HOROSCOP astăzi (15 Februarie) – CAPRICORNII au o stare proastă, TAURII muncesc mai mult ca niciodată

Horoscop astăzi, 15 Februarie – Citește zilnic horoscopul pe elacraciun.ro!

Berbec – Horoscop 15 februarie

Deși îți organizasei foarte bine planurile de viitor, astăzi poate apărea o schimbare neprevăzută, Deși la început îți poate părea că îți îngreunează planurile, vei vedea într-un sfârșit că aceste noi opțiuni îți vor fi benefice. Este vorba de noroc, și ar trebui să profiți de șansă.

Taur – Horoscop 15 februarie

Deși astăzi simți, ca de multe ori, că îți pierzi răbdarea, ar trebui să rămăi concentrat și să nu te abați de la obiectivele tale. Dacă continui să muncești pentru asta, te vei menține pe drumul cel bun.

Gemeni –  Horoscop 15 februarie

Ai muncit foarte mult în ultima perioadă și te simți puțin epuizat. Dar a venit momentul ca eforturile tale să fie în sfârșit apreciate. Aprecierea poate veni sub mai multe forme: un nou loc de muncă, o promovare, note bune etc.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Rac – Horoscop 15 februarie

Astăzi ești nevoit să faci câteva drumuri iar acest lucru nu te bucură foarte mult. Ba chiar ai doris ă scapi de aceste obligații. Ar fi bine să încerci să le lași pe altă zi pentru că dacă vei porni la drum cu atitudine aceasta negativă, e posibil să atragi niște întâmplări la fel de nefaste.

Leu – Horoscop 15 februarie

Distanța dintre momentul în care te afli acum și succes stă doar în optimismul tău. Ești foarte aproape, așa că astăzi ar trebui să dai dovadă de mai multă încredere în tine.

Fecioară – Horoscop 15 februarie

Astăzi ești puțin îngândurat, iar comentariile celor din jur nu te ajută deloc. Ar fi bine să te detașezi puțin de părerile altora. Găsește niște timp pentru a te relaxa și pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Balanță – Horoscop 15 februarie

Astăzi primești niște vești dar ar trebui să fii foarte atent, pentru că s-ar putea să fie informații false, care te vor duce pe un drum greșit. Nu ar trebui să ai prea multă încredere în cele spuse de o persoană apropiată.

Scorpion – Horoscop 15 februarie

Deși e posibil să te găsești în mijlocul unui conflict sau a unor discuții în contradictoriu, astăzi reușești să rămâi detașat. Și pentru moment e cel mai bine. Deși ai și tu câteva gânduri care te macină, nu lua decizii pripite.

Săgetător – Horoscop 15 februarie

Deși astăzi vei încerca să pui cap la cap niște idei împreună cu niște apropiați, pentru dezvoltarea unui proiect, va părea că nimic nu funcționează. Însă nu trebuie să te enervezi, ci mai degrabă să asculți ce au de spus cu toții pentru că vei vedea că ideile voastre se leagă.

Capricorn – Horoscop 15 februarie

Astăzi se vor revărsa toate tensiunile accumulate în ultima perioadă și vei avea o stare de spirit proastă. Încearcă să repari pentru început relația cu partenerul sau cu cineva din familie, pentru că nu stai prea bine pe plan sentimental.

Vărsător – Horoscop 15 februarie

Deși ai foarte multe sarcini la locul de muncă care te stresează, ar trebui să nu te foțezi prea mult. Nu încerca să le faci pe toate, sau să te stresezi din cauza lor, pentru că riști să te epuizezi în primă fază, iar apoi să te îmbolnăvești.

Pești – Horoscop 15 februarie

Persoane sau locuri de care te-ai simțit foarte atașat în trecut revin în viața ta și vor scoate la iveală sentimente ascunse. Starea ta emoțională nu va fi prea bună, și vei fi foarte îngândurat. Încearcă să privești mai mult în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.