Horoscop aprilie 2022 Leu

Horoscop aprilie 2022 Leu

Bine ai venit în aprilie, Leo fierbinte! Luna trecută, te-ai concentrat pe sănătatea ta mentală și pe îngrijirea de sine. Această temă continuă și la începutul lunii aprilie. Primul tranzit semnificativ al lunii are loc marți, 5 aprilie, când Venus, zeița iubirii, a frumuseții și a abundenței, intră în blândul Pești. Treaba ta este să continui să te odihnești și să te relaxezi pentru că sănătatea ta intră în centrul atenției în această perioadă. Pentru că Leii iubesc atenția, se poate simți enervant să te concentrezi pe lucruri precum controalele de rutină și somnul, dar nu uita, ești un leu. Uneori, ai nevoie să te scalzi la soare sau să te ghemuiești în peștera ta.

Duminică, 10 aprilie, planeta vorbăreață Mercur intră în senzualul Taur, încurajând o comunicare sănătoasă pe frontul de acasă. Din fericire, acest lucru ar trebui să vă ajute să încheiați orice neînțelegeri cu un coleg de cameră, proprietar sau partener de viață. S-ar putea chiar să vă simțiți încurajați să faceți o curățenie de primăvară sau să redecorați pentru a sărbători lunile mai calde care se apropie.

Unul dintre principalele tale obiective pentru luna aprilie este să faci din habitatul tău un loc care îți aduce bucurie. Atunci când firava planetă Marte intră în Pești, joi, 14 aprilie, sănătatea ta continuă să fie o temă pentru luna aceasta. Nu vă faceți griji; acest lucru nu înseamnă că vă veți îmbolnăvi, dar s-ar putea să vă simțiți mai mult ca acasă decât de obicei. Dacă ești obosit, nu forța nota. Lasă-te să dormi. Viața este ciclică și, înainte să vă dați seama, veți fi prea ocupată pentru un pui de somn de pisică.

Sâmbătă, 16 aprilie, aduce o lună plină strălucitoare în Balanță. Balanța este semnul echilibrului și al dreptății, dar lunile pline pot fi volatile. Toată lumea se poate simți la un capăt în această perioadă. Totuși, Leii, în special, trebuie să se ferească de certuri în cadrul grupului tău de prieteni. Când sezonul Taurului începe marți, 19 aprilie, este posibil să continuați să vă simțiți ca un om de casă în următoarele câteva săptămâni. Dacă există o dramă în desfășurare, este un motiv în plus pentru a îmbrățișa acest lucru. Aveți încredere în stele; veți deveni foarte ocupat în următoarele câteva luni.

Aprilie se încheie într-o notă intensă cu o lună nouă și o eclipsă de soare în Taur încăpățânat, sâmbătă, 30 aprilie. Fă tot ce poți pentru a menține pacea acasă în această perioadă, chiar dacă asta înseamnă să ieși din casă. În timp ce cea mai mare parte a lunii aprilie te-a văzut relaxându-te acasă, eclipsele sunt foarte stresante. Pentru că aceasta are potențialul de a duce la certuri cu partenerii, proprietarii sau colegii de cameră, poate că este timpul să vă rupeți tendința casnică și să vă întâlniți cu prietenii pentru un picnic în parc. Distrează-te, fii în siguranță și ne vedem luna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.