În decembrie, fac #faptebune. Hai și tu cu mine!

Cai putere. Aplicații ultrarapide. Semipreparate. Operații estetice.
Am scos din viața noastră firescul. Ca să ne vedem, exagerăm, îngroșăm orice. Considerăm că dacă nu e mare și mult nu e suficient.
Vă propun să ne oprim o secundă. Să ne decantăm gesturile. Să ne uităm la cei din jurul nostru.
Nu trebuie să fii supereroul care înconjoară pământul ca să ai un loc în lume. Ca să aduci fericire și implicit să fii fericit.
Vă provoc de Sărbători: să reinstaurăm FIRESCUL! Lucrul simplu și bun. Aducător de fericire.
Orice faptă bună, oricât de mică, aduce zâmbet, bucurie și amintiri pentru o viață. Fericirea ta începe și prin fericirea celuilalt.

Vă invit pe toți ca în cea mai frumoasă lună din an, între Moș Nicolae și Moș Crăciun, să împânzim lumea cu FAPTE BUNE.

Să facem împreună Fapte Bune. Nu Mari ci pline de BUCURIE și făcătoare de AMINTIRI.

Mecanică

Faptele bune nu sunt neapărat mari. Ci aduc mulțumire. O cafea, un sandviș, un fular, o carte date unui necunoscut. Un telefon către un bătrân, o masă caldă, o scrisoare.

Nu e greu. Între 6 și 24 decembrie vă provoc pe fiecare să faceți o faptă bună din calendarul faptelor bune, să prindeți momentul într-o fotografie sau să îl filmați și să dați provocarea mai departe la încă cinci prieteni. Folosiți hastagul #faptebune.

Pe www. elacraciun.ro găsiți CALENDARUL FAPTELOR BUNE, pe zile. Iar pe pagina de Facebook, Ela Crăciun, puteți urmări felul în care eu respect calendarul și cum dau provocarea mai departe prietenilor mei.

Trimite-mi pe faptebune@antena3.ro fapta ta bună și eu o să o arăt lumii. Ne găsiți și în fiecare dimineață de luni, miercuri și vineri, de la 8:50 în pastila Numai de bine.

Nu uitați – cruciada #faptebune a început.
Haideți cu mine! Când e simplu și bun totu-i mai frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.