Horoscop aprilie 2022 Scorpion

Horoscop aprilie 2022 Scorpion

Bine ai venit în aprilie, Scorpion pasional. În timp ce oamenii tind să te asocieze cu paletele de culori gotice și cu Halloween-ul, în tine se regăsesc multitudinea. În timpul echinocțiului de primăvară de luna trecută, v-ați jucat cu pasteluri și ați simțit bucuria soarelui. În această lună, în ciuda relelor din lume, optimismul tău continuă. Treaba ta este să îmbrățișezi fiecare gram de plăcere care îți iese în cale.

Venus, zeița iubirii, a banilor și a frumuseții, intră în creativitatea Peștilor marți, 5 aprilie, ajutându-vă să vă regândiți procesul creativ. (Chiar dacă nu lucrezi într-un domeniu creativ, ca semn de apă, crede-mă, ești creativ). Acest tranzit te vede reorganizând un manuscris, învățând un nou instrument sau transformându-ți activitatea secundară într-o slujbă cu normă întreagă. Ceea ce este clar este că perspectiva ta se va schimba, fie că înțelegi în sfârșit beneficiile pentru sănătatea mintală ale unui hobby, fie că experimentezi o descoperire profitabilă.

Atunci când vorbărețul Mercur intră în Taur duminică, 10 aprilie, așteaptă-te să pui în sfârșit capăt acelei certuri mărunte, pe măsură ce comunicarea curge prin relațiile tale romantice. Și nu uita, Scorpionule, ai grijă cu acel înțepător și lucrează pentru a rămâne calm pe parcursul conversațiilor. Apoi, când una dintre planetele tale guvernatoare, Marte cel luptător, intră în Pești joi, 14 aprilie, s-ar putea să te cerți cu alții în ceea ce privește politica sau opiniile filozofice, inclusiv cu iubiții. Dacă cineva spune ceva răutăcios sau ofensator, ieșiți, dar relaxați-vă și lăsați-i să vorbească dacă cineva are un punct de vedere diferit, dar valabil. S-ar putea chiar să înveți ceva.

Luna plină în Balanță, sâmbătă, 16 aprilie, manifestă bani, dragă Scorpionule. Ai muncit din greu în ultimele luni și probabil că ai simțit uneori că vrei să renunți. Este corect; probabil că muncești prea mult. Deși nimeni nu poate promite bani în această economie, stelele spun că această puternică lună plină are un potențial epic pentru portofelul tău.

Dar când soarele intră în Taur marți, 19 aprilie, singurul lucru la care te gândești este iubitul tău. Așa că, indiferent de statutul relației tale, împodobește-ți viața amoroasă cu abundență în următoarele câteva săptămâni. Așteaptă-te la întâlniri de neuitat, fie cu cineva nou sau cu un partener de lungă durată.

Poate fi greu să fii un Scorpion. Simți atât de profund! Vineri, 29 aprilie, planeta de comunicare Mercur intră în Gemeni, ajutându-te să vorbești despre sănătatea ta, inclusiv despre orice stres care te apasă. Acest lucru ar putea fi să-i spui șefului tău că ai nevoie de o vacanță, să-i spui în sfârșit terapeutului tău acel lucru pe care nu i-l spui, sau să-ți pui familia în bucluc cu privire la orice problemă de sănătate cronică. Dar nu-ți face griji, Scorpionule. Cu ajutorul celor dragi și al unui terapeut bun, poți aborda orice îți iese în cale.

FOLLOW ME

Cealaltă planetă care te guvernează, Pluton (nu uita, prima este Marte), planeta morții, a renașterii și a transformării, intră în retrogradare timp de cinci luni în Capricorn, începând de vineri, 29 aprilie. Ar trebui să vezi schimbări semnificative legate de prieteni și în cadrul cercului tău social în această perioadă.

Din nefericire, dacă te confrunți cu stresul legat de sănătate sau treci printr-o perioadă de transformare în viața ta (iar Scorpionii se transformă în mod constant), este posibil să pierzi câțiva prieteni, dar să întâlnești câțiva noi, mai potriviți cu locul tău actual în viață. Înțelegeți că acest lucru este normal și încercați să întâmpinați – sau cel puțin să fiți deschis la – schimbare.

Luna aprilie se încheie dramatic cu o lună nouă și o eclipsă de soare în Taur, sâmbătă, 30 aprilie. Pentru că acest tranzit îți luminează viața amoroasă, stai liniștit, păstrează-ți calmul și încearcă să eviți certurile. Nu uitați de Scorpion. Folosește înțepătura cu moderație. Dacă îl scoți la fiecare lună plină pentru a provoca o ceartă cu partenerul tău, își va pierde din putere! Ne vedem luna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.