HOROSCOP DE PAȘTE: Perioadă excelentă pentru FECIOARE, CAPRICORNII primesc ceea ce și-au dorit


Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Sărbătorile aduc atât aspecte din trecut, cât și schimbări pentru majoritatea nativiilor.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Berbec

Se schimbă lucrurile pe plan financiar, cât și perspectivele de viitor. Apar noi oportunități pentru a-ți crește veniturile. Fie e vorba de o mărire salarială sau un bonus de sărbători, fie cu ocazia concediului de Paște te întâlnești cu niște persoane care vor să se implice într-un proiect alături de tine.


Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Taur

Ai grijă să fii cât de diplomat poți fi în această perioadă. S-ar putea ca la masa de sărbători să spui niște vorbe care să stârnească un adevărat conflict. Cu ocazia spiritualității din perioada sărbătorilor, ar trebui să te gândești mai bine la a face niște schimbări.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Gemeni

Deși sarcinile de la locul de muncă s-ar putea să nu te lase să te bucuri de sărbătorile pascale așa cum ți-ai fi dorit, nu dispera. Fă-ți treaba așa cum trebuie și vei avea timp să te relaxezi după. Munca ta va fi apreciată.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Rac

Nu e o perioadă chiar atât de favorabilă pentru tine. Poți avea câteva probleme cu cei din jur sau la locul de muncă. Dar tot răul spre bine, pentru că acum ești gata să iei inițiativă și să plănuiești o schimbare.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Leu

Ești fericit pentru că tocmai în această perioadă primești propuneri pe plan profesional care te pot face să evoluezi destul de rapid.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Fecioară

E o perioadă excelentă pentru tine. Te bucuri la maximum de timpul petrecut alături de cei dragi și mai ales de discuțiile cu ei pentru că ai niște abilități de comunicare foarte dezvoltate de sărbători.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Balanţă

Deși credeai că ai reușit să ieși dintr-un conflict, se pare că în pragul sărbătorilor te trezești din nou în mijlocul discuțiilor aprinse. Fiii diplomat și încearcă să nu îți strici acest moment prielnic pentru relaxare.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Scorpion

Deși aspecte din trecut apar din nou în viața ta, de data aceasta nu este neapărat un lucru rău. Reușești să tragi în sfârșit concluzia corectă și să mergi mai departe.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Săgetător

E o perioadă foarte încărcată pentru tine deși poate sperai să te odihnești. Însă activitățile în care te vei implica și întâlnirile cu cei dragi te vor face să te simți bine și te vor stimula să iei cele mai bune decizii pe viitor.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Capricorn

Apar persoane din trecut la momentul potrivit. Aceștia sunt gata să îți ofere sprijinul de care aveai atâta nevoie.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Vărsător

Spre bucuria ta, apar noi oportunități care îți pot schimba viața. Trebuie să nu lași totuși entuziasmul să te ducă pe o cale greșită așa că gândește-te foarte bine înainte să decizi să schimbi ceva.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Peşti

Trebuie să fii foarte atent la starea ta de sănătate, nu face abuzuri doar pentru simplu fapt că sunt niște zile de sărbătoare. Discuții și gânduri din trecut vor reveni în viața ta și trebuie să găsești soluția potrivită.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.