HOROSCOP de PAȘTE 2019: Pentru Fecioare e rost de bani, TAURII sunt perseverenți

Horoscop de Paște 2019

Horoscop de Paște 2019 Berbec

Ai tendinţa să fii multifuncţional, dar nu te suprasolicita! Lasă lucrurile să vină de la sine! Poţi avea un nou început oricând doreşti!

Horoscop de Paște 2019 Taur

Vremea ta a sosit! Nu există îndoieli, ci doar atingerea obiectivelor pentru tine! Rămâi motivat şi perseverent!

Horoscop de Paște 2019 Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Cu cine îţi petreci acest week-end contează foarte mult! Ai nevoie de persoane care sunt alături de tine la bine şi la greu.

Horoscop de Paște 2019 Rac

Ai tot ce îţi doreşti şi ce ai nevoie! Continuă să munceşti şi vei primi roadele la timpul potrivit!

Horoscop de Paște 2019 Leu

Intuiţia nu te înşală acum, deci ai încredere în tine! Vei trece prin experiențe care îți vor da lecții de viață.

Horoscop de Paște 2019 Fecioară

Fii mai atent în jurul tău şi analizează bine! Profită de tot aşa cum trebuie! Situaţia financiară ţi se poate îmbunătăţi!

Horoscop de Paște 2019 Balanţă

Ai muncit şi acum culegi roadele! Însă, nu uita să îţi menţii echilibrul! Proiectele în desfăşurare iau o întorsătură care s-ar putea să nu-ţi placă.

Horoscop de Paște 2019 Scorpion

Propria ta persoană este cea mai importantă. Nu uita să te îngrijeşti şi să fii încrezător în instinct! Ce nu îţi mai convine, poţi să laşi deoparte!

Horoscop de Paște 2019 Săgetător

Eşti creativ, îţi vin idei noi, îţi faci prieteni noi, dar vrei să şi rişti! Încearcă-le pe toate!

Horoscop de Paște 2019 Capricorn

Da, îţi place să munceşti şi să fii bun la toate! Opreşte-te pentru un moment şi bucură-te de această sărbătoare frumoasă! Te va deconecta puţin!

Horoscop de Paște 2019 Vărsător

Ai nevoie de odihnă şi spaţiu ca să funcţionezi în această perioadă.

Horoscop de Paște 2019 Peşti

Ai stat bine cu banii, dar nu uita să te îngrijeşti de tine. Fă totul pas cu pas şi va fi bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.