Horoscop de weekend 29 – 30 aprilie 2023. Finalul lunii aduce bucurii nesperate

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Acest weekend, Berbecii vor simți nevoia să se relaxeze și să petreacă timp cu cei dragi. Aveți posibilitatea să vă conectați la nivel emoțional cu oamenii din jurul vostru și să petreceți momente frumoase împreună. Alegeți activitățile care vă aduc bucurie și nu vă lăsați absorbiți de stresul cotidian.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Pentru Tauri, acest weekend poate fi o oportunitate excelentă de a-și descoperi pasiunile și de a se concentra asupra proiectelor personale. Deși este important să aveți grijă de responsabilitățile zilnice, este la fel de important să găsiți timp pentru a vă explora creativitatea și a face ceea ce vă face să vă simțiți bine.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii ar putea avea parte de momente tensionate în relațiile cu cei din jur în acest weekend. Este important să aveți grijă la felul în care vă comunicați și să fiți deschiși la ideile celorlalți. Luați-vă timp pentru a asculta și a înțelege punctele de vedere ale celorlalți.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Pentru Rac, acest weekend poate fi despre a găsi un echilibru între nevoile personale și cele ale celor din jur. Este important să vă păstrați centrul și să vă faceți timp pentru a vă îngriji propriile nevoi, dar și să fiți acolo pentru cei dragi când au nevoie de voi.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii se pot simți plini de energie și de motivație în acest weekend. Este un moment bun pentru a face schimbări și a face lucrurile pe care le-ați amânat de mult timp. Fiți curajoși și încrezători în voi și veți obține rezultatele dorite.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pentru Fecioare, acest weekend poate fi despre a-și conecta mintea și corpul. Încercați să faceți exerciții fizice sau să practicați meditația pentru a vă îmbunătăți starea de spirit și a vă reduce stresul. Este important să vă faceți timp pentru a vă îngriji corpul și a vă păstra mintea limpede.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele ar putea avea parte de unele schimbări sau surprize în viața lor în acest weekend. Fiți deschiși și flexibili și încercați să vă adaptați situațiilor noi cât mai bine. Acesta poate fi un moment de învățare și de creștere personală.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Pentru Scorpioni, acest weekend poate fi un moment bun pentru a vă conecta cu prietenii și cu familia. Încercați să faceți planuri pentru a petrece timpul împreună și să vă bucurați de momentele frumoase împreună. Este important să vă relaxați și să vă distrați, dar să fiți atenți să vă mențineți și responsabilitățile la zi.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru Săgetători, acest weekend poate fi despre a-și concentra atenția asupra carierei și a obiectivelor lor profesionale. Este un moment bun pentru a face progrese în planurile de carieră și pentru a vă asigura că vă îndreptați în direcția dorită. Încercați să fiți organizat și concentrat și veți obține rezultatele dorite.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii ar putea avea parte de momente de introspecție și de reflecție în acest weekend. Încercați să vă conectați cu sentimentele voastre și să vă dedicați timpul pentru a vă cunoaște mai bine. Este important să vă faceți timp pentru a vă gândi la ceea ce vă face cu adevărat fericiți și să faceți schimbările necesare pentru a vă îndeplini obiectivele.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru Vărsători, acest weekend poate fi despre a-și conecta cu spiritul lor aventuros și a explora lumea din jurul lor. Încercați să faceți planuri de călătorie sau să explorați locuri noi în orașul vostru. Este important să vă eliberați de rutina zilnică și să experimentați lucruri noi.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Pentru Pești, acest weekend poate fi despre a-și conecta cu natura și cu latura lor spirituală. Încercați să petreceți timp în aer liber și să vă conectați cu frumusețea lumii din jurul vostru. Este un moment bun pentru a medita sau pentru a face practici spirituale și pentru a vă lăsa încântați de energia pozitivă a universului.

Sper că aceste previziuni v-au fost de ajutor și vă doresc un weekend minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.