HOROSCOP 7 IANUARIE: Apar șanse în carieră pentru GEMENI


Horoscop zilnic 7 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile – Citește zilinic horoscopul pe elacraciun.ro!

Ce îți rezervă astrele, dumincă 7 ianuarie? Pentru berbecii e o zi norocoasă, iar pentru Fecioare se anunță ieșiri în aer liber – citește horoscopul complet:

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Berbec

Berbecii creează în jurul lor un zid protector și îi țin la distanță pe cei din jur. Există șansa să cunoști persoane noi cu care să creezi legături de lungă durată.


Horoscop 7 Ianuarie 2018 Taur

Taurii au tendința să fie puțin prea sinceri. Încearcă să obțină informații de la cei din jur într-o manieră șireată și diplomată. În a doua parte a zilei va fi implicat într-un conflict între generații.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Gemeni
Pentru că ești o fire rațională, vei ști cum să îți menajezi acțiunile. Spre finalul zilei apar șanse de a progresa profesional și noi oportunități în carieră.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Rac

Ai câteva probleme în a-ți exprima sentimentele cauzate de sensibilitatea ta. Nu reușești să elimini din rutina ta obiceiurile nesănătoase. Spre seară te vei relaxa citind sau ascultând muzică.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Leu

Curiozitatea te determină să mergi până în pânzele albe pentru a afla adevărul. Se anunță o mini vacanță în aer liber pe care chiar tu o inițiezi.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Fecioară

Vei fi pus în niște situații delicate cauzate de sensibilitatea ta excesivă. În prima parte a zilei îți sacrifici timpul de odihnă pentru a fi alături de cineva drag.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Balanță

Astăzi nu simți nevoia de control. Îți dorești să-i ajuți pe cei din jur, dar îți este imposibil din cauza timpului limitat de care dispui. –

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Scorpion

Ești în centrul atenției. Ai o atitudine pașnică și vei rezola divergențele celorlalți.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Săgetător

Ești plin de energie și nu ai timp să stai locului, pentru că treburile casnice sunt mai multe decât te așteptai. Spre seară ai planuri cu prietenii, dar apare un impediment în familie.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Capricorn

Vei primi niște aprecieri care te vor bucura mult. Petreci timp cu familia și spre seară te dedici activităților casnice.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Vărsător

Ai nevoie de mult optimism azi pentru că pot apărea situații neprevăzute care să te provoace.

Horoscop 7 Ianuarie 2018 Pești

Ai ocazia să socializezi datorită evenimentelor la care participi. În cea de-a doua parte a zilei te vei dedica familiei și muncii. –


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.