în fața acelei persoane speciale, mai ales dacă sperați să discutați despre posibilitatea unui angajament sau despre planurile de viitor cu iubita dvs.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să fii nevoit să improvizezi astăzi, deoarece Luna în Taur îți luminează a șasea casă solară, formând o serie de conexiuni pozitive și provocatoare pe cer. Vei observa că ziua ta se mișcă fără probleme în anumite domenii ale vieții tale, în timp ce întâmplări nelegate te scot din joc. Din fericire, vei avea ocazia să aduni toate lucrurile atunci când seara începe să se formeze, iar Luna îi dă un sărut lui Pluton, care îi dă putere. Asigură-te doar că planifici o seară relaxantă centrată pe îngrijirea de sine sau pe romantism, deoarece Luna își croiește drum spre Gemeni și spre sectorul din harta ta care guvernează dragostea.

♑ CAPRICORN

Vei fi într-o dispoziție extrovertită astăzi, deoarece Luna în Taur îți inspiră ego-ul să iasă la joacă. Între timp, o conexiune cu Jupiter și Neptun te va avea într-o dispoziție optimistă și vorbăreață, ajutându-te să te conectezi cu aproape oricine întâlnești. Aura ta va crea o prezență împuținată în această seară, pe măsură ce Luna îi dă un sărut lui Pluton, ajutându-te să faci o impresie puternică oriunde ți se îndreaptă energia. Mai târziu în această seară, Luna intră în Gemenii cerebrali, punându-vă într-un loc orientat spre sănătate și productiv în următoarele câteva zile, permițându-vă să vă puneți la punct cu orice lucrare care vă atârna în cap.

♒ VĂRSĂTOR

Acordă-ți permisiunea de a merge încet astăzi, dragă Vărsătorule, chiar dacă alții încearcă să-ți grăbească progresul. O conexiune între Luna Taurului, Jupiter și Neptun poate face ca lumea din jurul tău să prindă viață cu frumusețe, iar graba pe parcursul zilei te-ar putea face să ratezi aceste mici momente de mirare. Căutați modalități de a vă conecta cu tărâmurile materiale și cu natura pentru a profita la maximum de aceste vibrații frumoase. Din fericire, veți avea ocazia să accelerați ritmul mai târziu în această seară, când Luna își găsește drumul în Gemeni. Acest climat cosmic vă poate ajuta să faceți mai multe lucruri în același timp în următoarele două zile, oferindu-vă o șansă de a vă recupera pentru ritmul lent din această dimineață.

♓ PEȘTI

Cuvintele tale pot picta imagini astăzi, deoarece Luna în Taur luminează sectorul din harta ta care guvernează comunicarea, în timp ce se conectează cu Jupiter sclipitor și Neptun vizionar. Carisma ta naturală va străluci cu ușurință, ceea ce face important să te pui în valoare, depășind orice timiditate care te-ar putea reține. Din fericire, exploatarea puterii tale personale va veni cu ușurință mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna îi dă un sărut lui Pluton. Aceste vibrații te pot ajuta să depășești teama de a fi judecat de colegi sau de semeni, chiar dacă ești nevoit să coexiști cu câteva persoane negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.