Horoscop 7 iulie – vești excelente

Horoscop 7 iulie - vești excelente

♈ BERBEC

Caută modalități de a stabili limite sănătoase cu cei dragi și cu platformele de socializare astăzi, dragă Berbec, pe măsură ce Luna în Balanță se conectează cu Saturn. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să construiești fundații stabile în cadrul vieții tale amoroase, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a discuta despre viitor cu iubitul tău. Din păcate, o conexiune dură între Luna și Pluton în această seară ar putea aduce perturbări în Zen-ul tău, mai ales dacă munca a fost deosebit de stresantă în ultima vreme. Acordă-ți permisiunea de a te îndepărta temporar de responsabilitățile tale, făcându-ți timp să te complaci în activități care te ajută să te simți relaxat și momentan lipsit de griji.

♉ TAUR

Vei avea ocazia să-ți impresionezi superiorii și colegii de la serviciu astăzi, dragă Taur, deoarece Luna Balanță împarte o conexiune dulce cu Saturn. Îmbrățișează pe deplin aceste vibrații, păstrând un aspect îngrijit, gestionându-ți bine timpul și creând un mediu care să susțină munca în echipă. Din nefericire, ai putea să te lovești de un zid în această seară, când Luna se va confrunta cu Pluton, mai ales dacă ai mușcat mai mult decât ai putut mesteca astăzi. Vibrația se va schimba mai târziu în această seară, când Luna va intra în Scorpion, ajutându-vă să vă scuturați de stresul care v-a găsit mai devreme, pe măsură ce cosmosul conspiră pentru a vă aduce armonie.

♊ GEMENI

Vei avea ocazia să îți manifești visele astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna în Balanță îi dă un sărut lui Saturn. Cu toate acestea, aceste vibrații nu te vor binecuvânta cu o călătorie gratuită, va trebui să faci un pas înainte și să muncești din greu pentru a-ți actualiza visele. Un element karmic va intra, de asemenea, în joc, ceea ce face important ca tu să îți verifici prioritățile pentru a te asigura că operezi dintr-un loc onest și onorabil. Ia-ți ceva timp pentru a te decomprima și a elibera simptomele fizice ale stresului din corpul tău. Vei avea nevoie de asta pe măsură ce Luna intră în Scorpion și în sectorul din harta ta care guvernează starea de bine.

♋ RAC

Energia din casa ta ar trebui să se simtă proaspătă și totuși familiară în această dimineață, dragă Rac, pe măsură ce Luna în Balanță îi dă un sărut lui Saturn stabilizatorul. Acest climat cosmic te poate ajuta să te simți în siguranță în spațiul tău, creând un mediu în care poți lăsa garda jos. Din nefericire, vibrația se va înrăutăți ușor în această seară, când Luna se va pune în cuadratură cu Pluton, ceea ce ar putea declanșa sentimente de gelozie sau posesivitate în cadrul conexiunilor tale romantice. Din fericire, vei avea ocazia să treci peste aceste vibrații ciudate când Luna va intra în Scorpion și în a cincea ta casă solară mai târziu în cursul zilei.

♌ LEU

Universul îți va cere să vorbești cu îndrăzneală și din inimă astăzi, dulce Leu, deoarece Luna Balanță împarte o conexiune de susținere cu Saturn. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a crea limite care îți vor susține bunăstarea mentală, mai ales dacă nu ai avut suficient timp pentru autoîngrijire sau romantism în ultima vreme. De asemenea, este posibil să doriți să vă verificați sănătatea în această seară, când Luna se află în cuadratură cu Pluton, ceea ce ar putea declanșa niveluri ridicate de stres sau alte probleme de bunăstare. Planificați să vă adăpostiți acasă, deoarece Luna își face drum în misteriosul Scorpion mai târziu în cursul zilei.

♍ FECIOARĂ

Te vei trezi cu un plus de energie astăzi, dragă Fecioară, când Luna în Balanță se conectează cu Saturn. Acest climat cosmic vă va ajuta să vă valorificați recunoștința, ajutându-vă să vedeți frumusețea în simplitate în timp ce vă desfășurați rutina zilnică. Din păcate, vibrația ar putea deveni puțin tensionată în această seară din cauza unei conexiuni dure între Luna și Pluton. Rezistența la schimbare ar putea să te facă să te reții, așa că ar fi bine să te uiți la tiparele tale și să vezi dacă acestea funcționează sau nu în beneficiul tău. Vibrația se va schimba pe măsură ce Luna intră în Scorpionul intens în apropierea orei vrăjitoarelor.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Fă-ți timp pentru a scrie un jurnal în această dimineață, dragă Balanță, în timp ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o conexiune dulce cu Saturn. Acest climat cosmic te va binecuvânta cu un val de inspirație, ajutându-te să te exprimi cu mai multă onestitate. De asemenea, vei avea ocazia să aduci mai multă structură obiectivelor tale personale, atâta timp cât ești dispus să crezi în tine și să gândești în afara cutiei fără să renunți la rațiune. Vei simți o schimbare pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarei și Luna își face loc în Scorpion, aducând o energie împământenită și stabilizatoare în calea ta în următoarele două zile.

♏ SCORPION

Nu-ți fie teamă să stabilești limite pentru a-ți face loc în această dimineață, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna în Balanță se conectează cu Saturn. Acest dans planetar vă va cere să vă onorați emoțiile, mai ales dacă v-ați respins sentimentele în ultima vreme. Deși vei avea șansa de a te pune la punct cu inima ta, exprimarea acestor sentimente nu va fi ușoară odată ce Luna se va pune în cuadratură cu Pluton în această seară. Din fericire, vei avea șansa de a te regrupa și de a lua contact cu adevărul tău atunci când Luna își va face loc în semnul tău mai târziu în cursul zilei.

♐ SĂGETĂTOR

Atenția ta va fi la mare căutare în această dimineață, dragă Săgetătorule, deoarece Luna Balanță împarte o conexiune dulce cu Saturn. S-ar putea să descoperi că prietenii tăi se uită la tine pentru sfaturi sau leadership, pe măsură ce influența ta câștigă ceva tracțiune. Deși vei avea o mulțime de opțiuni de interacțiune, încearcă să nu-ți irosești dimineața la telefon, sau ai putea regreta odată ce Luna se va pune în cuadratură cu Pluton în această după-amiază. Vei observa o schimbare pe măsură ce ziua se încheie și Luna intră în Scorpion, punându-te într-o stare de liniște și reflecție pe parcursul următoarelor două zile.

♑ CAPRICORN

Ar trebui să te simți sigur și stabil în cadrul situației tale profesionale și financiare astăzi, dragă Capricorn, deoarece Luna în Balanță îi dă un sărut lui Saturn, conducătorul tău planetar. Aceste vibrații îți vor oferi ocazia de a face niște mișcări serioase, așa că nu te teme să îți arunci greutatea dacă acest lucru te poate ajuta să avansezi în viață. Încearcă doar să nu-ți forțezi norocul în această seară, când Luna intră în cuadratură cu distructivul Pluton. Vei simți o schimbare pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit și Luna intră în Scorpion, ajutându-te să formezi legături intense în următoarele două zile.

♒ VĂRSĂTOR

Universul va conspira pentru a te ajuta să îți manifești visele astăzi, dragă Vărsătorule, datorită unei conexiuni dulci între Luna în Balanță și Saturn. Folosește energia de bun augur a acestui climat cosmic pentru a te conecta cu partea cealaltă, lăsând puterea ta superioară să știe cum te poate ajuta și ghida. Din nefericire, un pătrat dur între Luna și Pluton ar putea declanșa nesiguranțe, ceea ce face important ca tu să îți accesezi încrederea și încrederea în tine. Vibrația se va schimba pe măsură ce ziua se va încheia și Luna va intra în Scorpion, ceea ce te va ajuta să faci progrese profesionale în următoarele două zile.

♓ PEȘTI

Acordă-ți un moment de introspecție și meditație în această dimineață, dragă Pești, pe măsură ce Luna în Balanță se conectează cu Saturn. Acest climat cosmic îți va cere să te duci în interiorul tău, în timp ce te conectezi la puterea ta personală, permițându-ți să îți asumi ziua cu încredere și putere. Din nefericire, problemele din cercul tău social ar putea intra în joc în această seară și te-ai putea afla în mijlocul unor drame serioase. Deși ar putea fi nevoie să joci rolul de mediator, evită să te implici prea mult în problemele altora. O schimbare se va manifesta pe măsură ce ziua se va încheia și Luna va intra în Scorpion, ajutându-te să te reconectezi cu sinele tău spiritual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.