Horoscop de Crăciun – previziuni pentru 25 decembrie 2021

Horoscop de Crăciun - previziuni pentru 25 decembrie 2021

A venit ziua cea mare! Crăciunul e aici! O zi minunată să aveți, alături de cei dragi! Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

♈ BERBEC

Credința ta în univers te va energiza și motiva astăzi, datorită unei conexiuni dulci între Marte, planeta ta guvernatoare, și asteroidul vindecător Chiron. Să crezi în tine și în obiectivele tale va fi imperativ acum, iar dacă ești nemulțumit de situația ta actuală de la locul de muncă, ar trebui să te gândești cum poți face schimbări în anul care urmează. Aceasta ar fi, de asemenea, o zi excelentă pentru a le cere sfaturi prietenilor tăi, mai ales dacă au o perspectivă specială asupra industriei tale sau a domeniului în care speri să activezi. În această seară, dă-ți permisiunea de a te relaxa și încearcă să nu lași stresul legat de locul unde te-ar putea duce drumul tău să stea în calea a ceea ce ar trebui să fie o seară liniștită.

♉ TAUR

Încearcă să te ocupi de jurnalism în această după-amiază, când Luna în Fecioară împărtășește o conexiune dulce cu comunicativul Mercur, activând sectoarele din harta ta care guvernează atât expresia creativă, cât și inspirația divină. Aceste vibrații sunt, de asemenea, minunate pentru manifestare, deși va trebui să vă luați ceva timp pentru a vă conecta cu universul și să-i spuneți unde ați avea nevoie de o mână de ajutor. Capacitatea ta de a elibera ceea ce nu îți mai servește în favoarea evoluției într-o versiune îmbunătățită a ta va fi deosebit de puternică acum, datorită unei alianțe între transformatorul Pluton și planeta ta guvernatoare, Venus, așa că nu te teme de schimbare.

♊ GEMENI

Nu vă simțiți vinovat dacă vă luați un avans cu curățenia de sărbători, deoarece Luna călătorește prin Fecioară, aducând o vibrație de ordine în sectorul din harta dvs. care guvernează casa. Aruncarea resturilor de hârtie și curățarea vaselor pe măsură ce apar nu numai că te va ajuta să treci peste zi, dar îți va permite să te relaxezi între festivități. O oportunitate de a-ți schimba relația și de a te reangaja într-un parteneriat hrănitor se va manifesta în această seară, când Luna se va conecta cu Venus și Pluton, care sunt în prezent îmbrățișați într-o alianță cosmică. Dacă nu sunteți cuplată în prezent, folosiți aceste vibrații în numele iubirii de sine și promiteți să aveți mai multă grijă de dvs. în noul an.

♋ RAC

Luna se mișcă astăzi prin Fecioară, animându-ți conversațiile, deoarece activează sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te conecta cu cei mai apropiați și cei mai dragi, ceea ce va fi accentuat de o alianță cosmică între Venus și Pluton, care va contribui la intensificarea și transformarea legăturilor tale existente. Ferește-te doar de neînțelegeri sau de ceață mentală mai târziu în cursul după-amiezii, când Luna se confruntă cu Neptun cel cețos. Intuiția ta ar putea primi o ușoară lovitură sub aceste vibrații, de asemenea, ceea ce înseamnă că este posibil să vrei să operezi dintr-un loc logic înainte de a lua decizii instinctuale esențiale.

♌ LEU

În timp ce sărbătorile sunt de obicei o scuză pentru a mânca, bea și dormi cât de mult îți dorești, ar trebui să fii atent la sănătatea ta în această după-amiază, când Luna în Fecioară împarte o conexiune de susținere cu Mercur logic. Este în regulă să vă distrați și să vă răsfățați, dar fiți atenți să nu exagerați și încercați să faceți niște alegeri sănătoase, dacă este posibil. Este posibil să simțiți o oarecare ceață cerebrală datorită unei opoziții între Lună și Neptun mai târziu în cursul după-amiezii, deși o plimbare vioaie vă poate ajuta să îndepărtați orice pânză de păianjen care se manifestă. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, încercați să faceți câteva întinderi ușoare pentru a vă ajuta să eliberați orice tensiune care s-a manifestat în ultimele zile.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să te afli în centrul atenției astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna se mișcă prin semnul tău, în timp ce împarte o conexiune dulce cu planeta ta guvernatoare, Mercur. Aceste vibrații te vor pune într-o stare de spirit extrovertit, iar natura ta jucăușă va scoate la iveală tot ce e mai bun din cei din jurul tău. Pe măsură ce ziua se desfășoară, Luna va intra într-un aspect de susținere cu Venus și Pluton, ajutându-vă să spargeți barierele sociale în favoarea unor discuții profunde și autentice. Deschide calea arătându-ți latura vulnerabilă, iar persoanele cu care speri să împărtășești se vor simți mai în siguranță în deschiderea lor față de tine.

♎ BALANȚĂ

Astăzi, Luna își continuă călătoria prin Fecioară, ceea ce îți poate accentua nivelul de stres dacă nu găsești modalități de a te ține ocupat. Din fericire, o conexiune utilă între Luna și Mercur te poate scoate din această stare de depresie, deși vei dori să cauți modalități de a avea grijă de casa ta și de oamenii care locuiesc în ea. Sarcinile casnice, cum ar fi curățenia sau gătitul, te pot ajuta să-ți menții mintea ocupată, ceea ce va face minuni dacă psihicul tău a fost deosebit de vorbăreț. Fă o măturare a casei tale în această seară și asigură-te că te ocupi de orice treburi persistente la care nu ai reușit să ajungi în timpul zilei.

♏ SCORPION

Dacă aveți lățimea de bandă necesară pentru a găzdui oaspeți în plus în această zi festivă, trimiteți câteva mesaje prietenilor care poate nu au unde să se ducă. O conexiune între Luna în Fecioară și Mercur comunicativ vă va lăsa să tânjiți după o companie prietenoasă, iar oferirea unei distracții pentru cei care altfel ar fi singuri vă poate aduce câteva puncte karma serioase cu universul. Încearcă doar să nu o iei personal dacă prietenii tăi ajung să accepte alte invitații, mai ales după-amiaza, când Luna se opune lui Neptun cețos. Adună-te în jurul celor de lângă tine și ar trebui să sfârșești prin a te simți atât iubit, cât și binecuvântat până la sfârșitul zilei.

♐ SĂGETĂTOR

S-ar putea să ți se ceară să îți pui pantalonii de gazdă astăzi, dragă arcașule, deoarece Luna în Fecioară împărtășește o conexiune dulce cu Mercur, cerându-ți să aduci structură și organizare la festivitățile zilei. Chiar dacă nu primești oameni la tine acasă, probabil că vei fi chemat să îți asumi un fel de rol de lider sau de asistent pe parcursul zilei. Menținerea oamenilor implicați social sau ajutorul cu orice sarcini care implică gătit și curățenie te vor ajuta să îți duci greutatea acum, iar eforturile tale vor fi foarte apreciate de cei cărora le dai o mână de ajutor.

♑ CAPRICORN

Fii cu ochii în patru pentru sincronicități și coincidențe astăzi, dragă Capricorn, deoarece Luna Fecioarei împarte o conexiune dulce cu Mercur comunicativ, activând sectoarele din harta ta care te guvernează pe tine și conexiunea ta cu universul. Aceste vibrații vor da, de asemenea, un impuls suplimentar filozofiei tale personale, făcându-te să pari destul de înțelept în ochii semenilor tăi. Nu te reține când vine vorba de a spune ce gândești și fii deschis să dai sfaturi intuitive oricui îți cere punctul de vedere. Pe măsură ce ziua se apropie de final, ia-ți timp pentru liniște și introspecție, astfel încât să primești o înțelepciune divină pentru tine.

♒ VĂRSĂTOR

Vei fi într-o dispoziție profundă astăzi, deoarece Luna în Fecioară împărtășește o conexiune dulce cu comunicativul Mercur, evidențiind zonele din harta ta care guvernează transformarea personală și subconștientul. Deși s-ar putea să te simți destul de preocupat de gândurile tale interioare, fă tot posibilul să te conectezi cu cei din jurul tău, mai ales dacă sărbătorești sezonul cu familia ta chiar acum. Vei fi mișcat la un nivel profund în această seară, când Luna intră într-o conexiune de susținere cu Venus și Pluto. Această energie este perfectă pentru a accepta cine ești în esența ta, oferindu-ți în același timp puterea de a face schimbările necesare pentru evoluția ta.

♓ PEȘTI

Dacă ți-ai dorit să dezvolți legăturile dintre partenerul tău semnificativ și grupul tău de familie și prieteni, astăzi ar putea fi ziua în care să-i aduni pe toți, datorită unei conexiuni dulci între Luna Fecioară și Mercur cel vorbăreț. Chiar dacă nu vă aflați cu toții în același oraș, un apel virtual poate face minuni pentru a te apropia de oamenii la care ții. Aceste sentimente se aplică și pentru a le arăta oamenilor cu care nu poți fi alături că îți pasă, așa că asigură-te că trimiți câteva mesaje de sărbători celor din viața ta care sărbătoresc în această zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.