Horoscop chinezesc pentru Iulie: secretele astrologiei orientale

Horoscop chinezesc pentru Iulie: secretele astrologiei orientale

Lumea în care trăim se schimbă acum. O conștientizare ecologică, politică și de mediu majoră se va afla în centrul anului 2021, pentru utilizare. Oamenii vor dori să preia inițiativa și să nu mai privească pasiv cum lumea trece fără ei. Ei vor dori să fie actori, în centrul schimbării. Prin urmare, este de așteptat să se producă multe bulversări. Pentru a anticipa mai bine ceea ce se va întâmpla, astrele pot fi aliați prețioși. Horoscopul chinezesc pentru luna iulie 2020 vă poate deci ajuta, indicându-vă calea de urmat.

Țara Soarelui Răsare are 12 semne distincte, fiecare cu caracteristici diferite. Dacă vrei să știi ce îți rezervă viitorul, consultă horoscopul chinezesc pentru luna iulie, făcând referire la zodia ta.

ȘOBOLANUL

Ești, fără îndoială, vedeta anului 2020. În perioada 25 iunie – 11 iulie 2021, vei fi onorat. Astrele vă protejează: veți fi, prin urmare, aproape de neatins. Vara este momentul perfect pentru a vă lăsa complet liber, a vă bucura, a îndrăzni și a vă răsfăța. Raționalul nu-și are locul aici. Scopul este să reușești să-ți limpezești complet mintea, tu care ești de obicei atât de serios.

BOUL (BIVOLUL)

Întunecată și destul de extravagantă, vei primi o lovitură neașteptată. În cele din urmă, veți ieși mai puternic din această încercare, dar veți fi atât de surprins de această veste încât vă va fi greu să vă ridicați. Familia vă va fi de mare ajutor în această perioadă oarecum haotică, potrivit horoscopului chinezesc pentru luna iulie. Acest lucru vă va permite să vă dați seama că aveți tendința de a-i neglija prea mult în fiecare zi.

TIGRUL

Horoscopul chinezesc pentru luna iulie vă avertizează asupra celei mai mari prudențe financiare. Odată cu soarele, căldura și atmosfera de vară, veți dori să cheltuiți mai mult. Dar trebuie să vă limitați. Chiar dacă vă este greu, pentru că aveți tendința de a fi un „coșar găurit”, sacrificiul dvs. nu va fi fost în zadar. Aceste economii vă vor ajuta să vă asigurați un viitor mai luminos.

IEPURELE

Cei dragi ție le va fi greu să te urmeze și nu vor fi singuri. Indecis și capricios, veți fi într-o dispoziție foarte schimbătoare, care va destabiliza pe mai mult de unul. Nu vă mai întoarceți permanent haina pe dos, întrebați-vă și luați o decizie, pentru că cei din jur nu mai știu încotro să danseze cu voi, este o situație care va deveni rapid dureroasă.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

DRAGONUL

Vă veți intersecta cu o persoană pe care nu o puteți uita. Tu, care în mod normal nu crezi în dragoste la prima vedere, vei fi fermecat. Atât de mult încât veți face toate eforturile pentru a găsi persoana respectivă. Nu vă faceți griji mai mult decât este rezonabil. Universul are planuri pentru tine. Iar oamenii care sunt făcuți să fie împreună ajung întotdeauna mai devreme sau mai târziu. Aveți încredere în viitor.

ȘARPELE

Horoscopul chinezesc pentru luna iulie anunță ceva măreț pentru tine în această lună. Când nu ai plănuit nimic special, ceva îți va schimba planurile. Un eveniment va apărea și va da peste cap viața ta cotidiană calmă și previzibilă. Mai întâi surprinsă, apoi îngrijorată, vei decide să te lași purtată de val pentru a vedea unde te duce și nu vei regreta. Urmează-ți instinctul, de multe ori el are tot ce este bun.

CALUL

Luna iulie va fi plasată sub semnul succesului profesional. După o perioadă mai leneșă pe partea de afaceri, vei primi în sfârșit un răspuns pe care îl așteptai de ceva vreme. Aceasta va fi ocazia perfectă pentru a face un bilanț al carierei tale și, eventual, pentru a-ți redefini obiectivele. Ambițiile dumneavoastră sunt mereu aceleași? Situația dvs. familială și cea profesională sunt echilibrate? Atât de multe răspunsuri pe care va trebui să le găsiți dacă doriți să mergeți mai departe în activitatea dumneavoastră actuală.

CAPRA

Nativii din capră vor fi foarte norocoși în luna iulie. Universul va face totul pentru a vă da un impuls: fie că este vorba de o sumă de bani neașteptată sau de o oportunitate de care trebuie să profitați, veți primi un ajutor prețios din partea destinului. Asta ca să credeți că, în această perioadă, un înger păzitor vă veghează și face tot posibilul să vă protejeze și să vă facă viața mai ușoară. Profită de ea cât mai durează, pentru că, desigur, viața nu va fi întotdeauna atât de îngăduitoare cu tine.

MAIMUȚA

Horoscopul chinezesc pentru luna iulie anunță o mică lovitură de sănătate. Te vei simți foarte obosit și epuizat psihic, fără să știi prea bine de ce. Încerci să ai o alimentație echilibrată și să faci sport pentru a compensa acest lucru, dar nimic nu te ajută. Nu intrați în panică, corpul dvs. încearcă să comunice cu dvs. transmițându-vă un mesaj: STOP. Ați fost suprasolicitat timp de mai multe săptămâni și membrii dvs. nu vă mai urmează. Trebuie să o luați mai încet. Odihnește-te, ia-ți timp real pentru tine și nu face nimic. Este timpul să învățați să renunțați fără să vă simțiți vinovați. Aveți și voi dreptul să respirați.

COCOȘUL

Dacă ești un cocoș, nu vor fi nori la orizont. Profită de acest mare cer albastru pentru a te distra și a avea grijă de tine. În ceea ce privește oboseala pe care o resimțiți în ultima vreme, vă veți reveni curând și veți ieși ca nou.

CÂINELE

Nativii din Câine se vor afla la o răscruce importantă în viața lor. Căsătorie, mutare, copil sau cumpărarea unui apartament… un angajament serios și de durată va avea loc în curând. Depinde de tine să decizi încotro vrei să te îndrepți.

PORCUL

O problemă pe care ați fugit de mult timp va ieși la suprafață și nu o mai puteți evita. Fuga nu a fost niciodată o soluție viabilă și vei afla în curând pe cheltuiala ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.