Horoscop aprilie 2022 Gemeni

Horoscop aprilie 2022 Gemeni

Aprilie fericită, Gemeni frumoși! Luna trecută ți s-a cerut să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. Sunteți gemeni, deci sunteți doi, plus că sunteți fluturele social al unei zodii. Este o provocare pentru un Gemeni să ia o pauză, dar găsirea echilibrului este crucială pentru a preveni epuizarea. Cu toate acestea, te găsești cu chef de relaxare atunci când Venus, superbul conducător al iubirii, banilor și frumuseții, intră în Pești marți, 5 aprilie, aducând binecuvântări în viața ta casnică. Este în regulă să vă dedicați timp pentru a găti o masă, a face dragoste sau a dormi. Cercurile sociale și noile oportunități vor fi încă acolo când vei termina.

Planeta ta guvernatoare, mesagerul Mercur, intră în luxuriantul Taur duminică, 10 aprilie. Și, ca urmare, bogăția materială ajunge în prim-planul conversației. S-ar putea să vă treziți discutând despre împărțirea finanțelor cu un partener sau negociind o mărire de salariu la locul de muncă. Te pricepi de minune să vorbești, Gemeni, dar nu uita să asculți în aceste momente importante. Te va ajuta să obții ceea ce îți dorești.

Dar sâmbătă, 16 aprilie, care aduce o lună plină în Balanță, ai chef să stai în casă. Astrologii sfătuiesc adesea să stai în casă în timpul unei luni pline, deoarece sunt momente animalice. Există chiar și cercetări care sugerează că infracționalitatea crește în timpul lunilor pline. Dar tu te simți filozofic. Ai prefera să stai confortabil acasă, discutând despre sensul vieții cu un prieten sau iubit, sau meditând și trăgând cărțile de tarot. Aplecați-vă asupra acestei dorințe; este un mod excelent de a petrece o lună plină, mai ales una în Balanță diplomatică.

Sezonul Opulent al Taurului începe marți, 19 aprilie. Banii continuă să fie o temă pentru următoarele câteva săptămâni. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl rețineți este să vă păstrați calmul în timpul oricăror negocieri. Atunci când planeta comunicării Mercur, planeta care vă guvernează, se întoarce acasă în semnul dvs., Gemeni, vineri, 29 aprilie, nu ar trebui să aveți nicio problemă în acest sens. Știi când să te afirmi și când să te retragi și să asculți.


De asemenea, vineri, 29 aprilie, Pluton, zeul lumii interlope, începe o retrogradare de cinci luni în Capricorn. În această perioadă, tema ta este sănătatea, dragă Gemeni. Fiind atât de ocupat, probabil că ești în urmă cu controalele regulate. Așa că mergi la doctor, la dentist și nu dormi pe partea de autoîngrijire. Ia-ți un terapeut, dacă nu ai deja unul. Pluto este despre transformare, iar când acest retrograd se va termina, vei fi tu, doar că mai puternic și mai sănătos.

Luna se încheie cu o lună nouă și o eclipsă de soare în Taur sâmbătă, 30 aprilie. Eclipsele sunt renumite pentru că aduc schimbări bruște, iar lunile noi marchează începuturile. Deoarece acest eveniment cosmic are loc în secțiunea din harta ta care guvernează banii, este posibil să primești o nouă ofertă de muncă, o moștenire sau să vezi un anunț pentru jobul tău de vis. Așa că încearcă să te bucuri de weekend cu calm, evită drama eclipsei și pregătește-te să faci mișcări de bani luni dimineață.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.