Regulamentul oficial al concursului “Weekend romantic la Sinaia”

 1. DREPTUL DE PARTICIPARE
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care detin cont de Facebook.
 
2. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ela.craciun/?fref=ts, incepand cu data de 03.02.2016 si se va incheia la data de 10.02. 2016, ora 19:00 (ora Romaniei).
Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data, nu va fi luat in considerare.
 
3. MECANISMUL CONCURSULUI
Pentru a intra in cursa pentru castigarea PREMIULUI, fiecare participant trebuie:
1.     sa dea sau sa fi dat pana la data concursului “Like” paginii https://www.facebook.com/boutiquebelvederehotel/?fref=ts
Se iau in calcul si Like-urile date paginii inainte de data de 03.02.2016
2.     sa dea “Like” ( “Imi place” ) la postul cu „CONCURS”, direct pe pagina 
3.     sa dea “Share” (“Distribuie”) la postul cu „CONCURS”, direct de pe pagina 
Vor fi luate in considerare doar persoanele care apar ca participanti la concurs si carora li se pot contoriza atat Like-urile cat si Share-urile. Conditiile de confidentialitate ale persoanelor participante la concurs trebuie sa fie setate astfel incat distribuirea (“Share-ul”) postarii sa fie vizibila.
Fiecare dintre cei care au dat “Like” si “Share” vor fi inscrisi in concurs cu o singura sansa. Nu se iau in considerare mai multe “Share”-uri.
4. Să lase un comentariu prin care să răspundă la întrebarea: „Când ați plecat ultima oară într-o escapadă romantică și unde?”
 
4DESEMNAREA CASTIGATORULUI
Desemnarea castigatorului se va face cu ajutorul site-ului http:// www.random.org in data de 10.02.2016, ora 20:00 (Ora Romaniei).
Se vor face 4 extrageri: 1 castigator si 3 rezerve. Castigatorul si rezervele vor fi anuntati pe data de 10.02.2016 printr-o  postare pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ela.craciun/?fref=ts .
 
Castigătorul va avea la dispozitie 24 de ore sa facă dovada ca a respectat regulile, prin print screen.
Daca in termen de 24 de ore nu se va reusi stabilirea unei comunicari cu castigatorul sau se va dovedi ca acesta nu a indeplinit cumulativ cele 3 cerinte, atunci se va alege un alt castigator din randul rezervelor, iar ciclul se repeta pana la validarea castigatorului. Daca niciuna dintre rezerve nu indeplineste conditiile pentru a fi declarant castigator, se va repeta extragerea pana la validarea unui castigator.
Pentru validarea castigarii premiului, castigatorul persoana fizica va prezenta actul de identitate la ridicarea premiului.
 
6. PREMIUL

 Un weekend romantic, de Valentine’s Day,  la Hotel Boutique Belvedere Sinaia.70-belvedere-1024x761-3351569

 

 
In pachetul pe care il poti castiga intra 2 nopti de cazare (12-13 februarie) cu mic dejun, o cina romantica, un voucher in valoare de 300 lei la restaurantul hotelului si accesul la Spa (jacuzzi si hamam).
 
Castigatorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau alte obiecte si va trebui sa tina cont de regulile hotelului. 
 10-belvedere-1024x633-5583661
7. LITIGII
In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.
 
8. DISPOZITII FINALE
 
Organizatorul se obliga sa respecte drepturile participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de exemplu: imposibilitatea notificarii in scris a castigatorului cauzata de schimbarea adresei de e-mail sau neprimirea/necitirea corespondentei  de catre acesta etc.
Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale  conform celor prezentate, insa nu isi asuma reaspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor  prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.
Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe pagina https://www.facebook.com/ela.craciun/?fref=ts
 

0 comentarii pe “Regulamentul oficial al concursului “Weekend romantic la Sinaia”

  1. stamate claudia otilia says:

    N-am fost niciodata in viata mea la Sinaia desi am 46 de ani, din imagini „e vis”,dar, nu stiu daca adect „vis” poate deveni si realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.