5 modalități de a aduce primăvara în casa ta

Anul acesta mi-am propus un lucru: să nu mai aștept. Să nu mai aștept să vină weekend-ul, vacanța, vara, Crăciunul, un an nou. Să mă bucur de fiecare zi și de fiecare etapă în parte, pentru că așteptând mereu după ceva uiți să te bucuri de ceea ce ai și, mai ales, uiți cum zboară timpul…

După ce l-am luat azi pe Nicholas de la grădiniță, am stat câteva momente în fața casei, pe o bucățică de asfalt pe care soarele o lumina și încălzea. Am tras aer în piept și m-am bucurat de senzația pe care mi-o dă venirea primăverii. Nu vreau să o mai zoresc și să tânjesc cu nerăbdare după surata ei, vara. Vreau să mă bucur de Primăvară, să o savurez și să o las să mă înconjoare. 

Iată câteva modalități simple prin care să aduci primăvara în casa și în sufletul tău:

  • Deschide larg ferestrele și aerisește casa

Oricât de banal ar putea părea, faptul că lași aerul curat să-ți pătrundă în cameră îți poate schimba total starea. Mai ales că vei auzi și ciripitul păsărelelor pe fundal! 

  • Florile – simbolul primăverii

Ce frumoase sunt florile și ce stare de bine ne dau… Asigură-te că le ai mereu în casă, pentru că mirosul, culoarea și energia lor te vor face să te simți de 1000 de ori mai bine. Florile mele preferate sunt lalelele, iar acum mă bucur cel mai mult de ele, pentru că sunt în plin sezon.

  • Adaugă culoare în casă

O pată de culoare îți poate schimba radical starea de spirit, mai ales primăvara, când suntem înconjurați de o cromatică frumoasă. Încearcă să aduci nuanțe de portocaliu, roz, albastru, galben și violet în casă, prin diverse elemente de decor precum câteva perne decorative, lenjeria de pat, un tablou sau o vază. 

  • Curățenia de primăvară

Primăvara înseamnă renaștere, așa că renunță la toate lucrurile de care nu mai ai nevoie. Începe prin a face curat în dulapuri și în toate camerele, pentru mai multă ordine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Noi suntem în plin proces de sortare a lucrurilor pentru a ne pregăti de mutarea în casa nouă și este un sentiment foarte eliberator să fac ordine și declutter. 

  • Adu mirosul primăverii

Folosește-te de lumânări, de bețișoare parfumate sau de parfum de cameră pentru a aduce mirosul primăverii în casă. Optează pentru o aromă fresh, florală, care să un plus de prospețime și energie bună. 

 

Tu prin ce alte modalități aduci primăvara în casa ta?

Îți mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă ai rămas cu câteva întrebări, aștept să le discutăm, iar dacă informațiile ți s-au părut utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Un comentariu pe “5 modalități de a aduce primăvara în casa ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.