HOROSCOP DE PAȘTE: Perioadă excelentă pentru FECIOARE, CAPRICORNII primesc ceea ce și-au dorit

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Sărbătorile aduc atât aspecte din trecut, cât și schimbări pentru majoritatea nativiilor.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Berbec

Se schimbă lucrurile pe plan financiar, cât și perspectivele de viitor. Apar noi oportunități pentru a-ți crește veniturile. Fie e vorba de o mărire salarială sau un bonus de sărbători, fie cu ocazia concediului de Paște te întâlnești cu niște persoane care vor să se implice într-un proiect alături de tine.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Taur

Ai grijă să fii cât de diplomat poți fi în această perioadă. S-ar putea ca la masa de sărbători să spui niște vorbe care să stârnească un adevărat conflict. Cu ocazia spiritualității din perioada sărbătorilor, ar trebui să te gândești mai bine la a face niște schimbări.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Gemeni

Deși sarcinile de la locul de muncă s-ar putea să nu te lase să te bucuri de sărbătorile pascale așa cum ți-ai fi dorit, nu dispera. Fă-ți treaba așa cum trebuie și vei avea timp să te relaxezi după. Munca ta va fi apreciată.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Rac

Nu e o perioadă chiar atât de favorabilă pentru tine. Poți avea câteva probleme cu cei din jur sau la locul de muncă. Dar tot răul spre bine, pentru că acum ești gata să iei inițiativă și să plănuiești o schimbare.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Leu

Ești fericit pentru că tocmai în această perioadă primești propuneri pe plan profesional care te pot face să evoluezi destul de rapid.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Fecioară

E o perioadă excelentă pentru tine. Te bucuri la maximum de timpul petrecut alături de cei dragi și mai ales de discuțiile cu ei pentru că ai niște abilități de comunicare foarte dezvoltate de sărbători.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Balanţă

Deși credeai că ai reușit să ieși dintr-un conflict, se pare că în pragul sărbătorilor te trezești din nou în mijlocul discuțiilor aprinse. Fiii diplomat și încearcă să nu îți strici acest moment prielnic pentru relaxare.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Scorpion

Deși aspecte din trecut apar din nou în viața ta, de data aceasta nu este neapărat un lucru rău. Reușești să tragi în sfârșit concluzia corectă și să mergi mai departe.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Săgetător

E o perioadă foarte încărcată pentru tine deși poate sperai să te odihnești. Însă activitățile în care te vei implica și întâlnirile cu cei dragi te vor face să te simți bine și te vor stimula să iei cele mai bune decizii pe viitor.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Capricorn

Apar persoane din trecut la momentul potrivit. Aceștia sunt gata să îți ofere sprijinul de care aveai atâta nevoie.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Vărsător

Spre bucuria ta, apar noi oportunități care îți pot schimba viața. Trebuie să nu lași totuși entuziasmul să te ducă pe o cale greșită așa că gândește-te foarte bine înainte să decizi să schimbi ceva.

Horoscop de Paște 8 Aprilie 2018 Peşti

Trebuie să fii foarte atent la starea ta de sănătate, nu face abuzuri doar pentru simplu fapt că sunt niște zile de sărbătoare. Discuții și gânduri din trecut vor reveni în viața ta și trebuie să găsești soluția potrivită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.