Horoscop de weekend 7-8 august. Surprize pentru 4 zodii

Horoscop de weekend 7-8 august. Surprize pentru 4 zodii

♈ BERBEC

Dacă cineva trage de timp și îngreunează realizarea lucrurilor, s-ar putea să nu ai altă opțiune decât să îl confrunți și să îi ceri să se pună la punct sau să plece. Ai grijă doar să nu ajungi să îți asumi volumul lor de muncă pe lângă cel al tău.

♉ TAUR

Ultimele săptămâni au fost cel puțin agitate, așa că ar fi înțelept să încetinești puțin ritmul de acum până la sfârșitul săptămânii. Poate că ai o constituție de fier și o rezistență de nerefuzat, dar chiar și un Taur are limite, așa că fii bun cu tine însuți.

♊ GEMENI

Oricât de mult ți-ar displăcea o anumită persoană, planetele te avertizează că vei petrece destul de mult timp cu ea, așa că promite-ți că vei face tot ce este necesar pentru a menține lucrurile civilizate între voi. Amândoi veți avea de câștigat.

♋ RAC

Ești mai aproape de o descoperire decât pari să crezi, așa că continuă să te ocupi de ceea ce faci și așteaptă-te să vezi semne de succes înainte de sosirea weekend-ului. Fiind un semn cardinal, nu ești genul care să renunțe prea curând, așa că continuă să faci asta.

♌ LEU

Încrederea ta este acolo sus, în stratosferă, iar acele sentimente de teamă care te chinuiau acum o lună și ceva sunt acum doar o amintire îndepărtată. Profită la maximum de talentele tale și asigură-te că ești recunoscut pentru toate lucrurile bune pe care le faci în lume.

♍ FECIOARĂ

S-ar putea să alegi să păstrezi pentru tine o grijă în loc să o împărtășești cu prietenii și rudele, dar este oare acesta cel mai bun mod de acțiune? Planetele indică faptul că ceilalți sunt foarte dispuși să te ajute dacă pot, dar trebuie să le ceri mai întâi acest lucru.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Ar trebui să-ți fie mai ușor să te descurci cu prietenii, cu cei dragi și cu colegii atunci când Luna Nouă va fi nouă în weekend, așa că așteaptă până atunci înainte de a-i aborda în legătură cu proiecte comune de diferite tipuri. Ce-i cu graba asta? Totul merge ca pe roate.

♏ SCORPION

Trebuie să te ocupi și să începi să faci unele dintre acele lucruri pe care ai tot spus că le vei face, dar pe care le tot amâni. Nu mai pot exista scuze – concentrează-te pe ceea ce trebuie făcut pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și dă tot ce ai mai bun din tine, atât fizic, cât și mental.

♐ SĂGETĂTOR

Soarele în Leu în această perioadă a anului evidențiază distracția, jocurile și lucrurile care îți aduc zâmbetul pe buze. Da, mai este încă de lucru, dar nu trebuie să le faci pe toate acum. Singurul efort pe care ar trebui să îl faci este să te distrezi.

♑ CAPRICORN

Ai luat anumite situații mai în serios decât trebuie și asta te costă timp și bani pe care nu-ți permiți să îi irosești. Relaxează-te un pic astăzi și recunoaște că, de fapt, sunt foarte puține lucruri prețioase în viață pentru care merită să te încordezi.

♒ VĂRSĂTOR

Luna nouă de la sfârșitul săptămânii îți va facilita interacțiunea cu oamenii la nivel individual, dar până atunci te vei ciocni cu cineva a cărui viziune asupra vieții este în contradicție cu a ta. Nu face compromisuri – tu trebuie să câștigi și ei trebuie să piardă.

♓ PEȘTI

Entuziasmul tău pentru oamenii și locurile care te inspirau s-a estompat în ultima vreme, dar nu este un motiv de îngrijorare. Simplul fapt este că te-ai maturizat un pic în ultimul an sau cam așa ceva și acum nu mai consideri că acei oameni și acele locuri reprezintă o provocare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.