Horoscop aprilie 2022 Rac

Horoscop aprilie 2022 Rac

Bine ai venit în aprilie, dragă Cancer. La sfârșitul lunii martie, ți-ai găsit pacea în cadrul relațiilor sentimentale prin puterea comunicării. Aceste vibrații fericite continuă să curgă atunci când planeta iubitoare Venus intră în semnul de apă al tovarășilor Pești marți, 5 aprilie. Drept urmare, te poți aștepta la multă atenție în viața ta amoroasă. Nu numai că îți va fi ușor să îți exprimi sentimentele, dar și partenerul sau îndrăgostitul tău ar trebui să facă același lucru.

Această temă continuă atunci când Mercur, mesagerul zeilor și al infamelor retrogradări, intră în senzualul Taur duminică, 10 aprilie, ajutându-vă în comunicare. În timp ce acest tranzit îți oferă o navigație ușoară în viața ta amoroasă, te ajută să te aperi și să îți aperi dreptul la autoîngrijire în toate domeniile vieții. Așadar, dacă te confrunți cu epuizarea, te vei simți suficient de încrezătoare pentru a stabili limite atât acasă, cât și la serviciu.

O lună plină strălucitoare în Balanță, sâmbătă, 16 aprilie, îți prilejuiește oportunități profesionale profitabile. Lunile pline sunt un moment de culminație, așa că, dacă ai lucrat din greu la un proiect creativ sau la o oportunitate de muncă, așteaptă-te să îl finalizezi în această perioadă. Nu uita, Rac, ești guvernat de Lună, așa că aceste lunile te afectează mai mult decât alte semne. Ca urmare, acest lucru ar putea însemna chiar mai mulți bani care vin spre tine. Astrologia spune că lunile pline pot fi momente tumultuoase. Există chiar și știință care sugerează că infracționalitatea crește în timpul lunii pline. Așa că ia-o ușor în acest weekend pentru a evita crearea de stres. Nu vrei să stai în calea veștilor tale bune.

Sezonul senzual al Taurului începe marți, 19 aprilie. Pentru tine, Rac, săptămânile următoare se referă la finalizarea unor conversații importante. Fie că este vorba de încheierea discuțiilor romantice de la începutul lunii sau de a încheia afacerea privind oportunitatea profesională menționată mai sus, pregătește-te să pui aceste subiecte la culcare și să treci la lucruri mai mari și mai bune. Ziua de vineri, 29 aprilie, va fi deosebit de importantă pentru întâlnirile de afaceri, deoarece vorbărețul Mercur intră în Gemeni, luminând partea din harta ta care guvernează banii și posesiunile.

Pluton, stăpânul lumii subterane și o planetă a transformării, intră în retrogradare timp de cinci luni în Capricornul muncitor, începând de vineri, 29 aprilie. În timpul acestei retrogradări, viața ta amoroasă va suferi schimbări semnificative. Ceea ce înseamnă acest lucru va varia în funcție de harta ta natală unică și de statutul relației tale, dar un lucru este sigur – astrele au în vedere interesul tău. Deci, fie că Pluto retrograd te vede părăsind o relație toxică, fie că blochezi una sănătoasă, amintește-ți că ești bine și că ești pe drumul cel bun.

Aprilie se încheie pe un ton dramatic cu o lună nouă și o eclipsă de soare în Taur sâmbătă, 30 aprilie. Până acum, conversațiile au curs ușor pentru tine luna aceasta, Rac. Dar pentru că acest lucru evidențiază sectorul de comunicare din harta ta, ai grijă la certuri sau la a-ți pierde calmul. Eclipsele sunt renumite pentru creșterea nivelului de stres și sunt niște sălbăticiuni cosmice. Orice se poate întâmpla în timpul unei eclipse. Așadar, dacă ai așteptat să îți iei o scurtă vacanță sau o vacanță de stat, acesta este un weekend ideal. Bucură-te de relaxare, evită dramele și bucură-te de abundența pe care o aduce luna aprilie.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.