Horoscop 5 august 2021 – o zi de joi neagră

Horoscop azi, 15 martie 2022. O zi norocoasă

Toate semnele zodiacale au propriile caracteristici și trăsături care definesc personalitatea cuiva. Nu ar fi de ajutor dacă ți-ai începe ziua știind deja despre ceea ce urmează să îți iasă în cale? Citește mai departe pentru a afla dacă șansele vor fi în favoarea ta pe 5 august.

♈ BERBEC

O misiune sau un proiect prestigios vine în calea ta și îți oferă șansa de a-ți pune în valoare talentele. Neînțelegerile care fac ravagii pe plan familial vor fi rezolvate, așa că așteaptă-te ca armonia domestică să prevaleze. Călătorii vor avea parte de o călătorie fără probleme. Unii dintre voi ar putea să își completeze lista de proprietăți prin rezervarea uneia noi. Vă veți putea bucura de o sănătate bună, doar prin menținerea unei stări de spirit fericite. Norocul vă favorizează pe plan financiar, așa că așteptați-vă ca banii să curgă.

♉ TAUR

Pe plan profesional, unii dintre voi ar putea fi în întârziere în prezentarea unui proiect sau a unei sarcini. Familia va fi probabil în centrul atenției voastre astăzi și vă va oferi o bucurie imensă. Rămâneți vigilenți pe drum. Aveți șanse să vă bucurați de o fază extrem de favorabilă, în care tot ce faceți să vă iasă bine! Este posibil să vi se dea undă verde la o renovare a casei. Ar fi nevoie să vă dedicați la fitness. Se anunță o zi bună pentru cei care încearcă să facă niște bani pe lângă.

♊ GEMENI

Vă așteaptă o provocare pe plan profesional, dar vă veți ridica la înălțimea ei. Un membru al familiei poate deveni inflexibil în legătură cu o anumită problemă și are nevoie de disciplină. O vacanță neplanificată se anunță pentru unii. Cineva ar putea veni să stea la voi și să se adauge la bucuria voastră. Este posibil să faceți eforturi concertate pentru a vă păstra o stare de sănătate bună. Din punct de vedere financiar, lucrurile încep să arate bine, deoarece vă gestionați bine taxele și impozitele.

♋ RAC

Veți reuși să păstrați buna dispoziție a soțului/soției, mai ales dacă ați uitat să-i faceți ordinele! S-ar putea să fiți nevoit să vă reprogramați itinerariul din cauza unui lucru care trebuie rezolvat cu prioritate. Planurile de amenajare a casei ar putea fi puse în aplicare în curând. Integrarea unei rutine de exerciții fizice în stilul tău de viață va fi un pas în direcția bună. Cei care se complac în speculații sau pariuri ar putea da lovitura. Obținerea unui proiect sau a unei sarcini prestigioase la locul de muncă nu poate fi exclusă.

♌ LEU

Un bătrân din familie va fi foarte înțelegător și chiar vă va încuraja să vă vărsați sufletul. Vă veți face o călătorie distractivă convingându-vă cel mai bun prieten să vă însoțească. S-ar putea să vă simțiți în vârful lumii astăzi, deoarece totul vă merge bine. Vă veți bucura de o stare de sănătate bună, rămânând regulat în antrenamentele dumneavoastră. Este nevoie de îndrumarea unui expert, dacă vă propuneți să economisiți bani din impozite. Se prevăd profituri într-o nouă afacere pentru arhitecți și ingineri.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARĂ

Inițiativele dvs. la locul de muncă sunt susceptibile de a fi lăudate. Cei care se ocupă de casă se pot simți suprasolicitați și tânjesc după o schimbare. O călătorie distractivă cu prietenii este în cărți. Fiți siguri că va ieși ceva pozitiv în curând. O afecțiune care vă afectează funcționarea normală este pe cale să dispară. Alege bine unde vrei să investești banii, altfel s-ar putea să te alegi cu o variantă mai puțin profitabilă.

♎ BALANȚĂ

Fericirea predomină pe plan familial, deoarece te bucuri de compania unei persoane apropiate. Prudență trebuie să aibă cei care fac un drum lung cu mașina. Firea ta bună și manierele blânde au toate șansele să-i cucerească pe oameni. Cei conștienți de fizicul lor sunt susceptibili să se înscrie la o sală de sport. Veți putea să investiți cu înțelepciune și să culegeți beneficii bogate pe plan financiar. S-ar putea să vă ia mult prea mult timp pentru a finaliza o sarcină la locul de muncă, dar acest lucru nu se va întoarce împotriva dvs.

♏ SCORPION

Este posibil ca soțul sau un membru al familiei să nu fie în relații de vorbă cu dvs. astăzi. Nu împărțiți un vehicul cu alții dacă vreți să călătoriți confortabil. Mutarea într-o casă mai mare este prevăzută pentru unii. Rutina regulată de exerciții fizice promite să vă mențină în formă și energic. Veți reuși să vă gândiți la modalități mai bune de a face bani. Se poate aștepta un feedback excelent din partea unor persoane de rang superior pentru performanțele dvs. pe plan profesional.

♐ SĂGETĂTOR

Este posibil să dați o bună socoteală în ceva ce vi s-a încredințat pe plan profesional. Este posibil să vizitați un membru al familiei care locuiește în afara orașului sau în străinătate, așa că așteptați-vă ca reuniunea de familie să se dovedească a fi cea mai memorabilă. Călătoria într-un loc îndepărtat va fi distractivă. O nouă construcție poate primi undă verde. O afecțiune care te frământă de mult timp promite să se vindece printr-un remediu de casă, așa că mergi pe calea acestuia. Se anunță zile bune în ceea ce privește situația ta financiară.

♑ CAPRICORN

Eforturile tale la locul de muncă vor fi recunoscute și îți vor da un impuls reputației profesionale. O vacanță perfectă se anunță pentru unii. Cei care se gândesc să cumpere o proprietate vor trebui să fie mai deliberate și să citească liniile fine. Va trebui să fiți mai sensibili la nevoile unei persoane apropiate. Unii dintre voi se vor simți mult mai stăpâni pe sănătatea lor decât înainte. Lucrurile arată bine pe plan financiar, pe măsură ce reușiți să reduceți costurile și să măriți economiile.

♒ VĂRSĂTOR

Implicarea dumneavoastră pe plan intern va fi foarte apreciată. Cei cu preocupări spirituale sunt susceptibili să planifice un pelerinaj. O decizie imobiliară va fi dată în favoarea dvs. Pentru unii, o dietă echilibrată va fi cheia revenirii în formă. O problemă financiară care vă dă bătăi de cap este posibil să se rezolve. Este posibil să vă vedeți perspectivele crescând vertiginos pe plan profesional.

♓ PEȘTI

Un nou membru în familie este probabil pentru unii. O călătorie cu trenul se anunță și vă va oferi o experiență cu totul nouă. Acesta este un moment bun pentru a investi în proprietăți. Sfaturile tale bune vor conta mult pe plan social. Cei care suferă de o boală legată de stilul de viață vor vedea că starea lor se va îmbunătăți. Veți reuși să frânați cheltuielile inutile pentru a economisi pentru ceva important. O nouă aventură este posibil să se confrunte cu multe piedici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.