Horoscop de weekend: O zodie începe un nou capitol, alta întâlnește pe cineva care îi schimbă destinul

Horoscop de weekend Berbec

Îți deschizi inima în fața unei persoane pe care începi să o vezi cu alți ochi. Nu lua decizii pripite.

 

Horoscop de weekend Taur

Ești destul de stresta și s-ar putea ca asta să aducă probleme în cuplu. Te vei simți încetinită de cei din jur, așa că cel mai bine ar fi să te pui singur pe picioare.

Horoscop de weekend  Gemeni

E cazul să îți stabiliești mai clar prioritățile pentru că ultimele luni te-au agitat cam mult. Cere sfatul celor din jur dacă te simți depășit de situație.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Horoscop de weekend  Rac

Săptămâna aceasta te-a secat de enrgie așa că tot ce îți dorești e să te relaxezi și să nu mai depui niciun fel de efrot fizic. Situația finciară e pe cale să se îmbunătățească, dar va fi nevoie să faci câteva sacrificii.

Horoscop de weekend  Leu

Ultimele zile ți-au dat ceva bătaie de cap și ești destul de agitat. Dacă simți că oboseala te doboară, ar fi bine să încerci să te relaxezi în weekend, poate chiar să stai numai în casă.

Horoscop de weekend Fecioară

Ești pe cale să întâlnești o persoană foarte specială pentru tine care îți va fi alături într-un punct cheie al vieții tale. Duminică s-ar putea să apară niște situații neprevăzute.

Horoscop de weekend Balanță

Ai niște nemulțumiri în relația de cuplu și încerci să cauți soluții. Fă alegerea cea mai bună petru tine, cântărind avantajele și dezavantajele.

Horoscop de weekend  Scorpion

Ai grijă la orgoliu și nu lăsa părerile celor din jur să te supere. Sfaturile prietenilor te vor ajuta să treci peste o perioadă mai grea.

 

Horoscop de weekend  Săgetător

Pui persoana iubită pe primul plan și ești gata să faci compromisuri pentru ea. Nu vei regreta această decizie. Duminică te așteaptă o mare surpriză.

Horoscop de weekend  Capricorn

Urmează să închei o înțelegere importantă și asta te va aduce exact în punctul în care îți doreai să fii. Nu îi neglija pe cei dragi pentru că s-ar putea simți dați la o parte. Vei vedea că familia e cea care readuce echilibrul în viața ta.

Horoscop de weekend Vărsător

S-ar putea să nu fi prea mulțumit de alegerile făcute în ultimul timp. E posibil să începi o relație nouă, dar nu ar trebui să îți pui prea multe speranțe în ea.

Horoscop de weekend Pești

Vei începe un nou capitol din viața ta și asta te va face fericit. Lucrurile mici pe care începusei să nu le mai bagi în seamă îți vor oferi satisfacție și te vor face să uiți de stres.

 

0 comentarii pe “Horoscop de weekend: O zodie începe un nou capitol, alta întâlnește pe cineva care îi schimbă destinul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.