Horoscop aprilie 2022 Balanță

Horoscop aprilie 2022 Balanță

Aprilie fericită, Balanță! La sfârșitul lunii martie, ți-ai expus cu asertivitate nevoile romantice, iar viața ta amoroasă s-a îmbunătățit ca urmare. Te așteaptă și mai multe schimbări pozitive când planeta ta guvernatoare, planeta iubitoare Venus, intră în dulcele Pești marți, 5 aprilie, promovând transformarea în cadrul relațiilor tale. Din fericire, acest tranzit te ajută să rezolvi orice neînțelegeri cu un partener sau îți oferă un impuls de încredere pentru a te strecura în sfârșit în DM-urile iubitei tale.

Dar chiar și cu zeița Venus de partea ta, navigarea în întâlniri este stresantă. Atunci când planeta comunicării Mercur intră în Taur duminică, 10 aprilie, ești gata să îți comunici nevoile în ceea ce privește sănătatea. E normal să ai nevoie de ceva timp pentru a te vindeca după certurile cu partenerii romantici și chiar și cele mai bune relații au nevoie de tot ajutorul de comunicare pe care îl pot primi. Așadar, dacă sunteți în parteneriat, luați în considerare posibilitatea de a lucra cu un consilier de cuplu.

Aduce o lună plină în semnul tău, Balanță, punând toată atenția asupra ta. Lunile pline sunt momente primare care scot la iveală latura animală a fiecăruia. Canalizează sănătos această energie prin partide de amor cu un partener sau oferă-ți o baie și o noapte de relaxare.

Sezonul Taurului începe marți, 19 aprilie. Nimănui nu-i place să meargă la medic, dar următoarele săptămâni îți cer să te concentrezi asupra sănătății tale. Da, asta înseamnă vizite la dentist și controale regulate pe care le-ai tot amânat, dar înseamnă și o îngrijire de sine de lux. Taurul este un semn senzual și chiar împarte cu tine planeta care te guvernează, Venus. Așadar, pe lângă finalizarea controalelor, fă-ți timp suficient pentru somn și pentru metoda ta preferată de eliberare a stresului, cum ar fi meditația sau timpul petrecut în natură.


Cu viața ta amoroasă sub control, astrele trec la cariera ta. Pluton, planeta morții, a renașterii și a transformării, intră în retrogradare timp de cinci luni în ambițiosul Capricorn, începând de vineri, 29 aprilie. Acest lucru vă afectează statutul social, așa că așteptați-vă să fiți mai faimoși atunci când Pluton va deveni direct. De la Kim Kardashian până la Cardi B, Balanțele știu cum să zguduie lumina reflectoarelor. Spuneți da la orice ofertă profesională care vă iese în cale, ceea ce stârnește bucurie. În schimb, nu uitați că timpul dvs. este prețios. Refuză ofertele de muncă care nu fac decât să te streseze, deoarece te pot distrage de la adevăratele tale vise.

Luna aprilie se încheie într-o notă dramatică. Există o lună nouă și o eclipsă de soare în Taur sâmbătă, 30 aprilie. Ia-o ușor în această perioadă, deoarece acest tranzit îți readuce sănătatea în atenție, iar eclipsele sunt cunoscute pentru faptul că provoacă probleme. Acestea fiind spuse, lunile noi marchează noi începuturi și noi începuturi fericite, așa că este posibil să găsești în sfârșit programul de somn, medicația sau terapeutul potrivit pentru tine. Bucură-te doar de un weekend discret pentru a menține nivelul de stres la distanță și pentru a evita orice dramă a eclipsei. Te descurci! Ne vedem în luna mai, superbă Balanță

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.