HOROSCOP de PAȘTE: TAURII fac schimbări DRASTICE în viață, BERBECII pleacă în excursie cu familia

Iată ce îţi rezervă astrele pentru perioada Paștelui. Unele zodii trebuie să fie atente, fiind predispuse la accidente. La ordinea de zi sunt evenimentele în plan financiar – discuții despre salariu, negocieri, contracte noi.

Berbec

Petreceți Paștele în familie. Se pot întampla tot felul de lucruri care să vă ia prin surprindere, mai ales în plan profesional.

Taur

Acesta este momentul potrivit pentru a face niște schimbări. Sunt mai ambițioși ca niciodată, dar trebuie să fie foarte atenți la ce vorbesc.

Gemeni

FOLLOW ME

În această perioadă, Gemenii trebuie să fie diplomați la serviciu și să nu toarne gaz pe foc, pentru a-și păstra relațiile bune cu ceilalți.

Rac

Mercur este într-o poziție ceva mai nefavorabilă pentru Raci acum, care au probleme de comunicare cu cei din jur și pot apărea neplăceri și la locul de muncă. Nu ar trebui să renunțe însă la ideile lor geniale, care se pot contura.

Leu

Pentru Lei, vibrația lui Mercur retrograd este într-o poziție bună. Pot primi propuneri de afaceri, poate chiar ceva cunoscut, dar foarte profitabil.

Fecioară

În această perioadă, Fecioarele se regăsesc, își deschid sufletul și simt nevoia de comunicare.

Balanță

Se resimte opoziția lui Mercur retrograd cu Jupiter. În cazul lucrurilor care au rămas nelămurite, se reaprind discuțiile. Problemele respective ale Balanțelor nu suportă amânare.

Scorpion

Scorpionii învață acum o lecție de viață. Își lămuresc anumite chestiuni și își analizează alegerile.

Săgetător

Săgetătorii au acum o perioadă plină de evenimente, generate de progresiile solare. Își respectă planurile socale și le apar schimbări la locul de muncă.

Capricorn

În această perioadă, Capricornii analizează cu atenție toate lucrurile din viața sa. Sunt bine susținuți de persoane din trecutul lor.

Vărsător

Vărsătorii au în față o perioadă plină de oportunități cu care nu te întâlnești prea des în viață. Trebuie să își cântărească deciziile cu atenție, dar este bine și să își asume niște riscuri.

Pești

Anumite chestiuni despre care au început discuțiile trebuie să fie finalizate. De asemenea, Peștii trebuie să aibă grijă de sănătate, fiind atenți la luxații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.