Horoscop 7 martie 2022. Zodiile care încep săptămâna cu noroc

Horoscopul lunii septembrie. O lună cu mare noroc

♈ BERBEC

În timp ce luna în creștere este sinonimă cu începuturile și creșterea, ciclul de descreștere este un moment de eliberare și de renunțare. Acesta este momentul în care este cel mai probabil ca umbrele noastre să iasă în evidență. Deveniți un observator al fricii și al traumei, Berbec. Ține spațiu pentru ca vechile răni să reapară în siguranță. Este timpul să arunci o ultimă privire, să integrezi lecția și să te eliberezi de ciclul karmic. Amintește-ți că ești mai mare decât temerile tale. Ai încredere că ești ținut și susținut.

♉ TAUR

Soluțiile creative au fost întotdeauna superputerea ta, Taur. Așa că observă ideile care vin din superconștiința ta și vezi cum poți să le valorifici. Ceva ne spune că norocul este în favoarea ta și că ești pe cale să dai întâmplător peste o insulă a comorilor chiar acum. Dacă finanțele tale au fost un motiv de îngrijorare, ai încredere că schimbarea de situație te va ajuta să faci loc pentru abundența pe care o dorești și pe care o meriți.

♊ GEMENI

Iarna se transformă în vară fără probleme. Copacii par să știe întotdeauna când este timpul să își verse frunzele și să înceapă din nou. Atunci de ce oare noi, oamenii, ne luptăm atât de mult cu tranzițiile, când schimbarea este de fapt singura constantă? Respiră, Gemeni, respiră. Ia-ți un moment pentru a reflecta la cum și unde trebuie să slăbești strânsoarea – la ceea ce trebuie să renunți în acest moment. Nu, nu va fi ușor. Cu toate acestea, forțele misterioase vin pentru tine. Permiteți-vă să fiți ținuți și susținuți.

♋ RAC

Este timpul să-ți actualizezi CV-ul și să revii în joc. Există o nouă ofertă pe masă, Rac, iar aceasta necesită să crezi în potențialul tău de șef. Dacă ești deja angajat, o mărire de salariu sau o promovare ar putea fi în curând în cărți. Unii dintre voi s-ar putea să se simtă inspirați să investească într-un proiect care le este drag. Faceți primul pas, oricât de mic ar fi. Să știți că Universul vă va prinde dacă veți cădea.

♌ LEU

Vine un moment în fiecare relație în care aveți șansa de a vă scufunda mai adânc sau de a continua să înotați mai aproape de suprafață. Tu ce vei alege, Leu? Vei lăsa temerile și traumele din trecut să te învingă sau vei alege iubirea necondiționată, indiferent de situație? Ceva ne spune că ești pe cale să treci un prag emoțional în interiorul tău. Amintește-ți că nicio experiență care merită cu adevărat trăită nu vine fără un risc. Așa că mergi până la capăt, iubitule! Ești pregătit pentru o aventură de-o viață.

♍ FECIOARĂ

Ce se întâmplă dacă cel mai rău lucru care ți s-ar putea întâmpla este cel mai bun lucru care ți s-ar putea întâmpla? Mai citește o dată, Fecioară. Da, se pare că totul este cu susul în jos în lumea ta și că nu-ți vei reveni niciodată din consecințele acestei furtuni, dar acest lucru este departe de adevăr. Acordă-ți permisiunea de a procesa ceea ce ai trăit și de a integra lecțiile sufletești. Pe măsură ce o faceți, renunțați la nevoia obsesivă de a fi productivi și onorați ceea ce vă spun corpul și ființa voastră.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Ce-ar fi dacă am spune că raiul și iadul nu sunt concepte îndepărtate? Că ele pot fi experimentate chiar aici, pe tărâmul pământesc, prin simpla schimbare de vibrație? Totul se reduce la ceea ce veți alege astăzi. Așa că nu te întoarce la vechile obiceiuri, Balanță. Nu lăsa ca pălăvrăgeala din mintea ta să te convingă că ești nedemn în vreun fel. Abordarea convingerilor nesănătoase care te rețin este primul pas pentru a începe o revoluție interioară.

♏ SCORPION

Ai fost vreodată într-o cameră în care toată lumea țipă și nimeni nu te ascultă? Este posibil ca astăzi să te simți cam așa, Scorpionule. Totuși, nu face greșeala de a te lăsa prins în dramă. Nu numai că îți va scădea vibrația, dar te va și epuiza. Ceea ce vrei să faci în schimb este să găsești acel spațiu de liniște în interior. Să devii un observator, indiferent de situație. Acest lucru vă va ajuta să răspundeți în loc să reacționați.

♐ SĂGETĂTOR

Cu toții ne iubim măștile, nu-i așa? Măștile care ne țin în siguranță atunci când jucăm numeroasele roluri pe care suntem meniți să le jucăm în lumea exterioară. Dar iată care este chestia cu aceste măști: ele sunt o formă de trădare de sine și ne împiedică să fim cel mai autentic sine al nostru în orice situație. Astăzi, indiferent cât de provocator poate părea acest lucru la început, permiteți-vă să renunțați la fals. Faceți dragoste cu părțile din voi pentru care ați fost rușinați. Amintiți-vă că nu trebuie să fiți perfecți. Trebuie pur și simplu să fii tu însuți.

♑ CAPRICORN

Scurtăturile te vor duce doar până la un anumit punct – un adevăr universal pe care îl înțelegi la un nivel profund. Săptămâna care urmează te vede exploatându-ți șeful din interior, dedicându-te la hustle și mergând după visele pe care le-ai pus în așteptare. Ai acea energie a obiectivelor mari, care dă un impuls major la tot ceea ce îți direcționează energia. Nu uita, călătoria pe care ai întreprins-o este a ta și numai a ta. Renunță la nevoia de a discuta detaliile cu alții sau de a le compara cu traiectoria vieții lor. Atâta timp cât rămâi în energia pasiunii, totul se va întoarce în cele din urmă în favoarea ta.

♒ VĂRSĂTOR

Problema este că ne agățăm strâns de bunurile materiale pentru că ne temem că le vom rămâne fără ele sau că nu vom avea suficiente atunci când vom avea cea mai mare nevoie de ele. Conștientizarea acestei temeri adânc înrădăcinate este primul pas spre transmutarea ei. Ceea ce Spiritul vrea să rețineți: se va avea grijă de voi acum și pentru tot restul vieții voastre și că întotdeauna va fi mai mult decât suficient pentru toți. Așa că slăbiți puțin strânsoarea. Redirecționează-ți atenția de la „eu” la „noi”. Concentrează-te pe împărtășirea generozității tale cu cei din jurul tău. Nimic nu vă va aduce mai multă bucurie decât să fiți în energia dăruirii necondiționate.

♓ PEȘTI

Ești la trei secunde distanță de miracol, Pești. Chiar vrei să renunți acum? Ultimele etape ale unui proiect sunt, de obicei, cele mai provocatoare. Acesta este momentul în care suntem tentați să renunțăm cel mai mult. Motivați-vă să continuați totuși să vă îndreptați spre linia de sosire concentrându-vă asupra obiectivului pe termen lung. Ceea ce Spiritul vrea să ții minte acum și pentru tot restul călătoriei tale: ai ceea ce îți trebuie pentru a ieși triumfător și pentru a arăta temerilor tale cine este la conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.