În decembrie, fac #faptebune. Hai și tu cu mine!

Cai putere. Aplicații ultrarapide. Semipreparate. Operații estetice.
Am scos din viața noastră firescul. Ca să ne vedem, exagerăm, îngroșăm orice. Considerăm că dacă nu e mare și mult nu e suficient.
Vă propun să ne oprim o secundă. Să ne decantăm gesturile. Să ne uităm la cei din jurul nostru.
Nu trebuie să fii supereroul care înconjoară pământul ca să ai un loc în lume. Ca să aduci fericire și implicit să fii fericit.
Vă provoc de Sărbători: să reinstaurăm FIRESCUL! Lucrul simplu și bun. Aducător de fericire.
Orice faptă bună, oricât de mică, aduce zâmbet, bucurie și amintiri pentru o viață. Fericirea ta începe și prin fericirea celuilalt.

Vă invit pe toți ca în cea mai frumoasă lună din an, între Moș Nicolae și Moș Crăciun, să împânzim lumea cu FAPTE BUNE.

Să facem împreună Fapte Bune. Nu Mari ci pline de BUCURIE și făcătoare de AMINTIRI.

Mecanică

Faptele bune nu sunt neapărat mari. Ci aduc mulțumire. O cafea, un sandviș, un fular, o carte date unui necunoscut. Un telefon către un bătrân, o masă caldă, o scrisoare.

Nu e greu. Între 6 și 24 decembrie vă provoc pe fiecare să faceți o faptă bună din calendarul faptelor bune, să prindeți momentul într-o fotografie sau să îl filmați și să dați provocarea mai departe la încă cinci prieteni. Folosiți hastagul #faptebune.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Pe www. elacraciun.ro găsiți CALENDARUL FAPTELOR BUNE, pe zile. Iar pe pagina de Facebook, Ela Crăciun, puteți urmări felul în care eu respect calendarul și cum dau provocarea mai departe prietenilor mei.

Trimite-mi pe faptebune@antena3.ro fapta ta bună și eu o să o arăt lumii. Ne găsiți și în fiecare dimineață de luni, miercuri și vineri, de la 8:50 în pastila Numai de bine.

Nu uitați – cruciada #faptebune a început.
Haideți cu mine! Când e simplu și bun totu-i mai frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.