Horoscop de weekend 18 – 19 septembrie. Vești bune duminică

Horoscop de weekend 18 - 19 septembrie. Vești bune duminică

Citește previziunile horoscopului pentru a afla ce ți-au rezervat astrele!

 BERBEC

S-ar putea să vă simțiți spiritual și să ajutați persoanele nevoiașe din jurul vostru. De asemenea, intenționați să donați o sumă de bani în scopuri caritabile sau în locuri religioase. Karma ta bună te poate ajuta să obții succes în proiectele tale dificile. Este posibil să simțiți o anumită putere divină în jurul vostru, care vă poate ajuta în situații imprevizibile. S-ar putea să fiți atras de ocultism. Este posibil ca studenților să le facă plăcere să studieze în profunzime.

 TAUR

E posibil să vă simțiți plictisit, să fiți victima unei frici ascunse, ceea ce vă poate face să vă speriați. Nu sunteți în situația de a avea încredere în nimeni. Este indicat să faceți meditație, să cântați o rugăciune, care vă poate ajuta să ieșiți din această situație ipotetică. Cu ajutorul binecuvântărilor unui bătrân în jurul serii târzii, puteți ieși din această situație dezordonată.

 GEMENI

E posibil să fiți fericit. Este posibil să răspândiți fericirea în jurul vostru, să simțiți armonie în viața domestică, să vă bucurați de unele momente romantice alături de soț/soție. Familia v-ar putea sprijini în luarea unor decizii importante pe plan profesional. S-ar putea să vă așteptați la unele noi aventuri sau parteneriate în afaceri sau la locul de muncă.


 RAC

Luna pozitivă de astăzi vă poate face fericiți. Este posibil să vă folosiți răbdarea în orice etapă. Performanțele dvs. pot fi bune la locul de muncă, s-ar putea să primiți unele stimulente în termeni de recompense. Problemele legate de sănătate ale membrilor familiei vor fi rezolvate acum. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt susceptibile de a obține locuri de muncă potrivite în domeniul lor. Iubiții se pot bucura de întâlnirile lor.

 LEU

E posibil să aveți parte de situații amestecate în jurul dvs. este recomandat să nu așteptați mai mult de la nimeni din jur, vă poate face să fiți dezamăgit. Astăzi puteți avea parte de autoexplorare și autoanaliză, ceea ce vă poate permite să vă filtrați. După procesul de filtrare, s-ar putea să vă simțiți încrezător și să vă puteți pregăti să acceptați provocări

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 FECIOARĂ

E posibil să plănuiți o schimbare de loc, este indicat să amânați decizia legată de migrație. de asemenea, este indicat să evitați investițiile în afaceri. Până seara târziu, situația poate fi sub control. Cu ajutorul unui sfat bun din partea unuia dintre cei mai în vârstă, puteți controla situația încurcată.

 BALANȚĂ

Vă puteți aștepta la unele călătorii scurte de afaceri. De asemenea, vă puteți aștepta să primiți unele recompense pentru succesul pe care îl aveți în domeniul dumneavoastră. Respectul din jurul dumneavoastră ar putea fi sporit. S-ar putea să primiți vești bune de la frați și surori. Persoanele care caută un loc de muncă, care caută locuri de muncă în domeniul managementului, ar putea avea succes. Celibatarii au șanse să se logodească.

 SCORPION

E o zi bună. Sunteți binecuvântat de Jupiter, înțelepciunea dvs. vă poate ajuta să ieșiți din situații dificile. De asemenea, puteți ajuta persoanele nevoiașe, puteți să vă dați cu părerea și familiei sau prietenilor, ceea ce vă poate crește prestigiul în rândul acestora. Este posibil să aveți unele diferențe de opinie cu soțul/soția, ceea ce vă poate afecta viața domestică.

 SĂGETĂTOR

E posibil să fiți victima unor schimbări de dispoziție. Este posibil să vă simțiți plictisit, iar sănătatea nu este în regulă. Aceasta vă afectează rutina de zi cu zi. Vi se recomandă să conduceți în mod nechibzuit și excursii de aventură. Astăzi este posibil să depindeți și de lucruri fără valoare, ceea ce vă poate afecta sănătatea financiară.

 CAPRICORN

E posibil să vă detașați de responsabilitățile care v-au fost încredințate. De asemenea, vă cheltuiți mai mult pentru a cumpăra lucruri fără valoare, ceea ce poate crește negativitatea în casă sau la birou. vă sfătuim să fiți cu ochii pe adversari și rivali, altfel puteți fi victima unei conspirații. Se recomandă să citiți cu atenție documentele înainte de a vă pune semnătura.

 VĂRSĂTOR

Binecuvântările din partea celor mai în vârstă’ vă pot face fericiți, iar investițiile vă pot aduce profituri. Pierderile se transformă în profituri acum. Economiile dvs. vă pot crește soldul bancar. Ați putea plănui să investiți și pentru viitorul copilului. De asemenea, vă puteți bucura de o mâncare delicioasă acasă. Problemele dvs. legate de gât, dinți, ureche sau nas pot fi rezolvate acum.

 PEȘTI

Sunteți binecuvântat de bătrâni. Răbdarea dvs. devine foarte bună, iar concentrarea dvs. față de muncă poate fi foarte bună. Sănătatea părinților tăi se poate îmbunătăți. Este posibil să vă petreceți timpul cu bătrânii. De asemenea, este posibil să întâlniți o persoană influentă, care vă poate ajuta pe plan profesional. De asemenea, vă puteți bucura de momente romantice, ceea ce poate crește armonia în viața domestică.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.