Horoscop 5 septembrie 2021: Vezi previziunile astrologice pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac și alte semne

Horoscop 5 septembrie 2021: Vezi previziunile astrologice pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac și alte semne

Viața este neașteptată și înșelătoare. Cunoașterea viitorului vă poate fi de mare ajutor pentru a vă pregăti pentru evenimente. Ei bine, dacă vrei să știi ce se poate întâmpla cu tine astăzi, citește predicția horoscopului zilnic dat mai jos pentru toate zodiile! 

 

 BERBEC

Este posibil ca astăzi să nu te poți bucura de viața profesională, dar și de cea de familie. Sunteți sfătuiți să evitați aroganța și ego-ul cu soțul/soția, altfel s-ar putea să vă afecteze legătura emoțională. Problemele din parteneriate pot fi probabil rezolvate. Celibatarii sunt sfătuiți să evite graba înainte de a lua decizii legate de căsătorie. Cu ajutorul răbdării, s-ar putea să ieșiți din situația încurcată.

 TAUR

Astăzi s-ar putea să reușiți să puneți în aplicare cu succes planurile de afaceri cu sprijinul f subordonaților… s-ar putea să fiți implicat în unele reuniuni sociale sau de familie, ceea ce vă poate stimula rețeaua. Este posibil să plecați în scurte călătorii legate de afaceri, ceea ce vă poate aduce beneficii în viitorul apropiat. 

 GEMENI

Astăzi este o zi bună, sănătatea dvs. financiară este probabil să fie bună. Este posibil să obțineți beneficii din investițiile din trecut. este posibil să aveți control asupra cheltuielilor pe lucruri fără valoare, ceea ce vă poate stimula economiile. Iubiții sunt sfătuiți să fie politicoși în conversația cu partenerul, altfel pot apărea unele conflicte între ei. 


 RAC

Astăzi, este posibil să fiți ocupat cu probleme legate de frați și rude. Este posibil să plănuiți să începeți o nouă aventură cu ajutorul fraților și a rețelei. Este posibil să primiți o comandă, ceea ce vă poate crește afacerea de familie. rețeaua dvs. vă poate ajuta să vă îndepliniți sarcina cu succes. Pot exista unele câștiguri inteligente după un mic efort. 

 LEU

Astăzi nu este o zi bună pentru dvs. este posibil să fiți victima unor gânduri negative. Este posibil să fiți nerăbdător. Aroganța dvs. vă poate împinge înapoi de la luarea unor decizii dificile. Viața dvs. pare să se oprească undeva. S-ar putea să aveți nevoie de binecuvântarea celor mai în vârstă, care probabil că vă va ajuta să reveniți din situațiile încurcate. Ar trebui să evitați să faceți investiții în bunuri moarte. Păsările îndrăgostite vor evita să discute subiecte fără valoare. 

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 FECIOARĂ

Astăzi, la începutul zilei, s-ar putea să nu vă concentrați asupra muncii, dar cu ajutorul binecuvântării unui bătrân, ați putea controla această situație dezordonată. Este posibil să găsiți cu ușurință resursele, care ar putea fi importante pentru finalizarea proiectului. Sursele dvs. de venit sunt susceptibile de a fi sporite, pierderile dvs. pot fi transformate în profituri, ceea ce vă poate stimula sănătatea financiară. 

 BALANȚĂ

Astăzi vă veți aștepta la niște comenzi importante din partea unor clienți noi. Ceea ce vă va crește lichiditățile în afaceri. este posibil să întâlniți o persoană influentă, care vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea. legătura cu șeful poate deveni puternică, vă puteți aștepta la unele promovări datorită muncii asidue. prestigiul dvs. poate fi crescut acum. 

 SCORPION

Astăzi sunteți binecuvântat de cei mai în vârstă, ceea ce vă poate da răbdare în procesul de gândire. este posibil să fiți fericit și calm. Ați putea plănui să vizitați un loc spiritual pentru a căuta liniștea sufletească. De asemenea, este posibil să donați o sumă de bani unui loc spiritual pentru dezvoltare. Pot exista unele șanse de a călători în străinătate. 

 SĂGETĂTOR

Astăzi vă puteți simți plictisit, De asemenea, este posibil să aveți unele probleme de sănătate, ceea ce este posibil să vă afecteze ziua de astăzi la locul de muncă. vă aflați sub o teamă misterioasă, ceea ce vă poate face sensibil și emoțional. Sunteți sfătuit să evitați condusul impetuos și călătoriile de aventură. De asemenea, vă simțiți atras de ocultism. Sunteți sfătuit să vizitați un loc religios, incantarea mantrei sau a rugăciunii vă va oferi, de asemenea, o oarecare ușurare.

 CAPRICORN

Astăzi, vă puteți bucura cu familia. puteți petrece unele momente romantice cu soțul/soția, ceea ce poate stimula înțelegerea cu soțul/soția. Este posibil să cheltuiți bani cumpărând unele obiecte sau lucruri de uz casnic pentru a vă renova casa. Este posibil să vă bucurați de petreceri și evenimente. Sunteți sfătuit să citiți cu atenție documentele înainte de a face investiții în mijloace fixe. 

 VĂRSĂTOR

 Astăzi este posibil să vă simțiți fericit și plin de energie. Este posibil să vă explorați și să vă analizați, ceea ce vă poate da încredere și să puteți face față oricărui tip de provocări, ceea ce vă poate face neînfricat și curajos. Sunteți sfătuit să vă păstrați răbdarea în luarea unor decizii financiare în afaceri. Pasionații de dragoste se pot bucura de momente fericite. 

 PEȘTI

Astăzi este o zi bună pentru dumneavoastră, entuziasmul dumneavoastră poate fi la cote maxime, trebuie să vă reglați entuziasmul. Analiza de sine vă poate ajuta să căpătați încredere, ceea ce vă poate crește prestigiul în societate. Veți rezolva multe probleme cu ajutorul abilităților de comunicare. Investitorii sunt sfătuiți să evite speculațiile înainte de a face investiții. De asemenea, vă puteți planifica studii superioare pentru o carieră bună.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.