Horoscop de weekend: GEMENII vor să impresioneze, RACII scapă de problemele cu banii

Horoscop de weekend – Citește horoscopul în fiecare zi pe elacraciun.ro!

Horoscop de weekend Berbec

Deși sperai și aveai nevoie să te relaxezi, weekendul aceasta nu prea o să ai ocazia. Vei vrea să petreci timp cu cei dragi însă te vei găsi în mijlocul unor discuții aprinse între aceștia. Încearcă să nu te implici prea mult și lasă-i să își rezolve singuri problemele.

Horoscop de weekend Taur

O persoană din trecut, mai matură, cel mai probabil de altă naționalitate va veni în vizită weekendul aceste. Vei petrece ceva timp cu ea și te va pune pe gânduri.

Horoscop de weekend Gemeni

FOLLOW ME

Muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele și nici weekendul acesta nu te vei opri. Ai ocazia să lucrezi pentru dezvoltarea ta personală și o să profiți de ea.

Horoscop de weekend Rac

Odată cu acest sfârșit de săptămână vine și sfârșitul problemelor financiare. Deși în ultima perioadă ai avut multe cheltuieli, aireușit să le acoperi și a venit timpul să te gândești și la o cheltuială care te-ar bucura, cum ar fi o vacanță.

Horoscop de weekend Leu

Încearcă să gândești la rece și să nu fi impulsiv weekendul acesta. S-ar putea să fi predispus să intri în conflicte care nu îți vor aduce nimic bun. Fii mai temperat dacă trebuie să porți o discuție cu cineva apropiat.

Horoscop de weekend Fecioară

Nu este un weekend în care o să ai prea mult timp de relaxare sau distracție. Va urma o perioadă destul de aglomerată și ar fi bine să începi să te organizezi. Dacă o faci bine, dumincă îți va rămâne ceva timp și pentru a te relaxa.

Horoscop de weekend Balanţă

Nu ai reușit să termini toate sarcinile pe care le-ai avut așa că în weekend vei fi ori la birou, ori acasă, continuând să lucrezi. Nu vei fi însă prea tensionat, ba dimpotrivă, te vei simți foarte bine pentru că reușești să îți termini sarcinile și de acum vei fi mai liber.

Horoscop de weekend Scorpion

Deși weekendul nu începe extraordinar, pentru că se poate să apară niște probleme în familie, în a doua parte vei reui să te distrezi și să te relaxezi la o întâlnire cu un vechi prieten.

Horoscop de weekend Săgetător

Ai fost destul de tensionat și agitat în ultima vreme, așa că weekendul asta vei prefera să rămâi singur acasă decât să ieși în oraș cu prietenii. E poibil să simți nevoia să reamenajezi dormitorul și îl vei face un loc perfect pentru a te relaxa.

Horoscop de weekend Capricorn

Deși tentația va fi mare, rebuie să ai grijă să nu îți depășești bugetul în acest weekend. Se anunță multe cheltuieli în viitor, așa că ar fi bine să te abții de la cumpărături. De asemenea, e momentul să începi să îți organizezi mai bine timpul.

Horoscop de weekend Vărsător

În acest weekend distracția va fi totul pentru tine. Nu ai mai ieșit de ceva timp și chiat îți va prinde bine. Deoarece ai foarte multă energie, ai putea să te implici în niște activități productive.

Horoscop de weekend Peşti

Ai fost măcinat de foarte multe gânduri și tot nu găsești răspunsuri pentru întrebările tale. Dacă ai o decizie de luat, încearcă să nu te pripești și să te relaxezi înainte de toate. Cel mai bine ar fi să discuți cu cineva apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.