HOROSCOP DE WEEKEND: GEMENII se bucură de cele mai multe surprize!

Horoscop de weekend (26-28 ianuarie 2018) – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop de weekend Berbec

Ai făcut niște promisiuni și deși programul tău va fi destul de încărcat, vei reuși să îndeplinești cele spuse. Acest comportament îi va face pe cei din jur să te îndrăgească și mai mult.

Horoscop de weekend Taur

Așa cum ți-a fost toată săptămâna, vei fi aglomerat și în weekend, tot cu sarcini de serviciu. Lasă agitație deoparte, și vei reuși să te organizezi și să te bucuri și de puțin timp liber.

Horoscop de weekend Gemeni

FOLLOW ME

Weekendul acesta primești o veste care te va bucura foarte mult. Se poate să fie vorba despre o vacanță cu cei dragi. Oricum ar fi, vei avea o stare de spirit excepțională tot sfârșitul de săptămână și te vei încărca cu energie pentru săptămâna care urmează.

Horoscop de weekend Rac

Racii sunt deja cu gândul la weekend. Astfel că astazi vor fi cu capul în nori şi nereceptivi la problemele celor din anturaj.
Te gândei deja la weekend de câteva zile bune, așa că te vei bucura de acest sfârșit de săptămână din plin. Tu ai început distracția de vineri, dar asta nu te va împiedica să o continui pe parcursul întregului weekend. Vei avea un nivel de energie și asta te va ajuta.

Horoscop de weekend Leu

Weekend-ul acesta vei da dovadă de foarte multă încăpățânare. Nu accepți niciun sfat din partea celorlalți, deși știi și tu că nu te descurci foarte bine pe plan financiar. Partenerul îți poate da niște sfaturi folositoare, însă nu vei lăsa garda jos deloc pentru a le primi.

Horoscop de weekend Fecioară

Știi foarte bine ce ai de făcut pentru a finaliza ce ai pus la cale, dar în practică stai destul de prost cu finalizarea proiectelor tale. Sunt însă obtacole destul de mici.

Horoscop de weekend Balanță

Sfârșitul acesta de săptămână vei uita de toate tensiunile de zilele trecute, vei ignora complet sarcinile rămase de finalizat și te vei relaxa. Dar chiar aveai nevoie de odihnă.

Horoscop de weekend Scorpion

Ești pus în fața unor situații care necesită decizii de ultim moment. Nu ești prea încântat de aceste hotărâri neprevăzute și ai tendința să învinovățești pe altcineva pentru situația în care ești pus, dar nu va avea de fapt nicio vină. După toate acestea, vei vedea că au apărut și schimbări benefice.

Horoscop de weekend Săgetător

Weekend-ul acesta era foarte așteptat. Ți-ai făcut planuri de distracție din timp și abia aștepți să te vezi cu prietenii. Principalul motiv pentru care vrei să sărbătorești este o reușită pe plan profesional.

Horoscop de weekend Capricorn

Nu vei vrea să socializezi prea mult weekend-ul acesta. Vrei să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea ta personală și pe cum vei reuși să-ți duci la bun sfârșit proiectele personale.

Horoscop de weekend Vărsător

Deși nu vei avea o stare de spirit extraordinară, te vei întâlni cu câteva persoane apropiate care vor reuși să te motiveze și să te înveselească.

Horoscop de weekend Pești

Chiar și acum continui să îți neglijezi familia și apropiații și te concentrezi tot pe activitățile profesionale. Din această cauză se pot isca anumite discuții care îți vor strica starea de spirit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.