Horoscop de weekend 4-5 decembrie 2021. Ce zodii sunt norocoase

Horoscop azi, 17 martie 2022. Ce zodii au succes

Vezi ce te așteaptă în primul weekend din decembrie, chiar înainte de Moș Nicolae! Ce surprize au pregătit astrele pentru fiecare zodie!

♈ BERBEC

Ești gata să îți extinzi lumea, Berbec, iar universul este gata să ți-o ofere! Cerul din acest weekend prezintă puternica eclipsă solară de Lună Nouă în Săgetător de mare anvergură, introducând o avalanșă de energie în jurul activităților educaționale, a planurilor de călătorie și a convingerilor de bază pe care le ai despre viață și care se vor desfășura în continuare în luna următoare. Fiți cu ochii în patru pentru oportunitățile de a aduce o binevenită resetare a perspectivei dvs.

♉ TAUR

Dragostea necesită întotdeauna un element de risc, Taur. Pentru a merge mai adânc, trebuie să fii dispus să-ți sacrifici apărarea. Eclipsa solară de Lună Nouă de sâmbătă în Săgetător, care se lărgește la orizont, evidențiază acest adevăr și aduce o acțiune radicală în jurul poveștii actuale a intimității din viața ta. Noi oportunități de a curăța pânzele de păianjen ale relației sunt probabile în luna următoare, deoarece ți se oferă o nouă șansă de a-ți aprofunda conexiunile.

♊ GEMENI

Universul te-a încurajat să explorezi relațiile intime într-o nouă lumină, Gemeni. Abordarea ta în ceea ce privește construirea legăturilor trece printr-o stare de schimbare sănătoasă, iar eclipsa de soare cu lună nouă de astăzi în filosoficul Săgetător pecetluiește această schimbare. Dezvăluiri, schimbări sau oportunități majore în materie de relații sunt susceptibile să apară în următoarele săptămâni, așa că fii dispus să te apleci asupra modificărilor pe care inima ta este dornică să le facă.

♋ RAC

Acum, mai mult ca oricând, munca ta trebuie să simți că are un scop semnificativ în viața ta, Rac. Eclipsa solară de Lună Nouă sosește astăzi în Săgetătorul de vis, aducând cu ea promisiunea unor schimbări puternice în jurul atmosferei actuale de la locul tău de muncă în luna următoare. Fii cu ochii în patru pentru noi oportunități care vor apărea în jurul învățării unor noi seturi de abilități, devenind mai eficient sau aplecându-te spre noi roluri.

♌ LEU

Timpul tău de a străluci pe propria scenă este chiar după colț, Leu! Universul își îndreaptă lumina reflectoarelor spre proiectele tale creative astăzi, odată cu sosirea eclipsei solare de Lună Nouă în entuziastul Săgetător. Luna care urmează este fertilă cu noi potențiale și oportunități în jurul împărtășirii meșteșugului tău într-un cadru public, pe măsură ce te străduiești să aduni curajul de a-ți expune sufletul pentru a fi văzut de toți.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Weekend-ul începe cu o nouă explozie de energie, Fecioară. Eclipsa de Lună Nouă de Soare din Săgetătorul îndepărtat sosește astăzi, aducând cu ea o avalanșă de energie orientată spre acțiune, canalizată spre casă, familie și fundații. Luna care urmează este posibil să vă vedeți aplecându-vă asupra unei povești cu totul noi care apare în jurul înțelegerii rădăcinilor voastre, pe măsură ce apar revelații în jurul vieții voastre de acasă.

♎ BALANȚĂ

Universul crede că ești gata să-ți folosești vocea într-o nouă capacitate, Balanță. Trebuie doar să te apleci asupra energiei cosmice de astăzi pentru a capta indicii despre unde să direcționezi această energie emergentă. Eclipsa solară de Lună Nouă în entuziastul Săgetător sosește astăzi, lansând o narațiune cu totul nouă în jurul expresiei de sine, a percepției și a lumii tale mentale interioare. Căutați să se dezvăluie noi oportunități de educație și de exprimare!

♏ SCORPION

Acest an te-a împins să-ți descoperi și să-ți dezvolți talentele, Scorpionule. Deși s-ar putea să te simți încă ca și cum ai întinde mâna în întuneric, viziunea pe care o ai se așează încet la locul ei. Eclipsa solară de Lună Nouă de astăzi în Săgetătorul de vis îți extinde orizonturile și îți acordă o varietate de noi oportunități de a-ți folosi abilitățile, resursele și talentele în moduri noi în luna următoare.

♐ SĂGETĂTOR

Reflectorul cosmic strălucește astăzi asupra ta, Săgetătorule. Eclipsa solară de Lună Nouă ajunge în semnul tău în această după-amiază, aducând cu ea o explozie de energie interesantă și noi povești care urmează să fie dezvoltate în jurul identității și individualității tale în luna următoare. Sarcina ta în următoarele săptămâni este să te apleci cu inima deschisă asupra oricăror noi oportunități care te ajută să stai în centrul scenei pentru ca toți să te vadă.

♑ CAPRICORN

Uneori, înainte de a merge înainte, trebuie să ne întoarcem înapoi, Capricorn. Sosirea eclipsei solare de Lună Nouă în filosoficul Săgetător bate în cuie acest concept, deoarece te încurajează să recunoști, să revizuiești și să eliberezi orice blocaje create de tine însuți care par să îți stea în cale mereu și mereu. Săptămânile următoare vor fi probabil dificile, dar această etapă de cocon în care te afli este esențială pentru a deveni un fluture!

♒ VĂRSĂTOR

Se spune că „este nevoie de un sat”, Vărsătorule. Cerul de sâmbătă întărește acest lucru, pe măsură ce eclipsa de Soare de Lună Nouă din Săgetător, care se află în Săgetător, sosește, canalizând o avalanșă de energie către diferitele comunități de oameni în care te afli implicat. Luna care urmează este posibil să aducă schimbări radicale sau noi oportunități în aceste rețele și modificări sau avansări în peisajul aspirațiilor tale.

♓ PEȘTI

Știi în sinea ta că este timpul să te angajezi serios în privința angajării pe o cale de urmat, Pești. Cerul de sâmbătă te face să te gândești la lucruri mari, deoarece eclipsa de Soare de Lună Nouă în expansivul Săgetător sosește în plină desfășurare. Oportunități, schimbări sau revelații sunt susceptibile de a se face cunoscute în următoarele săptămâni în jurul direcției tale profesionale. Este timpul să visezi măreț și să urmezi fără teamă calea care te cheamă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.