Horoscop de weekend 20-21 martie 2021. Ghinioanele vin valuri, valuri pentru Leu

Horoscop de weekend 20-21 martie 2021. Ghinioanele vin valuri, valuri pentru Leu

Citiți Horoscop de weekend 20-21 martie 2021, conform astrologului. Sfaturi astrologice și informații pentru fiecare semn zodiacal .

♈ BERBEC

Te dedici familiei și vrei să acorzi cât mai multă atenție celor dragi. Pe plan financiar stai bine, așa că te bucuri să poți cumpăra cadouri tuturor. Faci planuri și pentru o vacanță.

Ai grijă să nu neglijezi planul profesional, pentru că te vei supra aglomera. Evită conflictele în acest weekend!

♉ TAUR

Probabil că veți primi o oportunitate superbă de a vă petrece vacanță. Weekendul se dovedește a fi memorabil! Unele măsuri pozitive luate pe plan financiar vor aduce nativilor Taur șansa de a primi bani.

O schimbare în dietă probabil va aduce beneficii sănătății dumneavoastră. Viață de familie va fi extrem de mulțumitoare.

♊ GEMINI

Comentariile cuiva tine îți vor strica ziua de sâmbătă. O să fii destul de prost dispus, iar starea de spirit îți strică toate planurile. Abia duminică reușești să te bucuri cu adevărat de relaxare.

FOLLOW ME

Dacă sunteți singur, se preconizează apariția unui partener nou.

♋ RAC

Cei care simt că au ignorat planul romantic vor reuși să-și întinerească dragostea. Racii singuri au mari șanse să întâlnească un nou partener de viață, care le va schimba viziunea.

Veți avea noroc la bani, puteți juca la loto sau puteți verifica economiile, veți avea surprinse!

♌ LEU

O să te simți rău, atât fizic, cât și pe plan mental. Simți că ai parte doar de ghinioane și astrele nu sunt de partea ta. Pierzi bani și te cerți cu cei apropiați.

Cel mai bine ar fi ca în acest weekend să nu te implici în prea multe activități ca să nu riști conflicte.

♍ FECIOARA

Este prevăzută o excursie care va fi atât distractivă, cât și informativă. Problemele de sănătate care vă deranjează vor trece ca prin minune.

Unele cupluri se pot bucura de o a doua lună de miere la un loc exotic. Astrele sunt de

♎ BALANȚĂ

Vă puteți aștepta la un timp superb cu familia într-o vacanță. Investiția în proprietăți va fi foarte fructuoasă, fiți cu ochii pe cheltuieli totuși.

Este un moment oportun pentru a vă afirma pe plan profesional. Un stil de viață schimbat se va dovedi benefic pentru sănătatea ta.

♏ SCORPION

Cineva te ajută astăzi pe plan academic sau profesional. Banii îți vor veni din diverse surse, e posibil să apelezi chiar la un împrumut.

În relația de cuplu vă veți detensiona, iar acest lucru vă va aduce noi perspective.

♐ SĂGETĂTOR

Astăzi te confrunți cu mai multe probleme, având diverse obstacole în calea ta. Nu te apuca de proiecte majore și importante, nu fă achiziții mari.

Este important să înveți să te relaxezi și să te detașezi. Acest weekend va reprezenta o lecție pentru tine!

♑ CAPRICORN

O afacere bine negociată va aduce probabil o mulțime de bani. Este posibil să experimentați o sănătate mai bună decât înainte și vă luați rămas bun de la vechile afecțiuni.

Cineva își va exprima afecțiunea și aprecierea pentru tine, iar acest lucru te bucură.

♒ VĂRSĂTOR

Îngrijorările financiare vor trece ce veți începe să câștigați bine. Faptul că nu rămâneți concentrat pe planul tutorial sau profesional poate reflecta prost asupra competenței dumneavoastră.

O să vă simțiți în formă și vă apucați de sport sau de activități în aer liber

♓ PEȘTI

Viața de familie pare cea mai împlinită și simți că aveți un partener mult mai iubitor și mai grijuliu. Șansele de a se implica romantic într-o nouă relație nu pot fi excluse pentru câțiva nativi din zodia Pești.

Apar cheltuieli neprevăzute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.