Horoscop 9 decembrie 2021. Ce zodie are mare succes joi

Horoscop 9 decembrie 2021. Ce zodie are mare succes joi

♈ BERBEC

Cerul de joi îngreunează munca, Berbec. Luna pleacă din Vărsător gregar și se îndepărtează în lumea de vis a Peștilor, unde lipsa ei de conexiuni cosmice face ca ziua să fie lipsită de activitate. În loc să te împingi productiv, urmărește să te pierzi în muzică bună, în filmul tău preferat sau într-o meditație reparatoare. Odihna și singurătatea sunt cheile plăcerii tale, așa că nu ți le refuza!

♉ TAUR

Este ușor să simți că weekendul a sosit mai devreme cu cerul de joi, Taur! Nu te lăsa păcălit, însă. Luna pleacă din Vărsător, orientată spre viitor, și alunecă în Pești, care visează cu ochii deschiși. Prezența Lunii aici te face să preferi să te prostești cu prietenii și să te conectezi cu comunitatea ta, mai degrabă decât să continui să te chinui cu proiectele. Din fericire, lipsa de contacte a Lunii face ca această zi să fie una lentă, de genul „fă ce vrei”!

♊ GEMENI

Ce se întâmplă cu povestea actuală a carierei tale, Gemeni? Peisajul cosmic de joi te încurajează să te acordezi din nou la această narațiune și să-ți ordonezi obiectivele. Prezența Lunii în vizionarul Pești te pompează plin de inspirație și imaginație, dar lipsa ei de contacte cosmice face dificilă punerea în mișcare a lucrurilor. Încearcă să lucrezi la proiecte care sunt deja în curs de desfășurare, mai degrabă decât să te lansezi în ceva nou.

♋ RAC

Permiteți-vă să îmbrățișați o nouă schimbare de ritm, Rac. Încă o zi cu aceeași rutină veche te va scoate din minți, iar din fericire, Luna de vis din Pești de joi te poate convinge să te implici într-o mentalitate creativă. Lipsa contactelor de pe Lună face ca ziua să fie una discretă și cu puțină inițiativă, așa că nu-ți face griji dacă nu poți face totul să se întâmple. Lasă-te să plutești în fantezii și visează la următorul pas.

♌ LEU

Universul te cheamă într-o lume a propriei tale imaginații astăzi, Leu. Luna pleacă din Vărsător rațional și se îndepărtează în Pești visători, sporindu-ți sensibilitatea față de mediul înconjurător și accentuând diviziunile emoționale în materie de relații. Este o zi ideală pentru a te apuca de un demers terapeutic și pentru a-ți nota gândurile pentru a-ți oferi o ieșire. Lipsa Lunii oferă o zi perfectă de genul „fă ce vrei”.

♍ FECIOARĂ

Îndreaptă-ți atenția spre relațiile intime din lumea ta, Fecioară. Prezența Lunii în semnul tău opus, Empaticul Pești, te invită să te uiți mai atent la dăruirea emoțională din cele mai apropiate relații ale tale. Petrece ceva timp îngrijindu-te de interesele amoroase sau de parteneri, în funcție de situația ta. Lipsa contactelor cosmice ale Lunii face dificilă demararea lucrurilor, așa că amână-te să te lansezi pe deplin în eforturi de colaborare.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Cerul de joi te găsește adoptând o nouă schimbare de ritm, Balanță. Luna pleacă de la excentricul Vărsător și alunecă înainte, în Pești cu sentimente profunde, îndreptându-ți atenția spre echilibrul dintre viața profesională și cea privată și spre comisioanele incomplete. Lipsa de aspecte a Lunii face ca noile inițiative să fie greu de demarat, dar este un moment ideal pentru a face mentenanța proiectelor și volumelor de muncă existente. Ia-ți o pauză pentru a te reconecta cu corpul și sănătatea ta într-un mod semnificativ și astăzi!

♏ SCORPION

Plăcerea domnește suprem sub peisajul cosmic de joi, Scorpion. Păstrează munca grea pentru altă dată, ești în dispoziție pentru romantism, auto-exprimare creativă și distracție. Prezența Lunii în etericul Pești îți intensifică nevoia de a-ți activa talentele personale, dar lipsa ei de conexiuni cosmice poate face dificilă punerea în mișcare a lucrurilor. Păstrați lucrurile la un nivel scăzut și bucurați-vă de fluxul relaxat.

♐ SĂGETĂTOR

În calitate de Săgetător, este rar să stai prea mult timp în același loc. Lasă cerul de joi să te convingă să te retragi liniștit din lume în umila ta locuință, pe măsură ce Luna intră în blândul Pești. Prezența Lunii aici încurajează încurajarea legăturilor de familie și aranjarea spațiului tău de locuit, dar lipsa ei de contacte pe parcursul zilei poate face dificilă demararea proiectelor. Liniștea discretă este calea de urmat!

♑ CAPRICORN

S-ar putea să nu vezi realitatea atât de clar pe cât ți-ai dori astăzi, Capricorn. Luna pleacă din Vărsător intelectual și sare înainte în Pești cu sentimente profunde, intensificând răspunsurile emoționale și crescând sensibilitatea în mediul tău local. Prezența Lunii aici îți stârnește nevoia de a te exprima la un nivel profund, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru eforturile de comunicare și pentru demersurile educaționale, dar ține cont de faptul că lipsa ei de contacte poate face dificilă punerea în mișcare a lucrurilor.

♒ VĂRSĂTOR

Îndreaptă-ți atenția spre starea actuală a finanțelor tale, Vărsătorule. Luna pleacă de la semnul tău și alunecă înainte în Pești cu sentimente profunde astăzi, ajutându-te să-ți pui la punct resursele și să-ți activezi talentele naturale. Prezența Lunii aici te ajută să te împingă într-o mentalitate avidă de productivitate, însă lipsa de contacte a Lunii poate face dificilă demararea unor proiecte noi. Limitează-te la întreținerea proiectelor existente pentru a te simți cel mai bine.

♓ PEȘTI

Acordă-te cu corpul tău astăzi, Pești. Universul vă încurajează să ieșiți din coconul vostru introvertit și să reapăreți în lume cu un sentiment de revigorare. Prezența Lunii în semnul tău îți intensifică răspunsurile emoționale și îți sporește sensibilitatea, încurajându-te, în același timp, să te apleci asupra activităților creative bazate pe auto-exprimare. Lipsa contactelor Lunii face ca ziua să fie una lentă, liniștită, în care să vă răsfățați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.