Fă-o fericita de Valentine’s Day! 8 idei de cadouri sub 30 de lei

Dragul meu bărbat sexy, frumos și tânăr, care ai lângă tine cea mai frumoasă femeie din Univers, știi ce zi este mâine? Nu, nu mă refer la ziua calendaristică, e 14 februarie și tu știi că este Valentine’s Day. Nu prea te încântă toată treaba asta, nu-i așa? Parcă toată lumea a luat-o razna cu bomboane, floricele, roz, da, mult roz și mult roșu. Unde privești parcă îți vine să faci icter de la atât roz și roșu. Eu te înțeleg perfect pentru că am încercat să mă pun în locul tău ca să înțeleg de ce treci nepăsător pe lângă această zi fără să faci nimic pentru ea.

Cred că te-ai gândit că este o sărbătoare ca multele altele, de import, cu care sau fără de care viața voastră este tot la fel de frumoasă și pasională, tu o iubești oricum de la pământ până la cer si ea ea știe, nu-i aşa?

Sau poate și ea ți-a dat de înțeles că nu o intresează ziua asta, că nu îi pasă. Dragul meu bărbat perfect, adică… aproape perfect, îți spun un secret: te minte! Deși nu îți arată, îi pasă mai mult decât îți imaginezi.

Crezi că ea nu vede aceleași lucruri ca și tine? Și ea este bombardată, la fiecare pas, de inimioare, floricele, bomboane cu ciocolată, da, acelea care fac fericită orice ființă. Și ea mai are și o colegă care vine la serviciu și strigă în gura mare ce cadou senzațional a primit de la iubitul ei. Sau postează pe Instagram poza aceea cu un buchet imens de trandafiri. Ce crezi că e în mintea ei atunci?

Poate că femeia ta este o fire extrem de discretă și nu vorbește despre ceea ce împărțiți voi doi în casă, dar în adâncul sufletului ei și ea tânjește după un cadou, fie el cât de mic, un singur gest și inima îi tresaltă. Și vorbesc foarte serios, nu trebuie să îi aduci luna de pe cer ca să o faci fericită, nu trebuie să aduci lanul de lalele din Olanda ca să îi demonsrezi că și azi, mai mult ca oricând, ea înseamnă totul pentru tine. Deși nu îți spune nimic, inima ei așteaptă în tăcere. Sufletul ei încă speră că, pe seară, când ajungi acasă, îi vei face o surpriză.

Și nu te gândi că te va costa o avere pentru că nu trebuie să semnezi un CEC ca să îi arăți cât o iubești. Ea nu se uită la valoare, ea are nevoie de cea mai mică dovada că focul dintre voi există.

Dacă vei rămâne nepăsător și nu îi vei dărui nimic, se va gândi că nu îți mai pasă, că nu este importantă pentru tine, că pasiunea pentru ea s-a evaporat, că… alte și alte gânduri care nu sunt tocmai pozitive, dar cel mai bine ar fi să nu îi „stimulezi” imaginația în asemenea momente sau moduri pentru că nu te vad bine :))

Am căutat 8 idei de cadouri care costă sub 30 de lei, o nimica toată, dar care o vor face extrem de fericită.

1. Dacă vrei să nu dai greș sub nicio formă, alege să îi duci o prăjitură în formă de inimioară, din ciocolată și îmbrăcată în marțimpan roșu. La Cofetăria Ana vei găsi cele mai delicioase și aspectuoase produse din care ai ce alege. Tu știi ce îi place mai mult, cu ciocolată, cu frișcă, cu fructe, orice ai alege, va fi fericită. Eu nu cunosc femeie care să nu iubească dulciurile. Unde mai pui că ciocolata duce la eliberarea endorfinelor, aceeaşi substanţă secretată de corpul uman atunci când o persoană este îndrăgostită. Rezultatele le vei descoperi tu mai târziu, în noapte 😛

2. Un trandafir costă sub 10 lei. O nimica toată. Dar îți poți imagina ce flacără va (re)aprinde în inima ei când i-l vei dărui? Și îți dau un pont: împachetează-l în ziar, iar în loc de tiltu al unui articol, lipește un mesaj pentru ea. „Te iubesct” / „Ești cea mai frumoasă” / „Fără tine lumea nu ar mai fi completă!” /„Tu ești raza mea de fericire!” „Tu ești tot ce am așteptat o viață!” … sau orice simți tu.

3. Toate femeile își doresc să arate extraordinar și se preocupă de frumusețea lor. Poți să îi oferi o trusă de make-up pe care să o folosească în orice moment. Costă 31 lei, dar ai grijă să fie frumos prezentată, îi va lua ochii înainte să descopere varietatea de culori. Pont: alege o trusă care să conțină o paletă de culori pentru ploape, dar și una de rujuri care să îi asigure un look special . Te va diviniza pentru că femeile mereu sunt preocupate de aspectul lor.

4. Sigur ai prin telefon un filmuleț pe care l-ați făcut amândoi, vara trecută în vacanță. Sau cel de la primul Crăciun pe care l-ați petrecut împreună. E ok și cel din parc, din ziua în care ați hotărât să mergeți să alergați, dar v-ați trezit râzând în hohote din nimicuri. Îl poți edita într-un program descărcat de pe Internet, care să te lase să scrii și un mesaj drăguț. Fie că îl trimiți ca mesaj, când ea nici nu se așteaptă, fie că îl urci pe o platformă de video sharing, cum este Youtube, ai grijă să setezi inregistrarea astfel încât să poată fi văzută doar de ea. Costuri ZERO! Doar câteva minute libere și puțină imaginație.

5. O idee foarte bună este și coșulețul din marțipan în care sunt puse acadele în formă de inimioare, floricele, în diferite culori și forme. Poți înlocui clasicul coș cu flori cu unul ca acesta, iar florile cu acadele. Fii sigur că se va gândi la tine cu alte gânduri. Nu uita, dulciurile ne fac mult mai disponibili la iubit.

image4-e1486981489973-2017984

6. Dacă vrei să fii cu adevărat romantic, ce ar fi să îi oferi o felicitare? Câteva rânduri sunt suficiente pentru ea. Te costă 7 lei.

7. Să spunem că te-ai trezit târziu şi nu ai felicitare, pune mânuța pe un stilou şi scrie o scrisoare, în care să îi spui cât de mult o iubești și de ce. Să fie acel bilet pe care să îl deschidă și să îl recitească de un infinit de ori, chiar și după ce a învătat fiecare cuvânt, dar care o facă să te simtă aproape când ești peste mări și țări sau când mai sunt câteva ore până vă revedeți.

8. La capitolul frumusețe poți alege cu încredere și un ruj roșu care costă nu mai mult de 24 lei. Ai de unde alege când vine vorba de nuanțe, și nu uita că nu vei da greș cu acest ruj care transformă orice ținută într-una foatre sexy, iar femeia poate fi cea mai pasională ființă pe care ai cunoscut-o. Convinge-te! 😉 Si rujul şi trusa de machiaj se găsesc in magazinele Marrionaud.

Ți se pare greu? Vezi? E atât de simplu să o faci fericită. Dacă nu mă crezi, doar înceacă și ai să te convingi. E singurul meu sfat. Cu minim de efort, costuri nesemnificative, efectele sunt atât de evidente. Îmi vei mulțumi 🙂

PS: Și încă ceva ce trebuie să reții și să pui în practică, nu uita că femeia ta nu are nevoie de ocazii speciale pentru a fi frumoasă, pentru a fi prețuită, pentru a fi iubită. Nu aștepta să apară în calendar data de 14 sau 24 februarie ca să îți amintești să o iubești. Iubește-o în fiecare clipă, arată-i mai des, prețuiește-o mai mult. Fă asta și îți garantez că viața voastră va fi mai frumoasă ca a personajelor din poveștile cu happy-end ?


Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.