HOROSCOP DE WEEKEND 19-21 ianuarie: ȘANSE mari de reușită pentru o ZODIE

Horoscop de weekend – Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop de weekend Berbec (21 martie-20 aprilie) –Deși weekendul ideal pentru tine nu are nicio legăură cu partea financiară, în acest final de săptămâna e posibil să fii contactat de un angajator, sau să primești jobul pe care îl așteptai demult. Cei din jur vor fi uimiți de spontaneitatea ta.

Horoscop de weekend Taur (21 aprilie-21 mai) –Riști să creezi sau să fii expus unor mici conflicte. Deși ai avut o perioadă încărcată, ar fi bine să îți temperezi comportamentul. Dacă starea ta de sănătate nu se îmbunătățește, îți este recomandat un control medical.

Horoscop de weekend Gemeni (21 mai-21 iunie) –La finalul acesta de săptămână vei fi copleșit de cadouri din partea apropiaților sau din parte membrilor familiei.

Horoscop de weekend Rac (22 iunie-22 iulie)– Alegi să lași deoparte problemele și să te bucuri de timpul petrecut cu prietenii. Acest weekend va fi foarte benefic pentru starea ta de spirit,în a doua parte a fiind alături de familie.

Horoscop de weekend Leu (23 iulie-22 august)– Deși nici la finalul aceștei săptămâni cei din jur nu vor arăta prea multă îngăduință, tu nu îți vei pierde entuziasmul. Vei fi binedispus tot weekendul, iar acest lucru va atrage veștile bune, care vor apărea în a doua parte a weekendului.

FOLLOW ME

Horoscop de weekend Fecioară (23 august-22 septembrie)– Weekendul tău este încărcat cu energii pozitive deoarce te vei înconjura cu oamenii la care ții. Singurul lucru care îți poate afecta bunăstarea sunt discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață.

Horoscop de weekend Balanță (23 septembrie-22 octombrie)– Prezența ta va fi indispensabilă la evenimentele din weekend și ție nu îți displace acest lucru. Singurul impediment care îți va încurca planurile pare să fie timpul, dar reușești să te organizezi pentru a nu rata distracția.

Horoscop de weekend Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie) – Deși ai avut o săptămână mai dificilă, finalul acesteia va fi exact opusul. Este momentul să uiți de toate grijile și gândurile pe care le-ai acumulat zilele trecute. Probabil niște vești bune vor fi motivul schimbării stării de spirit. De asemenea, este prevăzută o reuniune cu familia, sau o excursie alături de ei.

Horoscop de weekend Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)– Pentru tine acest sfârșit de săptămână va însemna distracție. Vei merge la evenimente unde vei fi centrul atenției. Nivelul tău de energie pentru săptămâna care urmează crește datorită timpului petrecutcu familia sau prietenii.

Horoscop de weekend Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)– Weekendul va părea prea scurt pentru tine. Nu vrei neapărat să te distrezi la petreceri, ci mai degrabă să te relaxezi în natură, sau oriunde vei fi liniștit. Dacă ești suficient de organizat, vei reuși să îți planifici weekendul așa cum îți dorești.

Horoscop de weekend Vărsător (21 ianuarie-19 februarie) – Te simți destul de singur prima parte a weekendului, dar lucrurile se pot schimba. Nu uita, singurătatea este benefică de multe ori. Ai totuși mai multă grijă la sănătatea ta. Pe viitor, poți fi invitat la un interviu, iar schimbările stau să apară.

Horoscop de weekend Pești (20 februarie-20 martie)– Sfârșitul acestei săptămâni aduce noi oportunități de distracție. Partea bună este că nu vei fi nevoit să-i dai socoteală partenerului de viață sau familiei. Deși vei fi foarte individualist la început, în a doua parte a weekendului vei avea nevoie să discuți cu cineva apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.