HOROSCOP DE WEEKEND: GEMENII se bucură de cele mai multe surprize!


Horoscop de weekend (26-28 ianuarie 2018) – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop de weekend Berbec

Ai făcut niște promisiuni și deși programul tău va fi destul de încărcat, vei reuși să îndeplinești cele spuse. Acest comportament îi va face pe cei din jur să te îndrăgească și mai mult.

Horoscop de weekend Taur


Așa cum ți-a fost toată săptămâna, vei fi aglomerat și în weekend, tot cu sarcini de serviciu. Lasă agitație deoparte, și vei reuși să te organizezi și să te bucuri și de puțin timp liber.

Horoscop de weekend Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Weekendul acesta primești o veste care te va bucura foarte mult. Se poate să fie vorba despre o vacanță cu cei dragi. Oricum ar fi, vei avea o stare de spirit excepțională tot sfârșitul de săptămână și te vei încărca cu energie pentru săptămâna care urmează.

Horoscop de weekend Rac

Racii sunt deja cu gândul la weekend. Astfel că astazi vor fi cu capul în nori şi nereceptivi la problemele celor din anturaj.
Te gândei deja la weekend de câteva zile bune, așa că te vei bucura de acest sfârșit de săptămână din plin. Tu ai început distracția de vineri, dar asta nu te va împiedica să o continui pe parcursul întregului weekend. Vei avea un nivel de energie și asta te va ajuta.

Horoscop de weekend Leu

Weekend-ul acesta vei da dovadă de foarte multă încăpățânare. Nu accepți niciun sfat din partea celorlalți, deși știi și tu că nu te descurci foarte bine pe plan financiar. Partenerul îți poate da niște sfaturi folositoare, însă nu vei lăsa garda jos deloc pentru a le primi.

Horoscop de weekend Fecioară

Știi foarte bine ce ai de făcut pentru a finaliza ce ai pus la cale, dar în practică stai destul de prost cu finalizarea proiectelor tale. Sunt însă obtacole destul de mici.

Horoscop de weekend Balanță

Sfârșitul acesta de săptămână vei uita de toate tensiunile de zilele trecute, vei ignora complet sarcinile rămase de finalizat și te vei relaxa. Dar chiar aveai nevoie de odihnă.

Horoscop de weekend Scorpion

Ești pus în fața unor situații care necesită decizii de ultim moment. Nu ești prea încântat de aceste hotărâri neprevăzute și ai tendința să învinovățești pe altcineva pentru situația în care ești pus, dar nu va avea de fapt nicio vină. După toate acestea, vei vedea că au apărut și schimbări benefice.

Horoscop de weekend Săgetător

Weekend-ul acesta era foarte așteptat. Ți-ai făcut planuri de distracție din timp și abia aștepți să te vezi cu prietenii. Principalul motiv pentru care vrei să sărbătorești este o reușită pe plan profesional.

Horoscop de weekend Capricorn

Nu vei vrea să socializezi prea mult weekend-ul acesta. Vrei să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea ta personală și pe cum vei reuși să-ți duci la bun sfârșit proiectele personale.

Horoscop de weekend Vărsător

Deși nu vei avea o stare de spirit extraordinară, te vei întâlni cu câteva persoane apropiate care vor reuși să te motiveze și să te înveselească.

Horoscop de weekend Pești

Chiar și acum continui să îți neglijezi familia și apropiații și te concentrezi tot pe activitățile profesionale. Din această cauză se pot isca anumite discuții care îți vor strica starea de spirit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.