Horoscop aprilie 2022 Taur

Horoscop aprilie 2022 Taur

Bine ai venit în aprilie, Taur! La sfârșitul lunii martie, ai văzut că se manifestă noi oportunități profesionale. Așa că atunci când planeta care vă guvernează, Venus, zeița iubirii, a banilor și a frumuseții, intră în Pești marți, 5 aprilie, este timpul să vorbiți despre afaceri. În timp ce luna trecută a fost vorba despre a veni cu idei creative, acum ai parte de conversații pentru a le realiza. Este bine să o ai pe Venus de partea ta; abundența se apropie.

Vorbărețul Mercur se mută în semnul tău, Taur, duminică, 10 aprilie, iar viața ta profesională nu este singurul domeniu în care au loc conversații. În această perioadă, așteptați-vă să încheiați conversații dificile în viața dvs. amoroasă. Este posibil ca tu și iubitul sau partenerul (sau partenerii) să vă certați în legătură cu o situație de locuit, copiii sau chiar cu bugetul. Așadar, atunci când planeta luptătoare Marte intră în calmul Peștilor joi, 14 aprilie, ar trebui să vedeți o încheiere în jurul acestor subiecte dificile. Cu toate acestea, dacă ele persistă, luați în considerare posibilitatea de a lucra împreună cu un terapeut.

Există un alt motiv pentru a sărbători atunci când sezonul tău începe marți, 19 aprilie. O întoarcere solară fericită, Taur! Fie că ziua ta de naștere sosește în aprilie sau la începutul lunii mai, fă-ți timp și fă-ți planuri pentru a-ți sărbători ziua de naștere. Meriți un platou de petrecere epic, un tort masiv și îmbrățișări de la toți oamenii tăi favoriți (și animalele de companie), fie că sunt virtuale sau față în față. În următoarele câteva săptămâni, puneți o pauză în ceea ce privește mulțumirea oamenilor. Lăsați-i pe alții să aibă grijă de voi. Și bucurați-vă de distracție frivolă în preajma începutului sezonului vostru – care este, de asemenea, chiar în jurul datei de 20/4 – pentru că viața devine mai serioasă la sfârșitul lunii aprilie.

În primul rând, planeta de comunicare Mercur se mută în Gemeni vineri, 29 aprilie, aducând în discuție dezbateri filosofice. S-ar putea să te trezești dezbătând existența unei puteri superioare sau să te scufunzi în subiecte politice pentru prima dată cu un nou prieten sau partener. Păstrează-ți poziția, dar dacă auzi ceva care îți trezește interesul, fii deschis să înveți idei și perspective noi.

La aceeași dată, vineri, 29 aprilie, Pluton, planeta morții și a renașterii, intră în retrogradare în perversul Capricorn timp de cinci luni. Da, Capricornul poate fi considerat dependentul de muncă al zodiacului, dar acești diavoli își folosesc latura lor disciplinară în alte moduri. În această perioadă, se petrec schimbări semnificative în viața ta amoroasă. Nu uitați, păstrați-vă limitele, dar dacă vedeți sau auziți despre ceva nou care vă place, păstrați-vă mintea deschisă și încercați.

Vorbind de schimbări, luna se încheie într-o notă destul de monumentală când sâmbătă, 30 aprilie, aduce o lună nouă și o eclipsă de soare în semnul tău, Taur. Această dată ar putea aduce mișcări rapide, mai ales noi oportunități. Nu fiți surprins dacă veți primi o invitație de ultim moment la o întâlnire de la o persoană îndrăgostită sau o șansă excelentă de a face niște bani. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că eclipsele stârnesc drame, așa că liniștește-te și ia-ți un moment de pauză înainte de a răspunde cuiva. Bucură-te de sezonul tău, Taur!

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.