Horoscop de weekend 4-5 septembrie. Începutul de lună aduce surprize

Horoscop de weekend 4-5 septembrie. Începutul de lună aduce surprize

Oamenii care vor intra în viața ta în următoarele 2 zile vor aduce cu ei idei care îți pot transforma existența. Depinde numai de tine dacă vei lua sau nu aceste idei în considerare – dar nu nega că ai căutat un mod mai bun de viață.

 BERBEC

Ceea ce trebuie să ții minte acum este că există o explicație rațională pentru tot ceea ce se întâmplă, chiar și pentru acele lucruri care par să nu aibă niciun sens. Vei intra astăzi în posesia unor informații noi care te ajută să vezi imaginea de ansamblu.

 TAUR

Îți place să crezi că ești în ton cu spiritul vremurilor, dar astăzi se va întâmpla ceva care te va face să te întrebi dacă nu cumva ai fost de fapt lăsat în urmă. Dar dacă ai făcut-o, mai contează? Poate că alții au mers prea repede înainte.

 GEMENI

Pentru că mintea ta este mereu în mișcare, posezi abilitatea de a vedea lucruri care de obicei le scapă majorității oamenilor. Mesajul astrelor de astăzi este că trebuie să ai încredere în ceea ce îți spune vocea ta interioară, chiar dacă restul lumii nu este de acord.

 RAC

Dacă credeți sincer că vorbele dvs. au fost citate greșit, atunci îndreptați imediat lucrurile. Cu cât lași situația să continue fără să o corectezi, cu atât este mai puțin probabil ca ceilalți să te creadă. Vorbește în apărarea ta și fă-o repede.

 LEU

Nu încercați să încercați să ieșiți cu vorba dintr-o situație care este atât de evident că este vina dvs. încât nu se poate nega. Acest lucru se aplică în special la situația ta financiară, unde, trebuie spus, se pare că ai fost cam neglijent în ultima vreme.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

 FECIOARĂ

Dacă s-ar întâmpla ceea ce vă temeți cel mai mult, ce diferență reală ar face? Planetele indică faptul că acesta este unul dintre acele momente în care chiar dacă lucrurile merg prost pentru tine, ele vor merge cumva și bine. Așa că ai putea la fel de bine să nu-ți mai faci griji.

 BALANȚĂ

Bunul simț ar trebui să-ți spună că nu are rost să te agiți în legătură cu o situație care este dincolo de capacitatea ta de a o influența chiar și puțin, darămite de a o controla. Dacă începi să te emoționezi din cauza ei, fă rapid ceva care să-ți readucă zâmbetul pe față.

 SCORPION

Dacă ai pierdut recent ceva cu valoare sentimentală, vei găsi ceva care să compenseze acest lucru în următoarele 24 de ore. Ar trebui să știi până acum că viața este plină de suișuri și coborâșuri, de suișuri și coborâșuri și că nimic nu rămâne la fel pentru mult timp.

 SĂGETĂTOR

Provocări pe frontul muncii sunt probabile astăzi, și poate și în weekend, dar nu trebuie să te temi de ce e mai rău. Dimpotrivă, acesta ar trebui să fie un moment excelent pentru a-ți îmbunătăți reputația, nu doar în carieră, ci și în plan social.

 CAPRICORN

Ar fi înțelept să păstrezi pentru tine informațiile care îți parvin despre alte persoane. Doar pentru că ai aflat ce se întâmplă nu înseamnă că trebuie să spui lumii întregi despre asta. Sau îți dorești să ai reputația de bârfitor!

 VĂRSĂTOR

S-ar putea să nu fiți pe deplin mulțumit de ceea ce ați realizat în ultima vreme, dar dacă sunteți inteligent nu veți continua să forțați mai mult. Noi oportunități se vor ivi foarte curând în calea ta și în câteva zile dezamăgirile recente vor fi uitate.

 PEȘTI

S-ar putea să te simți un pic tensionat astăzi, dar nu există niciun motiv de alarmă. Totul se va îndrepta în cele din urmă pentru tine, așa că păstrează-ți calmul și, cu siguranță, nu-ți descărca frustrările pe parteneri și pe cei dragi – nu este vina lor că te simți puțin agitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.