Horoscop de weekend 4-5 septembrie. Începutul de lună aduce surprize

Horoscop de weekend 4-5 septembrie. Începutul de lună aduce surprize

Oamenii care vor intra în viața ta în următoarele 2 zile vor aduce cu ei idei care îți pot transforma existența. Depinde numai de tine dacă vei lua sau nu aceste idei în considerare – dar nu nega că ai căutat un mod mai bun de viață.

 BERBEC

Ceea ce trebuie să ții minte acum este că există o explicație rațională pentru tot ceea ce se întâmplă, chiar și pentru acele lucruri care par să nu aibă niciun sens. Vei intra astăzi în posesia unor informații noi care te ajută să vezi imaginea de ansamblu.

 TAUR

Îți place să crezi că ești în ton cu spiritul vremurilor, dar astăzi se va întâmpla ceva care te va face să te întrebi dacă nu cumva ai fost de fapt lăsat în urmă. Dar dacă ai făcut-o, mai contează? Poate că alții au mers prea repede înainte.

 GEMENI

Pentru că mintea ta este mereu în mișcare, posezi abilitatea de a vedea lucruri care de obicei le scapă majorității oamenilor. Mesajul astrelor de astăzi este că trebuie să ai încredere în ceea ce îți spune vocea ta interioară, chiar dacă restul lumii nu este de acord.


 RAC

Dacă credeți sincer că vorbele dvs. au fost citate greșit, atunci îndreptați imediat lucrurile. Cu cât lași situația să continue fără să o corectezi, cu atât este mai puțin probabil ca ceilalți să te creadă. Vorbește în apărarea ta și fă-o repede.

 LEU

Nu încercați să încercați să ieșiți cu vorba dintr-o situație care este atât de evident că este vina dvs. încât nu se poate nega. Acest lucru se aplică în special la situația ta financiară, unde, trebuie spus, se pare că ai fost cam neglijent în ultima vreme.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

 FECIOARĂ

Dacă s-ar întâmpla ceea ce vă temeți cel mai mult, ce diferență reală ar face? Planetele indică faptul că acesta este unul dintre acele momente în care chiar dacă lucrurile merg prost pentru tine, ele vor merge cumva și bine. Așa că ai putea la fel de bine să nu-ți mai faci griji.

 BALANȚĂ

Bunul simț ar trebui să-ți spună că nu are rost să te agiți în legătură cu o situație care este dincolo de capacitatea ta de a o influența chiar și puțin, darămite de a o controla. Dacă începi să te emoționezi din cauza ei, fă rapid ceva care să-ți readucă zâmbetul pe față.

 SCORPION

Dacă ai pierdut recent ceva cu valoare sentimentală, vei găsi ceva care să compenseze acest lucru în următoarele 24 de ore. Ar trebui să știi până acum că viața este plină de suișuri și coborâșuri, de suișuri și coborâșuri și că nimic nu rămâne la fel pentru mult timp.

 SĂGETĂTOR

Provocări pe frontul muncii sunt probabile astăzi, și poate și în weekend, dar nu trebuie să te temi de ce e mai rău. Dimpotrivă, acesta ar trebui să fie un moment excelent pentru a-ți îmbunătăți reputația, nu doar în carieră, ci și în plan social.

 CAPRICORN

Ar fi înțelept să păstrezi pentru tine informațiile care îți parvin despre alte persoane. Doar pentru că ai aflat ce se întâmplă nu înseamnă că trebuie să spui lumii întregi despre asta. Sau îți dorești să ai reputația de bârfitor!

 VĂRSĂTOR

S-ar putea să nu fiți pe deplin mulțumit de ceea ce ați realizat în ultima vreme, dar dacă sunteți inteligent nu veți continua să forțați mai mult. Noi oportunități se vor ivi foarte curând în calea ta și în câteva zile dezamăgirile recente vor fi uitate.

 PEȘTI

S-ar putea să te simți un pic tensionat astăzi, dar nu există niciun motiv de alarmă. Totul se va îndrepta în cele din urmă pentru tine, așa că păstrează-ți calmul și, cu siguranță, nu-ți descărca frustrările pe parteneri și pe cei dragi – nu este vina lor că te simți puțin agitat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.