Horoscop de weekeend – previziuni 10-12 septembrie. Ce îi așteaptă pe Lei și pe Scorpioni!

Horoscop 20 aprilie 2022. Ce zodii vor primi lecții importante

 BERBEC

Aveți șanse să vă faceți remarcat pentru modul eficient în care gestionați problemele litigioase de la locul de muncă. O ceartă domestică din cauza timpului mai puțin petrecut cu familia este posibilă astăzi, așa că faceți din familie prima dvs. prioritate. Cei care încă sunt în căutarea celui de-al doilea vaccin ar putea să le vină rândul acum. Din punct de vedere financiar, sunteți pregătit să vă întăriți. Cei care stau în locuințe închiriate ar putea fi nevoiți să se confrunte cu o creștere a chiriei. Călătoriile par încă riscante, așa că găsiți-vă un hobby pentru a vă distra.

 TAUR

Cineva se poate strădui să vă ajute din punct de vedere monetar. Călătoriile confortabile sunt indicate pentru cei care întreprind o călătorie lungă cu avionul. Aveți șanse să vă creați o nișă proprie în cadrul organizației dumneavoastră. Un viitor strălucit este prevăzut pentru studenții, care își mențin concentrarea asupra studiilor. Cei care doresc să obțină un împrumut pentru casă vor face bine să compare ratele dobânzilor, înainte de a se angaja. O alimentație sănătoasă vă va menține în formă.

 GEMENI

O altă companie vă poate fura vechiul client, dacă nu sunteți atent. Păstrați în permanență legătura cu persoanele care contează pentru dumneavoastră și pentru compania dumneavoastră. Este posibil să călătoriți în alt oraș pentru a participa la un eveniment popular. Povara financiară se va ușura după ce veți plăti ultima rată a creditului ipotecar. S-ar putea să vă simțiți încă puțin paranoic dacă ieșiți în aer liber și vă amestecați cu oamenii. Studenții vor trebui să lucreze asupra punctelor slabe pentru a avea rezultate bune la examene.

 RAC

Deși pandemia s-a atenuat, este posibil să jucați în continuare la sigur rămânând în casă. Chemarea oamenilor la o reuniune la tine acasă va fi o schimbare binevenită în această perioadă. Realizările unui copil vă vor face mândru. Veniturile unui depozit fix sunt susceptibile de a vă îmbunătăți situația financiară. Cei care călătoresc într-un loc nou nu trebuie să fie prea încrezători în străini. Căutarea unei case poate deveni prioritară pentru cei care urmează să fie transferați într-un loc nou.

 LEU

Caracterul dvs. dominator nu va fi apreciat de echipa dvs. și chiar va perturba buna funcționare a acesteia la locul de muncă. Acoperirea programei școlare poate părea problematică pentru unii elevi, așa că soluția este să vă faceți un program de studiu și să îl respectați. Astăzi, aveți ocazia să petreceți timp de calitate cu familia, așa că comandați mâncărurile lor preferate. Întârzierea plății chiriei casei poate aduce proprietarul casei să vă bată la ușă, așa că nu lăsați să apară această situație.

 FECIOARĂ

Dacă vă simțiți rău, cel mai bine este să consultați un medic, mai degrabă decât să apelați la orice remediu de casă neverificat. Regulile de circulație sunt pentru siguranța dumneavoastră, așa că respectați-le chiar dacă vă grăbiți nebunește să ajungeți undeva. S-ar putea să rămâneți ocupat în finalizarea unui proiect care a întârziat mult. Întoarceți cât mai repede banii împrumutați de cineva, dacă vreți să continuați să mențineți o relație bună cu el sau ea.

FOLLOW ME

 BALANȚĂ

Vi se poate cere să vă deplasați în afara țării pentru a face o prezentare în vederea obținerii de noi afaceri. Este posibil să economisiți o sumă substanțială din alocația zilnică. Cei care sunt în căutarea unui vehicul la mâna a doua au șanse să obțină unul la un preț avantajos. Atitudinea nefolositoare a unui funcționar guvernamental sau bancar poate fi enervantă, dar țineți-vă în frâu temperamentul. Un bătrân din familie, internat în spital, ar putea fi externat în curând. Reparațiile la domiciliu pot necesita atenție.

 SCORPION

S-ar putea să aveți chef să cheltuiți, mai degrabă decât să reinvestiți, suma primită dintr-o poliță de asigurare ajunsă la scadență. Grija suplimentară acordată pentru a vă menține în siguranță în timpul pandemiei vă va menține într-o stare de spirit fericită. Participarea la o petrecere sau la o reuniune de familie după o lungă perioadă de timp se va dovedi aproape terapeutică. Este posibil ca șeful să vă încarce cu muncă suplimentară la birou și să vă facă să petreceți ore lungi pentru a o finaliza.

 SĂGETĂTOR

Există o șansă de 50 % ca strategia dvs. să dea rezultate pozitive în ceva ce ați proiectat la serviciu. Aveți șanse să gestionați un medicament special pentru cineva din familie, care nu se simte bine. Nu dezvăluiți nimănui situația dvs. financiară fără un motiv întemeiat. Distracțiile se pot dovedi o pacoste pentru cei care se prezintă la un examen de concurs. S-ar putea să fiți nevoit să vă amânați planurile de călătorie, din cauza unei noutăți. Împrumutul pentru mașina dvs. este sancționat.

 CAPRICORN

Călătoriile cu familia vor fi distractive și s-ar putea să vă găsiți plin de energie. Confuzia în ceea ce privește rezervările la hotel se rezolvă plătind un pic mai mult. Economisiți bani și folosiți în schimb cardul de credit, mai ales dacă sunteți în afara țării. În ceea ce privește sănătatea, siguranța dvs. este în propriile mâini, așa că luați toate măsurile de precauție. Este posibil ca o tragere la sorți a caselor să nu fie pe placul dumneavoastră, așa că încercați data viitoare.

 VĂRSĂTOR

Planul dvs. de a migra în altă țară poate fi pus la cale. Selecția pentru un post apreciat, pe baza calificărilor și performanțelor tale, este aproape sigură. S-ar putea să sărbătoriți o mărire de salariu organizând o petrecere pentru familie și prieteni. Călătoria spre nord se va dovedi de bun augur pentru persoanele implicate în comerțul cu amănuntul și export. Unii dintre voi pot deveni mândri proprietari ai unei proprietăți de primă mână, rezervată cu ceva timp în urmă.

 PEȘTI

Nerespectarea normelor de siguranță vă poate face să vă culcați la pat cu o infecție. Sprijinul familiei va fi foarte binevenit în momentele de nevoie. Șeful dvs. va fi mai mult decât dispus să vă sancționeze concediul pentru a vă ocupa de ceva urgent. Este posibil să fiți admis la un institut de prestigiu pe bază de merit. S-ar putea să fie nevoie de ceva timp pentru a vă acomoda într-o nouă locație. O persoană apropiată ar putea da totul pentru a dobândi o calificare specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.