HOROSCOP 7 IANUARIE: Apar șanse în carieră pentru GEMENI

Horoscop zilnic 7 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile – Citește zilinic horoscopul pe elacraciun.ro!

Ce îți rezervă astrele, dumincă 7 ianuarie? Pentru berbecii e o zi norocoasă, iar pentru Fecioare se anunță ieșiri în aer liber – citește horoscopul complet:

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Berbec

Berbecii creează în jurul lor un zid protector și îi țin la distanță pe cei din jur. Există șansa să cunoști persoane noi cu care să creezi legături de lungă durată.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Taur

Taurii au tendința să fie puțin prea sinceri. Încearcă să obțină informații de la cei din jur într-o manieră șireată și diplomată. În a doua parte a zilei va fi implicat într-un conflict între generații.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Gemeni
Pentru că ești o fire rațională, vei ști cum să îți menajezi acțiunile. Spre finalul zilei apar șanse de a progresa profesional și noi oportunități în carieră.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Rac

Ai câteva probleme în a-ți exprima sentimentele cauzate de sensibilitatea ta. Nu reușești să elimini din rutina ta obiceiurile nesănătoase. Spre seară te vei relaxa citind sau ascultând muzică.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Leu

Curiozitatea te determină să mergi până în pânzele albe pentru a afla adevărul. Se anunță o mini vacanță în aer liber pe care chiar tu o inițiezi.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Fecioară

Vei fi pus în niște situații delicate cauzate de sensibilitatea ta excesivă. În prima parte a zilei îți sacrifici timpul de odihnă pentru a fi alături de cineva drag.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Balanță

Astăzi nu simți nevoia de control. Îți dorești să-i ajuți pe cei din jur, dar îți este imposibil din cauza timpului limitat de care dispui. –

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Scorpion

Ești în centrul atenției. Ai o atitudine pașnică și vei rezola divergențele celorlalți.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Săgetător

Ești plin de energie și nu ai timp să stai locului, pentru că treburile casnice sunt mai multe decât te așteptai. Spre seară ai planuri cu prietenii, dar apare un impediment în familie.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Capricorn

Vei primi niște aprecieri care te vor bucura mult. Petreci timp cu familia și spre seară te dedici activităților casnice.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Vărsător

Ai nevoie de mult optimism azi pentru că pot apărea situații neprevăzute care să te provoace.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Pești

Ai ocazia să socializezi datorită evenimentelor la care participi. În cea de-a doua parte a zilei te vei dedica familiei și muncii. –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.