Horoscop aprilie 2022 Berbec

Bine ai venit în aprilie, Berbec! Luna trecută a adus începutul sezonului Berbecului, ceea ce înseamnă sărbătoriri de zile de naștere din belșug. Într-adevăr, trebuie să treci torța către Taur în această lună, dar nu-ți face griji. Luna mai aduce multe lucruri care merită sărbătorite.

Marți, 5 aprilie, Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a abundenței, intră în visătorii Pești și aduce daruri monetare din partea universului. Așadar, încercuiește această dată în calendar pentru că, în această perioadă, oferte profesionale prospere vin spre tine, sau poate chiar un cec. Dar, bineînțeles, toate acestea le-ați manifestat singuri. Așadar, în timp ce horoscopul îți poate oferi încurajări magice, nu uita, Berbec – tu primești creditul pentru gloria ta. Tu ai făcut asta, așa că nu uita să fii mândru de tine.

Planeta mesageră Mercur intră în Taur duminică, 10 aprilie, trimițându-te într-o scufundare spirituală profundă. Acesta este un moment frumos pentru a lucra cu tarotul. Citește despre răspândirile comune de tarot și lasă universul să comunice cu tine. Tarotul nu este divinație pură. Ca și astrologia, îți arată ceea ce știi deja și îți amintește de puterea ta.

Planeta ta guvernatoare, Marte cel luptător, se mută în Pești joi, 14 aprilie, continuând în continuare tema banilor, dragă. Dacă cineva îți datorează bani, acest tranzit te ajută să proiectezi încrederea profesională necesară pentru a-l face să plătească. Sau, poate că ești pregătită pentru o mărire de salariu. La fel, te regăsești calm, dar încurajat să ceri ceea ce meriți.

Din păcate, sezonul tău se termină, Berbec, iar Soarele se mută în Taur marți, 19 aprilie. Cu toate acestea, deoarece tema ta pentru următoarele săptămâni este manifestarea mai multor bani, nu fi prea trist. Urmează multe zile fericite. Când Mercur cel vorbăreț iese din Taur și intră în Gemeni, vineri, 29 aprilie, vă reconectați cu prietenii. Să-ți faci timp pentru prietenii tăi este crucial, chiar dacă ești ocupat profesional și chiar dacă ești într-o relație. Ai nevoie de un sistem de sprijin solid în afara muncii și a romantismului.

De asemenea, vineri, 29 aprilie, Pluton, stăpânul lumii subterane, începe să meargă retrograd în Capricorn. Nu vă stresați din cauza acestui retrograd; ocupă aproape jumătate din an și nu ar trebui să vă afecteze viața de zi cu zi. Cu toate acestea, Pluto este planeta morții și a renașterii. Pentru tine, Berbec, această retrogradare de cinci luni îți cere să îți transformi viața de acasă. Pregătește-te să te muți sau să remodelezi. Habitatul tău este important, mai ales dacă lucrezi de acasă. Nu depășiți bugetul și mișcați-vă în ritmul vostru. Dar folosește-te de Pluto retrograd pentru a-ți transforma spațiul de locuit într-un sanctuar.

FOLLOW ME

Luna se încheie în forță sâmbătă, 30 aprilie. Există o lună nouă și o eclipsă de soare în Taur, aducând realizări psihice și spirituale majore. Lunile noi marchează noi începuturi, iar eclipsele pot aduce vești bruște care lovesc ca un fulger. Nu fi surprins dacă trebuie să faci o achiziție surpriză în această perioadă sau dacă primești informații financiare frustrante după săptămâni în care ai primit doar vești bune. Încă mai vin și alți bani. Eclipsele sunt întotdeauna stresante. Rămâi calm și ne vedem luna viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.