Horoscop 8 mai 2022 – zodia cu protecție divină

Horoscop de weekend 18 - 19 septembrie. Vești bune duminică

Cum va începe weekendul tău? Citește horoscopul zilei de 8 mai pentru a vedea cum va decurge ziua ta de sâmbătă și cum ar fi bine să te pregătești pentru ea!

Horoscop zilnic 8 mai 2022 – previziuni pentru sâmbătă

Ce vă va aduce această sâmbătă? Iată ce prezic astrele despre ce ne așteaptă…

♈ BERBEC

Astăzi sunteți binecuvântat de luna pozitivă, vă puteți simți bine, armonia domestică vă poate face fericiți. Este posibil să întâlniți o persoană influentă , care vă poate ajuta să obțineți unele beneficii în plan profesional. Este posibil să aveți performanțe bune la locul de muncă, vă puteți aștepta la unele recompense în ceea ce privește promovările. Disputele în ceea ce privește proprietatea moștenită ar putea să se rezolve și puteți în sfârșit să respirați liber.

♉ TAUR

Sunteți binecuvântat de Luna pozitivă , s-ar putea să fiți sănătos, să vă puteți concentra spre obiectivele dvs., performanța dvs. poate fi foarte bună la locul de muncă, șeful dvs. ar putea fi mulțumit de dvs. și s-ar putea să primiți unele responsabilități importante la locul de muncă. S-ar putea să auziți vești bune în orice problemă juridică. Este posibil să obțineți controlul asupra adversarilor și rivalilor dvs. în afaceri.


♊ GEMENI

Astăzi s-ar putea să fiți mai intelectual, s-ar putea să preferați pentru obținerea de cunoștințe, s-ar putea să înțelegeți valoarea bunului intelectual. Uneori vă puteți controla temperamentul scurt, ceea ce vă poate ajuta să vă îndepliniți sarcina fără probleme. Se pot ivi unele șanse în câștigarea fără probleme, ceea ce vă poate oferi confort în fluxul de lucru. Sunteți sfătuit să fiți atent înainte de a face noi investiții în active. Este posibil să cheltuiți bani pentru dragoste o dată. Păsările îndrăgostite se pot bucura de momentele lor fericite.

♋ RAC

Pe 8 mai, Luna devine negativă , este posibil să simțiți negativitate în jurul dvs. S-ar putea să vă simțiți responsabilitățile ca pe o povară . S-ar putea să vă grăbiți să finalizați sarcina care vă este dată. Este posibil să faceți greșeli prostești. Eficiența de lucru poate încetini , ceea ce vă poate afecta munca de zi cu zi. Este posibil ca proiectele dvs. să fie întârziate, acest lucru vă poate afecta proiectele în curs de desfășurare. Sunteți sfătuit să vă sfătuiți cu cei mai în vârstă, înainte de a lua orice decizie importantă.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

♌ LEU

Astăzi sunteți binecuvântat de Lună, este posibil să auziți vești bune de la fratele dvs. Este posibil să vă petreceți timpul cu familia și prietenii. Cu ajutorul creativității, ați putea plănui să vă renovați casa sau biroul. Este posibil să începeți noi parteneriate cu membrul familiei, ceea ce va fi benefic în viitorul apropiat. Subordonații dvs. de la birou vă pot ajuta în ceea ce privește proiectul.

♍ FECIOARĂ

Sâmbătă, este posibil să vă simțiți negativ. Sarcinile pot deveni incomplete, puteți fi victima unor schimbări de dispoziție, răbdarea vă poate fi pusă la încercare de multe ori , greșelile prostești vă fac să fiți confuz. Cei care sunt într-o relație se găsesc să fie confuze în ceea ce privește sentimentele. Mai multe așteptări vă pot afecta atașamentul emoțional față de soț/soție. Sunteți sfătuit să aveți grijă de părinții dumneavoastră. Studenții își pot pierde concentrarea.

♎ BALANȚĂ

Luna pozitivă vă poate ajuta. Puteți simți fericire și liniște sufletească. Este posibil să lucrați eficient în viața profesională, subordonații dvs. pot coopera cu dvs. pentru a lua unele decizii importante în afaceri. Este posibil să plănuiți să începeți o nouă afacere cu ajutorul fraților și a rețelei, ceea ce poate fi benefic pentru creșterea afacerii. Se recomandă să vă odihniți corespunzător pentru a vă menține entuziasmul.

♏ SCORPION

Astăzi, Luna devine negativă, este posibil să aveți detașare față de responsabilități. De asemenea, vă veți extinde în achiziționarea de lucruri fără valoare, ceea ce poate crește negativitatea în casă sau la birou. Sunteți sfătuit să vă supravegheați adversarii și rivalii, altfel puteți fi victima unei conspirații. Se recomandă să citiți cu atenție documentele înainte de a vă pune semnătura.

Citește și: Horoscop lunar mai 2021. Care sunt cele 4 zodii cărora li se schimbă viața

♐ SĂGETĂTOR

Pe 8 mai, sunteți binecuvântat de Lună, vă puteți bucura de viața de familie și profesională. Este posibil să deveniți politicos cu oamenii din jurul dumneavoastră, ceea ce vă poate ajuta la finalizarea fără probleme a muncii dumneavoastră. Este posibil să găsiți noi surse de câștig, ceea ce vă poate spori economiile. De asemenea, este posibil să plănuiți să vă renovați casa sau biroul.

♑ CAPRICORN

Sâmbătă, sunteți binecuvântat de luna pozitivă. S-ar putea să vă bucurați la locul de muncă, s-ar putea să primiți recompense după munca grea. Respectul dvs. social poate fi crescut acum. Suprasolicitarea minții vă poate obosi , din cauza încărcăturii de muncă , s-ar putea să nu puteți ajunge la unele evenimente de familie. Problemele cronice de sănătate legate de părinții dvs. pot fi vindecate acum.

♒ VĂRSĂTOR

Sâmbătă, sunteți binecuvântat de luna pozitivă, s-ar putea să fiți mulțumit la locul de muncă. Ați putea planifica o scurtă călătorie legată de muncă. De asemenea, puteți vizita un loc religios pentru a vă menține pacea interioară. Bătrânii dvs. ar putea să vă arate calea cea bună, ceea ce vă poate oferi claritate în ceea ce privește obiectivele.

♓ PEȘTI

Astăzi Luna devine negativă, vă puteți simți plictisit, este recomandat să vă păstrați mintea rece, regula de aur pentru dvs. este să vă gândiți de două ori înainte de orice act. S-ar putea să călătoriți pentru a vă recupera banii, altfel s-ar putea să vă pierdeți banii. De asemenea, vi se recomandă să evitați să mergeți în excursii de aventură. Studenții sunt sfătuiți să meargă la studii aprofundate pentru a obține succesul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.