Horoscop 8 – 14 iulie. Cumpene multe pentru zodii în aceste zile

Horoscop 8-14 iulie. Astrele au pregătit multe provocări care vin la pachet cu lecții importante de viață.

Berbec

Nu te-ai învățat minte nici până acum! Deși viața îți dă în mod repetat această lecție nu vrei să vezi oamenii care stau lângă tine doar pentru beneficiile pe care le obțin de pe urma ta. În această săptămână o persoană apropiată ție îți bate la ușă, din nou, cu această lecție. De data aceasta cei mai mulți dintre acești nativi își vor da seama că trebuie să fie mai atenți la oamenii pe care îi bagă în casă, în timp ce ceilalți vor suferi și se vor victimiza.

Taur

Există divergențe în familie care durează de ani. Ai încercat să apelezi la diferite metode pentru a calma spiritele, însă uneori îți este de-a dreptul imposibil. Asta se va întâmpla și în acest weekend. Dar pentru că este bine ca întotdeauna să vedem doar partea plină a paharului, deschide ochii și observă lucrul bun care iese după toată suferința.

Gemeni

FOLLOW ME

Îți plac banii și prietenii te condamnă pentru asta. Nu este un lucru rău să îți dorești să pui de-o parte cât de mult poți. Vorba aceea: Bani albi pentru zile negre. Însă, exagerezi. Poți să ai un conflict destul de aprins cu partenerul de viață privind finanțele. Ascultă ce are de zis și nu căuta să vezi cine are dreptate.

Rac

Câinii latră, ursul merge. Doar că de data aceasta tu reprezinți câinii. De ceva vreme cauți conflice, cauți lucruri de care să te legi și pare că nimic nu îți mai convine. Partenerul de viață a obosit încercând să te înțeleagă. Șeful nu este mulțumit de prestația ta, iar prietenii răspund la telefon din ce în ce mai rar. Ia-ți niște momente tu cu tine și descoperă problema care te apasă. Rezolv-o!

Leu

Care este asemănarea dintre tine și vreme? Sunteți la fel de schimbătoare. Poate ar fi bine să te mai liniștești puțin. Fie nu îți mai faci planuri, fie te ții de planurile pe care le faci. Cei din anturajul tău nu pot ține pasul cu tine și, fie vorba între noi, e destul de obositor și pentru tine, nu?

Fecioară

Ești înconjurată de cupluri, iar tu tot singurică. Chiar dacă uneori simți nevoia de o persoană care să te mângâie seara înainte de culcare, ”te-ai săturat” de relații privind ce se întâmplă în cuplurile pe care le cunoști.
Săptămâna aceasta ar fi bine să te detașezi de ceea ce înseamnă cuplurile prietenelor tale și să realizezi că e momentul să-ți asumi atașamentul și responsabilitatea unei relații.

Balanță

Partenerul de viață s-a pus cu gura pe tine. A venit vara și vrea renovări, vrea haine noi și o vacanță sau două pentru că a avut un an greu. Tu îți dorești doar liniște și nu prea ai parte de ea. Această săptămână va fi plină de obstacole, iar tu trebuie să ai grijă cum îți gestionezi furia.

Scorpion

Un eveniment important s-a amânat. Pentru unii nativi poate fi vorba chiar despre nunta lor, în timp ce pentru alții poate însemna o festivitate de premiere sau ceva în care le sunt recunoscute meritele. Acest lucru a venit la pachet cu supărare și anxietate. Este momentul să nu vă mai victimizați și să mergeți înainte. Lucurile se așează cu un scop în viața fiecăruia.

Săgetător

Ai obținut o sumă de bani importantă însă a dispărut rapid. Acum încerci să găsești fonduri suplimentare pentru datoriile care au apărut. Nu te mai ajungi cu banii deși îți trec sume mai prin mâini. Fii mai chibzuit. Este posibil să trebuiască să ”faci foamea” ca să îți dai seama cum trebuie chibzuiți banii.

Capricorn

Săptămâna ta este un carusel. Începi de azi cu o stare proastă pe care vrei să o alungi cu orice metodă. Asculți muzică bună, faci meditație, bei un pahar de vin, iar în final ajungi să te liniștească o persoană la care nu te-ai fi așteptat vreodată. Ai grijă de cine te îndrăgostești.

Vărsător

Săptămâna ta este încărcată. Nu te mai ajungi cu timpul, iar un proiect nou îți pică în brațe pe ultima sută de metri. Trebuie să amâni planurile pe care le-ai făcut, însă va fi o recompensă pe măsură. Vei întâlni o persoană care îți va propune o colaborare de-a dreptul tentantă și există riscul să-ți părăsești locul de muncă actual.

Pești

Te încearcă niște dureri de ceva vreme. Nu le-ai băgat în seamă până acum, însă pare că nu au de gând să te lase prea curând. Ar fi bine să vezi un specialist și să nu te mai tratezi singur acasă cu foi de varză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.